Έξαλλοι οι φορτηγατζήδες με διαφήμιση που τους σατιρίζει!


Έξαλλοι είναι οι φορτηγατζήδες με ένα διαφημιστικό spot εταιρίας έκδοσης εισιτηρίων, ....όπου ένας οδηγός φορτηγού προσπαθεί να αποπλανήσει ερωτικά νεαρό που έκανε auto stop! Η Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδας την χαρακτηρίζει προσβλητική και υβριστική. Αποφασισμένοι να φτάσουν στα άκρα έστειλαν εξώδικο. 

Σύμφωνα με την ΟΦΑΕ «τις τελευταίες ημέρες, η Ομοσπονδία μας έχει γίνει δέκτης της δίκαιης αγανάκτησης και οργής χιλιάδων αυτοκινητιστών, ιδιοκτητών και οδηγών» αναφέρει για την επίμαχη διαφήμιση. 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, που εξέδωσαν σήμερα Παρασκευή, η συγκεκριμένη διαφήμιση: «υβρίζει, προσβάλλει, συκοφαντεί, προκαλεί, ντροπιάζει και εξευτελίζει αναίτια έναν ολόκληρο κλάδο δεκάδων χιλιάδων συνεπών και έντιμων βιοπαλαιστών, που αγωνίζονται με τις χειρότερες συνθήκες μέρα και νύχτα στο τιμόνι για να εξασφαλίσουν τον επιούσιο της οικογένειάς τους και να συμβάλλουν στην μεταφορική οδική εμπορευματική δραστηριότητα, που αποτελεί μακροχρόνια έναν από τους βασικούς πυλώνες της εθνικής οικονομίας». 

Και το εξώδικο της ΟΦΑΕ καταλήγει: «Αναμένουμε την έγγραφη με ανάλογη ανακοίνωση στον τύπο και τα κανάλια συγνώμη σας προς τον κόσμο των Ελλήνων αυτοκινητιστών, τους οποίους τόσο βάναυσα και απρόκλητα εξευτελίσατε».
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll