Αυτό το γατάκι δεν ξυπνάει...με τίποτα!! (video)


Τα γατάκια που βλέπετε στην φωτογραφία έχουν γίνει ήδη διάσημα στο Διαδίκτυο, καθώς το βίντεο που κυκλοφόρησε με τα ίδια ως «πρωταγωνιστές» είναι hit στο YouTube. 
Ο λόγος; 
Η απίστευτη προσπάθεια που κάνει το ένα γατάκι να ξυπνήσει το άλλο που κοιμάται του καλού καιρού!

Τι του τραβάει το αυτί, τι του πειράζει το κεφάλι, τι του χαϊδεύει το πόδι, αυτό δείχνει να μην καταλαβαίνει τίποτα και δεν κουνιέται καν από τη θέση του, απολαμβάνοντας την αγκαλιά του Μορφέα αλλά και τα όνειρα που βλέπει!

Πάει από εδώ, πάει από εκεί, εφευρίσκει διάφορους τρόπους… ξυπνήματος, αλλά καμία ανταπόκριση στα ερεθίσματα από την άλλη πλευρά. Όποιο μέσο κι αν χρησιμοποιήσει πέφτει στο τέλος στο κενό.

Στην τελευταία του προσπάθεια, μάλιστα, που αποφασίζει να δράσει λίγο πιο δυναμικά, παίρνει μια ξαφνική τούμπα πίσω από το ξύλινο παγκάκι και μην το είδατε για μια στιγμή! Το αποτέλεσμα;

Είδε κι απόειδε το γατάκι και εγακτέλειψε την προσπάθεια πέφτοντας μάλλον κι αυτό σε βαθύ ύπνο! Σίγουρα θα σκέφτηκε: «για να κοιμάται τόσο πολύ και να μην ξυπνάει με τίποτα κάτι παραπάνω θα ξέρει…»!!! Εσείς πάλι ρίξτε μια ματιά στο ακόλουθο βίντεο…





Πηγή:tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll