Έκανα έρωτα με την κοπέλα μου και σκεφτόμουν...


Για τον ψυχασθενή που του άλλαξε την ζωή μίλησε ο Στράτος Τζώρτζογλου....
«Υπηρετούσα στο στρατό ως νοσοκόμος στην ψυχιατρική κλινική και εκεί για πρώτη φορά ήρθα σε επαφή με ανθρώπους που αντιμετώπιζαν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Τότε συνάντησα τον άνθρωπο που ήταν γραφτό να μου αλλάξει μια για πάντα τη ζωή. Τον είχα πάρει υπό την προστασία μου. Με σημάδεψε. Έχω ακόμη και σήμερα την εικόνα του ζωντανή πριν και μετά τα ηλεκτροσόκ που του έκαναν. Θυμάμαι μετά, όταν έκανα έρωτα με την κοπέλα μου, σταματούσα την πράξη γιατί μου ερχόταν η εικόνα του στο μυαλό». Αυτό δήλωσε ο Στράτος Τζώρτζογλου στην εφημερίδα News.

Προσθέτοντας πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος τον έκανε να δει τα προβλήματά του στην σωστή τους διάσταση «Στο στρατό δεν είχα ούτε λεφτά, ούτε δουλειά, ούτε ήξερα ότι θα γίνω ηθοποιός. Θεωρούσα τα προβλήματά μου το επίκεντρο του σύμπαντος. Συγκρινόμενος με αυτό το πλάσμα, αναθεώρησα τα πάντα. Με επηρέασε αυτός ο άνθρωπος τόσο πολύ και τόσο βαθιά. Αυτό το ηλεκτροσόκ υπήρξε όλη μου η ζωή».

Μια επιρροή και μια εικόνα που, όπως δηλώνει, συνόδευσε τον Στράτο Τζώρτζογλου σε όλη την υπόλοιπη ζωή του «Από αυτόν τον “ψυχασθενή” άκουσα τα πιο σημαντικά πράγματα που έχω ακούσει ποτέ από ανθρώπινο στόμα. Δεν τον ξαναείδα ποτέ, αλλά θυμάμαι τον τρόπο που μιλούσε για τους γονείς του. Έκλεινε όλη την αγάπη, τον πόνο και την αποδοχή ότι η ζωή του δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Μάλιστα όταν στο πρώτο έτος της σχολής μας ζήτησαν να κάνουμε αυτοσχεδιασμό, εγώ επέλεξα να υποκριθώ αυτόν τον άνθρωπο πριν και μετά το ηλεκτροσόκ».

Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll