Top 10: Πράγματα που διαθέτουν 1 δισεκατομμύριο χρήστες!


Θα σας παρουσιάσουμε 10 πράγματα από τον χώρο της τεχνολογίας και όχι μόνο
που έχουν κάνει παγκόσμια επιτυχία. Μάλιστα η επιτυχία είναι τόσο μεγάλη που έχουν καταφέρει να διαθέτουν πάνω από 1 δισεκατομμύριο χρήστες παγκόσμια. Aνάμεσα σε αυτά είναι το ...

Facebook που πρόσφατα κατάφερε να φτάσει τους 1 δισεκατομμύρια χρήστες, το iphone κ.α.

1. Internet



Το διαδίκτυο έχει ξεπεράσει κατά πολύ τους 1 δισεκατομμύριο χρήστες. Δεν υπάρχει άνθρωπος που αν μην το χρησιμοποιεί στην καθημερινότητά του. Μάλιστα υπάρχουν χρήστες τρομερά εθισμένοι στο διαδίκτυο σε τέτοιο βαθμό ώστε να δηλώνουν πως προτιμούν να έχουν πρόσβαση στο ιντερνετ παρά να κάνουν σεξ!

2. Τηλεόραση



Δεν υπάρχει σπίτι χωρίς τηλεόραση στις μέρες μας! Οι χρήστες της τηλεόρασης έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τους 1,4 δισεκατομμύριο χρήστες. Είναι απόλυτα φυσιολογικό, αφού η τηλεόραση αποτελεί το πιο οικονομικό μέσο ψυχαγωγίας!

3.Smartphones



H νέα μόδα της εποχής είναι τα smartphones! Όλο και περισσότερο χρήστες επιλέγουν να αγοράσουν ένα smartphone γιατί βοηθάει στην εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο διαδίκτυο όταν βρισκόμαστε έξω από το σπίτι μας! Να σημειώσουμε ότι έχουν πουληθεί περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο smartphone εκ των οποίων το 1/4 είναι iPhone!

4. Aυτοκίνητα



Tα αυτοκίνητα είναι η απόλυτη διευκόλυνση για όσους θέλουν να διανύσουν μεγάλες αποστάσεις ή να κάνουν κάποιο ταξίδι. Έχουν πουληθεί πάνω από 1 δισεκατομμύριο αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο. Η Αγγλία και η Κίνα είναι οι χώρες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις σε αυτοκίνητα.

5. Κινέζικη Γλώσσα



Είναι πολλοί αυτοί που υποστηρίζουν πως η Κινέζικη γλώσσα θα γίνει η παγκόσμια γλώσσα. Αυτό γιατί μιλούν Κινέζικα στην Κίνα, Ταϊβαν, Σιγκαπούρη και στην Μαλαισία και ας μην ξεχνάμε πως οι Κινέζοι έχουν εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο και με την ευφυία τους έχουν διαπρέψει σε πολλούς τομείς, κυριώς στην τεχνολογία.

6. Facebook



Η σελίδα κοινωνικής δικτύωσης που έχει καταφέρει να κάνει τους χρήστες να μην ξεκολλάνε! Κατάφερε να φτάσει τους 1 δισεκατομμύριο χρήστες και να γίνει το πιο δημοφιλή κοινωνικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο! Και η επιτυχία συνεχίζεται..

7. Microsoft Office



To χρησιμοποιούν πάνω από 1 δισεκατομμύριο χρήστες σε όλο τον κόσμο. Μάλιστα λένε ότι αγοράζετε κάθε δευτερόλεπτο 1 αντίγραφο του Microsoft Office 2010.

8. Σοκολάτα



Ax αυτή η σοκολάτα! Για πολλούς θεωρείται ο απόλυτος εθισμός.Έρευνες έχουν δείξει πως πάνω από 1 δισεκατομμύριο κόσμος κάθε μέρα τρώει σοκολάτα!

9. Τσιγάρο



Αν και οι γιατροί προειδοποιούν πως το κάπνισμα μπορεί να σκοτώσει, οι φανατικοί καπνιστές δεν λένε να το κόψουν! Η αλήθεια είναι πως πρέπει να είναι πολύ δύσκολο για κάποιον που καπνίζει χρόνια να κόψει απότομα το τσιγάρο. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Διεθνή Οργανισμού Υγείας υπάρχουν πάνω από 1 δισεκατομμύριο καπνιστές σε όλο τον κόσμο.

10. Ψάρια



Σύμφωνα με τους ειδικούς πάνω από 1 δισεκατομμύρια άνθρωποι βάζουν καθημερινά στην διατροφή τους το ψάρι, μιας και αποτελεί βασική πηγή πρωτεϊνών.

whos.gr
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll