Έρωτες διάσημων με το βοηθητικό προσωπικό!

Η Χάιντι Κλουμ είναι ζευγάρι με τον επί πολλά έτη σωματοφύλακά της, Μάρτιν Κίρστεν, από τότε που χώρισε από το σύζυγό της, τον μουσικό Σιλ, νωρίτερα μέσα στη φετινή χρονιά....

Και, τώρα πια, είναι χαρούμενη που μπορεί να απολαμβάνει δημοσίως τον έρωτά της. Όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό περιοδικό Bunte σχετικά με το πώς νιώθει για το νέο της αμόρε, το σούπερ μόντελ και μητέρα τεσσάρων παιδιών είπε «Ja! Ich bin verliebt» το οποίο μεταφράζεται σε «Ναι! Είμαι ερωτευμένη».

Στην εποχή που οι διάσημοι περιτριγυρίζονται από πολυπληθείς ομάδες ανθρώπων, ατζέντηδες, υπεύθυνους δημοσίων σχέσεων, στυλίστες και σωματοφύλακες είναι αρκετά συνηθισμένο το φαινόμενο να ερωτεύονται ανθρώπους από το προσωπικό τους. 


Μετά τη διάλυση του γάμου της με τον Μαρκ Άντονι η Τζένιφερ Λόπεζ δεν άργησε να βρει καινούργια αγάπη. Η αντικατάστασή του δεν έγινε με κάποιο celebrity του βεληνεκούς της (ή του πρώην συζύγου της που είναι ιδιαίτερα διάσημος στους ισπανόφωνους Αμερικάνους) αλλά με έναν άγνωστο στο ευρύ κοινό χορευτή, τον Κάσπερ Σμαρτ. Ο Κάσπερ όχι μόνο είναι υπάλληλος της Τζένιφερ ως χορευτής στα show της αλλά και 18 χρόνια νεότερος από το αφεντικό του και νυν σύντροφό του.


Ο Κάσπερ δεν είναι ο πρώτος υπάλληλος που κέρδισε μια θέση στην καρδιά της Τζένιφερ Λόπεζ. Ο Κρις Τζουντ τράβηξε την προσοχή της διάσημης Λατίνας το 2001, όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του video clip της «Love Don’t Cost A Thing». Το ειδύλλιό τους τους οδήγησε σύντομα στα σκαλιά της εκκλησίας -μόλις ένα χρόνο αργότερα από τη γνωριμία τους- και ο γάμος τους διήρκησε εννιά μήνες. 

Όταν η Νάταλι Πόρτμαν υπέγραφε το συμβόλαιό της για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Black Swan» δεν ήξερε πως θα λάμβανε ως αμοιβή για το ρόλο της περισσότερα από όσα είχε συμφωνήσει με την παραγωγή. Ένα σύζυγο και ένα μωρό, δηλαδή. Η ηθοποιός γνώρισε τον Μπενζαμέν Μιλιπιέντ, χορευτή κλασικού χορού και χορογράφο, στο πλατό της ταινίας. Ο Μιλιπιέντ ανέλαβε να μεταμορφώσει την Πόρτμαν σε πρίμα μπαλαρίνα για τις ανάγκες του ρόλου της και, εκτός συμβολαίου, να της αλλάξει τη ζωή. Το χαμηλών τόνων ζευγάρι ξεκίνησε τη σχέση του μακριά από τις κάμερες της δημοσιότητας και το 2011 απέκτησε ένα γιο, τον Άλεφ. 

Ο διάσημος εργένης Σάιμον Κόουελ απολαμβάνει την ελευθερία του και δε θέλει να απαλλαγεί από αυτήν. Λένε οι φήμες. Αλλά μια γυναίκα κατάφερε να τον κάνει να αλλάξει γνώμη. Για λίγο, έστω. Η κυρία στην οποία αναφερόμαστε δεν είναι κάποια διάσημη περσόνα ή μια μέλλουσα celebrity εκ των διαγωνιζομένων του American Idol, ούτε καν κάποια Χολιγουντιανή socialite.

Είναι η make up artist του reality show στο οποίο ο Κόουελ είναι κριτής. Η Σμίτεν Σάιμον, στην οποία έκανε πρόταση γάμου ο διάσημος εργένης το 2010, μίλησε σε συνέντευξή της για τη σχέση τους και παραδέχτηκε ακόμα και το ότι ήθελε να αποκτήσει μίνι Κόουελς με τον αγαπημένο της. Η επιθυμία της έμεινε απραγματοποίητη όμως διότι το ζευγάρι χώρισε. 


Η Τάιρα Μπανκς έχει δεσμό με τον κριτή του Next Top Model, Ρομπ Έβανς, τον οποίο διάλεξε αυτοπροσώπως για να συμμετέχει στο πάνελ του show της. Ο Ρομπ είναι μοντέλο και ιδιαίτερα χαρισματικός όσον αφορά στην εμφάνισή του, κάτι που μας κάνει να καταλαβαίνουμε την επιλογή της πολυεκατομμυριούχου Τάιρα που μοιάζει να βασίζεται μόνο στα προσόντα του αγαπημένου της και όχι στη φήμη ή την οικονομική του κατάσταση. Εκτός από υπάλληλός της ο 24χρονος Ρομπ είναι και δεκατέσσερα χρόνια νεώτερος από το αγαπημένο του αφεντικό. 


Ο Κέβιν Φεντερλάιν ήταν βοηθητικός χορευτής στην ευρωπαϊκή περιοδεία της Μπρίτνεϊ όπου και γνωρίστηκαν, το 2004. Έχει, επίσης, χορέψει για τον πρώην της Μπρίτνεϊ, Τζάστιν Τιμπερλέικ, και μπορείτε να τον δείτε στο video clip του τραγουδιού του Τζάστιν «Like I Love You». Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν αλλά η διασημότητα χτύπησε κατακούτελα τον Κέβιν όταν ξεκίνησε την καριέρα του ως ράπερ K-Fed, την εποχή που ο νεαρότερος γιος του ζευγαριού ήταν δύο ετών. Η Μπρίτνεϊ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου μετά από δύο χρόνια γάμου.  


Μετά τον Κέβιν η ζωή της Μπρίτνεϊ βγήκε εκτός ελέγχου για κάποια χρόνια αλλά, τελικά, κατέληξε στην αγκαλιά του ατζέντη της Τζέισον Τράγουικ, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που τη βοήθησε να συνέλθει. Ανακάτεψαν δουλειά με ευχαρίστηση για μερικά χρόνια αλλά, εν τέλει, ο Τζέισον παραιτήθηκε από τη δουλειά του ως ατζέντης της τραγουδίστριας για να αφοσιωθεί στη συναισθηματική πλευρά της σχέσης τους. Τώρα πλέον είναι αρραβωνιασμένοι και οι φήμες τους θέλουν να προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί. 

Ο Ίθαν Χοκ και η Ούμα Θέρμαν παντρεύτηκαν το 1998, μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα της ταινίας «Gattaca» και ένα σφοδρό έρωτα. Απέκτησαν δύο παιδιά και χώρισαν μετά από πέντε χρόνια και ενώ οι φήμες πως ο Ίθαν είχε απατήσει τη σύζυγό του με τη νταντά των παιδιών τους, μια φοιτήτρια, όλο και φούντωναν. Φήμες που αποδείχτηκαν αληθινές όταν ο Ίθαν την παντρεύτηκε τελικά την περίφημη νταντά και απέκτησε μαζί της δύο ακόμα παιδιά. 

Μοιάζει μακρινό παρελθόν κυρίως επειδή είναι πράγματι πολύ μακρινό. Η Μαράια ήταν δεκαοκτώ χρονών και επίδοξη pop star όταν έδωσε το demo της στο αφεντικό της Sony Records, Τόμι Μοτόλα, και τον ερωτεύτηκε κιόλας. Τι κι αν ο Μοτόλα ήταν 21 χρόνια μεγαλύτερος από τη νεαρή στάρλετ; Η ιστορία τους μοιάζει με παραμύθι. Έκανε τη Μαράια μια από τις μεγαλύτερες σταρ του πλανήτη, την παντρεύτηκε και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Αλλά όχι για πάντα. Το παραμύθι δεν είχε happy end όταν το διαζύγιό τους εκδόθηκε το 1997. 

Ο σύζυγος της Σελίν Ντιόν, Ρενέ Αντζέλι, έχει αφιερώσει τη ζωή του ολόκληρη στην καριέρα της αγαπημένης του από τότε που ανακάλυψε το ταλέντο της, όταν εκείνη ήταν 12 ετών και εκείνος 38. Ο μάνατζερ έλαβε το demo της νεαρής τραγουδίστριας από τη μητέρα της και ενθουσιάστηκε τόσο που έβαλε υποθήκη το ίδιο του το σπίτι για να πληρώσει την κυκλοφορία του πρώτου της κομματιού, ενός Γαλλόφωνου κομματιού που έκανε τη Σελίν σταρ στη γενέτειρά της, τον Καναδά.  Ξεκίνησαν να βγαίνουν ως ζευγάρι όταν η προστατευόμενή του έκλεισε τα 19 και είναι έκτοτε αχώριστοι. 


Η Χίλαρι Σουάνκ ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Τσαντ Λόου, τον μικρότερο αδερφό του Ρομπ Λόου, για εννιά χρόνια. Αλλά όσο η δική της καριέρα γνώριζε όλο και μεγαλύτερη επιτυχία και η επιτυχία της βραβευόταν ακόμα και με Όσκαρ (για τις ταινίες «Boys Don’t Cry» και «Million Dollar Baby» η δική του έμενε στάσιμη και αυτό προκαλούσε προβλήματα στο ζευγάρι. Η πίεση τους οδήγησε στο να χωρίσουν, τελικά, το 2006 και, σε λιγότερο από ένα χρόνο, η Χίλαρι να βρει παρηγοριά στην αγκαλιά του ατζέντη της. Η σχέση τους ξεκίνησε ως φιλική αλλά σύντομα μετατράπηκε σε ειδύλλιο το οποίο διήρκησε πέντε χρόνια, ως τον Αύγουστο του 2012. 


Πολύς θόρυβος έγινε γύρω από το γάμο του Ρόμπιν Γουίλιαμς με τη Μάρσα Γκάρσες, τη νταντά του μεγαλύτερου γιου του, το 1989. Οι δυο τους απέκτησαν δύο παιδιά και έμειναν μαζί δύο δεκαετίες σχεδόν, ως το 2008 οπότε και χώρισαν τελικά. 
Πηγή:msn.gr

Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll