Μετεωρίτης θα χτυπήσει τη Γη τις επόμενες 15 ημέρες; ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣΟΥ !

kokoria.gr
Τι πρέπει να κάνουν οι Έλληνες αν δουν έναν τεράστιο αστεροειδή να απειλεί τη χώρα τους; Να προσευχηθούν…


Πριν από λίγες εβδομάδες, ένας αστεροειδής πλάτους 45 μέτρα (βάρους 19 τόνων) εξερράγη πάνω από τη Ρωσία. Αλλά ξέρετε τι επιπτώσεις θα είχε αν έπεφτε στο έδαφος; Θα σκότωνε πολλές χιλιάδες ανθρώπους. Τα κρουστικά κύματα από την έκρηξη είχαν επίπτωση σε χιλιάδες κόσμο, μίλια μακριά. Αυτό δεν είναι μια θεωρία ή υπόθεση, αυτό έγινε ...  αυτό το είδαμε όλοι !
Τώρα το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει και ένας άλλος που δεν είχε εντοπιστεί πρόσφατα, γιατί η ΝΑΣΑ δεν ήταν σε θέση να προσδιορίσει την ακριβή πορεία του και δεν ήθελε να τρομάξει τους ανθρώπους.
Το μέγεθος του έχει εκτιμηθεί στα 125 μέτρα, έχοντας μάζα περίπου 340.000+ μερικών τόνων. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστρονόμων οδεύει προς τη Γη και θα μπορούσε να χτυπήσει την ΕΥΡΩΠΗ μέσα σ'αυτη και την ΕΛΛΑΔΑ στις επόμενες 15 ημέρες. Αυτό θα είναι ένα γεγονός που θα μπορούσε να δημιουργήσει μια έκρηξη που θα σκότωνε εκατομμύρια ανθρώπους.
Ακόμα και όταν ακούσαμε  την είδηση ​​δεν το πιστέψαμε και την επανεξετάσαμε. Δυστυχώς όμως είναι σωστή ! Λυπόμαστε  πραγματικά ... 
Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ 
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll