Τόμας Πρωτόπαπας: Οι γιατροί σηκώνουν πλέον τα χέρια ψηλά!!


Η Παρασκευή είναι η μέρα που περίμεναν πολλοί καθώς θα έκλειναν τρεις μέρες από τη..
φαρμακευτική αγωγή που του χορήγησαν οι γιατροί. Σήμερα από το πρωί όλοι κρεμόντουσαν από  τα χείλη των γιατρών για  ένα  καλό νέο. Αυτό όμως δεν ήρθε .

Δεν υπήρχε καμία αντίδραση του οργανισμού και η κατάσταση του ηθοποιού παραμένει κρίσιμη. Τα μάτια όλων βουρκωμένα… Περιμένουν ένα θαύμα και αυτό καθυστερεί.

Οι γιατροί δεν μπορούν να προβλέψουν κάτι… δε μιλούν πολύ και δεν έχουν κάτι νεότερο. Ότι  περνούσε από το χέρι τους το έκαναν. Άλλωστε αυτό τους διεμήνυσαν και οι ξένοι επιστήμονες που σήκωσαν τα χέρια ψηλά.

Τους ενημέρωσαν πως οι Έλληνες γιατροί έκαναν ότι καλύτερο και πως κι εκείνοι την ίδια διαδικασία θα ακολουθούσαν αν βρίσκονταν στην Ελλάδα! Οι φίλοι του που πηγαινοέρχονται έχουν σταματήσει πια να κάνουν ερωτήσεις. Δε θέλουν να κουράζουν την οικογένεια τους.

Περιμένουν και εκείνοι να ζήσουν το μεγάλο θαύμα… Οι γονείς του ηθοποιού και οι στενοί του συγγενείς έχουν πια καταλάβει πόσο δύσκολα μπορεί να ανατραπεί αυτή η κατάσταση. Όμως αν τους ρωτήσεις, θα σου πουν πως το παιδί τους ζει και αυτό τους δίνει κουράγιο… Θέλουν να συνεχίζει να ζει για να μπορέσουν να πιστεύουν στο θαύμα!

Όσοι τους βλέπουν από κοντά, καταλαβαίνουν πως δεν έχουν παραδώσει τα όπλα. Πως πιστεύουν πραγματικά πως κάτι θα συμβεί και ο γιος τους θα τα καταφέρει. Μακάρι όλα να πάνε καλά!
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll