Οι πιο σ έ ξυ κοκκινομάλλες της τηλεόρασης!


H Christina Hendricks γνωστή για τον ρόλο της ως Joan Holloway στη σειρά 'Mad Men', έχει εμφανιστεί σε ρόλους στις σειρές 'ΕR' και  'Firefly'. Σε μια δημοσκόπηση που έγινε από το περιοδικό Esquire, η αναγνώστριες την ψήφισαν ως την πιο σέξυ γυναίκα στον κόσμο για το 2010.

Η Marg Helgenberger παίζει τον ρόλο της σκληρής αλλά συμπονετικής ντεντέκτιβ Catherine Willows στη σειρά 'CSI.' Στο περιοδικό People ήταν στη λίστα με τις 50 πιο όμορφες γυναίκες και στο VH1 ανάμεσα στις 40 πιο καυτές γυναίκες πάνω από 40 χρονών.

H Joanna Garcia κάνει το μεγάλο τηλεοπτικό ντεμπούτο της, ενώ ήταν ακόμη μαθήτρια στο λύκειο για τη σειρά τηςNickelodeon 'Are You Afraid of the Dark?'. Ήταν ξανθιά πριν μεταμορφωθεί σε γλυκιά αλλά σέξι κοκκινομάλλα στη σειρά Privileged.

Η Gillian Anderson απέκτησε θαυμαστές από όλο τον κόσμο όταν κέρδισε τον ρόλο της ειδικού πράκτορα Dana Scully στη σειρά 'The X-Files'. Το 1996 ψηφίστηκε από το FHM η πιο σέξυ γυναίκα στον κόσμο.

Ένα πρώην μοντέλο για μαγιό , η Angie Everhart ήταν η πρώτη κοκκινομάλλα που κόσμησε το εξώφυλλο του περιοδικού Glamour . Εμφανίστηκε στο ' Celebrity Mole: Yucatan ' και στο ' The Real Gilligan's Island '.

Από συμπρωταγωνιστικό ρόλο της γιατρού Dr. Addison Montgomery στη σειρά 'Grey's Anatomy' η Kate Walsh απέκτησε τη δική τη σειρά 'Private Practice'. Πρώην μοντέλο η Walsh, φορούσε ένα κοστούμι για να υποδύεται την παχουλή κοπέλα του Drew Carey στη σειρά 'The Drew Carey Show'.

Η Alyson Hannigan παίζει μια ζωηρή σύζυγο και μία δασκάλα παιδικού σταθμού στη σειρά 'How I Met Your Mother'. Προηγούμενοι ρόλοι περιλαμβάνουν μία λ ε σβία μάγισσα στο 'Buffy the Vampire Slayer'.

Η Jayma Mays έχει πρωταγωνιστήσει στη σειρά 'Glee' ως μία ψυχαναγκαστική σχολική σύμβουλος.

Η καριέρα της άρχισε ως Faith Taylor στη σαπουνόπερα 'Days of Our Lives', στη συνέχεια έπαιξε την χρυσοθύρα Julie Cooper-Nichol στη σειρά 'The O.C.', ενώ αξέχαστος είναι ο ρόλος της ως Lady Heather στο 'CSI'.

Η καριέρα της Marcia Cross εκτοξεύθηκε με τον αξέχαστο ρόλο της ως Dr. Kimberly Shaw στη σειρά  'Melrose Place' ενώ και ο ρόλος της στη σειρά  'Desperate Housewives' ως Bree Van de Kamp, μία σέξυ γυναίκα και σύζυγος των προαστίων, της έδωσαν μεγάλη αναγνωρισιμότητα.

H Nikki Cox έχει πρωταγωνιστήσει στις σειρές 'Unhappily Ever After' και 'Las Vegas' ενώ έχει ψηφιστεί από το περιοδικό Stuff μία από τις πιο Σ έ ξυ Γυναίκες, ενώ στη λίστα του Maxim βρίσκεται μέσα στις τοπ 100.

Πριν τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως αδέξια Grace Adler στη σειρά 'Will and Grace', το τηλεοπτικό της ντεμπούτο περιελάμβανε μικρούς ρόλους στις σειρές 'NYPD Blue' και'Seinfeld.' Ο κωμικός της χαρακτήρας της έχει δώσει πολλές Χρυσές Σφαίρες και υποψηφιότητες για Emmy, ενώ ψηφίστηκε από το περιοδικό People μία από τις πιο Όμορφες Γυναίκες του Κόσμου.

Αυτή η πανέμορφη κοκκινομάλλα έχει παίξει σε σειρές όπως το 'Law & Order: Criminal Intent' και το 'Friday Night Lights.'

Η Deborah Ann Woll είναι γνωστή για το ρόλο της ως νεαρή βαμπίρ Jessica Hamby, στη σειρά 'Τrue Blood'. Ήταν μια φυσική ξανθιά που έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα για να ξεχωρίζει! Και μας αρέσει!


Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll