Κατερίνα Καινούργιου: Μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση της με το Σαμαρά, τους παπαράτσι και τις φωτογραφίες στη Μύκονο!



Σε ρόλο ψυχολόγου «μπήκε» σήμερα η Ελένη Μενεγάκη με την καλεσμένη της Κατερίνα Καινούργιου...









Η παρουσιάστρια η οποία στεναχωρήθηκε για την ψυχολογική κατάσταση της Κατερίνας Καινούργιου γιατί όπως αναφέρει συχνά πλέον το κορίτσι δεν χαμογελάει, ήθελε να μάθει τι της συμβαίνει και να της δώσει τις συμβουλές της. Για πρώτη φορά, λοιπόν, η νεαρή παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά που απασχόλησε τόσο πολύ τα μέσα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η Κατερίνα Καινούργιου παραδέχτηκε πως δεν είναι στα καλύτερα της, ενώ αποκάλυψε πως στεναχωρήθηκε, τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της, και τρόμαξε αυτό το καλοκαίρι με την έκταση που πήρε η προσωπική της ζωή.

Αποκάλυψε για πρώτη φορά πως ήταν μαζί με τον Γιώργο Σαμαρά και εξομολογήθηκε πως αυτό που ένιωσε για εκείνον ήταν αληθινό και αισθάνεται πως μπορεί να ήταν υπεύθυνη για την δημοσιότητα που πήρε και αισθάνεται ενοχές που πήγε στην Μύκονο μαζί του.

Βέβαια διευκρίνισε πως επέλεξε να πάει στο νησί των Ανέμων γιατί εκεί είχαν κανονίσει οι φίλοι του ζευγαριού επισημαίνοντας παράλληλα πως το λάθος ήταν δικό της γιατί δεν «μέτρησε» σωστά τα πράγματα.

Μια όμως από τις δύσκολες στιγμές της συνέντευξης ήταν όταν η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε την καλεσμένη της αν εξακολουθεί να είναι ερωτευμένη με το Γιώργο Σαμαρά... Τι απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου;

Δείτε το βίντεο:
  
Πηγή: gossip-tv.gr
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll