ΦΡΙΚΗ: Άνάγκασε την 14χρονη κόρη της να μείνει έγκυος επειδή δεν μπορούσε να υιοθετήσει παιδί


Ούτε ιερό ούτε όσιο είχε  μια μητέρα- τέρας  στη Βρετανία που ανάγκασε τη 14χρονη κόρη της να μείνει έγκυος. Ο λόγος ; Επειδή δεν της επέτρεπαν να υιοθετήσει ένα παιδί ακόμη!!! Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη κοπέλα έκανε προσπάθειες- χωρίς φυσικά να το θέλει- προκειμένου να φέρει στον κόσμο ένα παιδί. Αφού απέβαλλε μία φορά,  δύο χρόνια μετά, στα...
16 της δηλαδή τα κατάφερε. Γέννησε ένα παιδάκι κάνοντας  με το ζόρι το «χατίρι» της μητέρας της η οποία μετά από αυτό φυσικά  βρέθηκε στη φυλακή. 

Όλα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας πολύ αργότερα, όταν το κορίτσι γέννησε. Οι μαίες θορυβήθηκαν από την πιεστική μητέρα που δεν επέτρεψε στην κόρη της να θηλάσει προκειμένου να μην δεθεί συναισθηματικά με το παιδί, ενώ παρατήρησαν πως η μικρή ήταν απρόθυμη να δώσει στη μητέρα της το βρέφος. Όταν εκείνη προσπάθησε να το σκάσει με το μωρό, ειδοποίησαν τις αρχές.

Ο δικαστής δεν πίστευε στα αυτιά του όταν άκουγε την απίστευτη υπόθεση. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας γονιός θα μπορούσε να συμπεριφερθεί με τόσο διεστραμμένο και εγωιστικό τρόπο σε ένα απροστάτευτο παιδί», είπε χαρακτηριστικά.

Οι λεπτομέρειες που αποκαλύφθηκαν στο δικαστήριο είναι ανατριχιαστικές:  Όταν απορρίφθηκε η αίτησή της μητέρας για υιοθεσία παιδιού για τέταρτη φορά, κατάστρωσε το παρανοϊκό πλάνο της, αποφασίζοντας να αναγκάσει την κόρη της να γονιμοποιηθεί με σπέρμα δότη ώστε να αποκτήσει η ίδια το παιδί που τόσο ήθελε.

Η κόρη κατέθεσε ότι δεν ήταν «αρκετά γενναία» για αρνηθεί στη μητέρα της, ενώ παρότι σοκαρίστηκε όταν άκουσε την πρόταση, σκέφτηκε πως «τουλάχιστον αν το κάνω, θα με αγαπήσει περισσότερο».

Σύμφωνα με το δικαστήριο, η μητέρα της την υπέβαλε σε μία «εξευτελιστική, ταπεινωτική και αρκετές φορές επώδυνη διαδικασία», καθώς σε διάστημα δύο χρόνων την ανάγκασε να προσπαθήσει να γονιμοποιήσει μόνη της επτά φορές, χρησιμοποιώντας σύριγγες με σπέρμα. Την πρώτη φορά ο δότης πήγε στο σπίτι τους, ενώ τις υπόλοιπες το είχε αγοράσει από διαδικτυακή τράπεζα σπέρματος με έδρα τη Δανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα είχε υιοθετήσει ήδη τρία παιδιά, ενώ ήταν μωρά, από το εξωτερικό: δύο ενώ ήταν παντρεμένη και ένα μετά από το διαζύγιό της.

Εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε είχε αποφασίσει να μην αποκτήσει βιολογικά παιδιά. Μάλιστα, στη δίκη αποκαλύφθηκε πως κρατούσε την οικογένειά της απομονωμένη: τα παιδιά δεν πήγαιναν στο σχολείο, ενώ ο πρώην σύζυγός της - με τον οποίο είχε υιοθετήσει τα δύο μεγαλύτερα - όχι μόνο δεν ήξερε πού έμεναν, αλλά επιπλέον δεν τα είχε συναντήσει καν τα τελευταία δέκα χρόνια.
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll