Ποια star εγκατέλειψε ταινία όταν έμαθε ότι οι σκηνές sex θα είναι αληθινές;


Στα κρύα του λουτρού παράτησε η..

Nicole Kidman τον Lars Von Trier και τη νέα του ταινία, Nymphomaniac μόλις πληροφορήθηκε ότι οι σκηνές sex θα είναι πέρα για πέρα αληθινές!

Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός, η οποία αναμενόταν να πρωταγωνιστήσει στην ταινία, στη δεύτερη συνεργασία της με τον μεγάλο σκηνοθέτη μετά το Dogville το 2003, δε δίστασε να εγκαταλείψει τα γυρίσματα και το υπόλοιπο καστ, Uma Thurman, Christian Slater, Willem Dafoe, Shia LaBeouf, σε μία κρίση ομολογουμένως αδικαιολόγητης σεμνοτυφίας.

Aπό την άλλη βέβαια, ο LaBeouf, επειδή μάλλον δεν είναι τόσο ντροπαλός όσο η συνάδελφός του, σύμφωνα με πληροφορίες έκανε τα πάντα προκειμένου να συνεργαστεί με τον Von Trier φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να του στείλει sex tapes τα οποία δείχνουν την... αρχοντιά του να κάνει sex!

O νεαρός ηθοποιός είπε σχετικά με την ταινία: «Yπήρχε μία ειδική ρήτρα στο συμβόλαιο ότι ό,τι κάνουμε θα είναι αληθινό! Υποθέτω ότι αν κάτι είναι ακατάλληλο ή προσβλητικό θα σβηστεί στο μοντάζ», ενώ για τον Δανό σκηνοθέτη είπε: «Είναι πολύ επικίνδυνος. Είναι ο πιο επικίνδυνος τύπος που έχω γνωρίσει! Πραγματικά με... τρομοκρατεί»!

Πηγή: queen.gr
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll