O Κωστόπουλος ρώτησε την Στέλλα Καλλή με πόσους άντρες έχει πάει - Δείτε τι απάντησε..!


Καλεσμένη στο "Βράδυ" ήταν η Στέλλα Καλλή και μίλησε για την κρίση που βιώνει η πατρίδα της, η Κύπρος,....
ενώ αναφέρθηκε σε έναν Κύπριο πελάτη που είχε κάνει μεγάλη ζημιά για χάρη της στο μαγαζί που εμφανιζόταν.

Μίλησε για τα χρόνια που έζησε στην Σαουδική Αραβία και όπως είπε όταν κατεβαίνει κάτω τώρα, δεν φοράει καν φανελάκι και δεν προσπαθεί να προκαλεί.Μίλησε για την φήμη που έλεγε πως την γουστάρει ο Σουλτάνος που θα έπαιρνε τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν ήρθε ποτέ.Τώρα ζυγίζει περίπου 50 κιλά και στο παρελθόν ζύγιζε μέχρι 65 κιλά.


Μίλησε για την δουλειά της και υποστήριξε πως χρειάζεται να έχεις και μια καλή και προσεγμένη εμφάνιση.Μίλησε για τον Μενιδιάτη και τον Καλλίδη και την συνεργασία τους, αλλά και για τον Φοίβο και αποκάλυψε πως άρχισαν να συνεργάζονται .


Υποστήριξε πως ότι έχει κάνει το χρωστάει στον Φοίβο. Δεν έχει παντρευτεί ποτέ και υποστήριξε πως δεν την φλερτάρουν εύκολα οι άντρες.Θα έκανε σχέση με έναν άντρα το πολύ 10 χρόνια μεγαλύτερο από εκείνη και η ίδια δεν υπήρξε ποτέ με άντρα μεγαλύτερο από εκείνη.


Αποκάλυψε πως δεν της έχουν κάνει ποτέ πρόταση γάμου. Όταν ήταν χοντρούλα και σκίζονταν τα παντελόνια της από το πάχος είχε βγει με ένα πολύ ωραίο αγόρι και της είχε πει πως το πρόσωπο της ήταν σαν μοιρογνωμόνιο και εκείνη είχε στεναχωρηθεί πολύ, αλλά τώρα πήρε το αίμα της πίσω. Κάνει μακροχρόνιες σχέσεις και έκανε πρώτη φορά σεξ στα 18 της.Δεν έχει πάει με 3 άντρες στην ζωή της, αλλά ούτε με 13 και θέλει να είναι πολύ ερωτευμένη για να έχει ερωτική επαφή.


 Ο σύντροφος της είναι Έλληνας και είναι ερωτευμένη στα κόκκινα...Έχει κάνει πλαστική και δεν ντρέπεται να το παραδεχτεί. Με τις φίλες της είναι Κατίνα και κουτσομπολεύει , όπως όλες οι γυναίκες.
kokoria
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll