Νεότερα για την υπόθεση ΆλεξΜε κατηγορίες που αφορούσαν τα αδικήματα της ψευδορκίας και της υπόθαλψης εγκληματία, καταδικάστηκε ο...
παππούς των δυο Ελληνόπουλων, τα οποία είχαν κριθεί ένοχα για τον θάνατο του μικρού Αλεξ Μεσχισβίλι, ο οποίος εξαφανίστηκε τον Φεβρουάριο του 2006 και η σορός του δεν βρέθηκε ποτέ.
Ο παππούς των δυο παιδιών, είχε κριθεί ένοχος σε πρώτο βαθμό και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενώ, σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, ο 64χρονος ψευδόρκησε τόσο στις αστυνομικές αρχές της Βέροιας και της Θεσσαλονίκης όσο και ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή που είχε χειριστεί την πολύκροτη υπόθεση.
Συγκεκριμένα, κατηγορείται ότι από τον Μάιο του 2006 έως τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους ισχυριζόταν ότι το μοιραίο απόγευμα της εξαφάνισης του μικρού μαθητή, τα εγγόνια του ήταν στο σπίτι.
Σε ό,τι αφορά τη δεύτερη κατηγορία, της υπόθαλψης εγκληματιών, δεν αφορά τα δύο εγγόνια του, λόγω συγγένειας, αλλά τους συνομήλικους αλλοδαπούς φίλους τους, μαζί με τους οποίους κατηγορούνται ότι διέπραξαν την αποτρόπαιη πράξη της δολοφονίας του 11χρονου μαθητή.
Το Εφετείο του επέβαλλε την ίδια ποινή που είχε επιβληθεί και πρωτόδικα (4,5 χρόνια), η οποία ειναι εξαγοράσιμη.
aniwthoi
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll