Τρικ για πιο μακριά μαλλιά μέχρι το Πάσχα!


Ο πόθος σου για μακριά σέξι μαλλάκια δεν είναι εξωπραγματικός! Φυσικά αν διαθέτεις μαλλάκι μέχρι το αυτί δεν υπάρχει τρόπος να το φτάσεις μέχρι τον ώμο μέσα σε μια εβδομάδα, όμως για να δείχνει το μαλλάκι σου πιο μακρύ μπορείς να διαβάσεις παρακάτω και να εφαρμόσεις τα τρικ που θα σου χαρίσουν το μήκος που ονειρεύεσαι! ...

Γενικά: μπορείς παίζοντας με το χρώμα και το κούρεμα των μαλλιών σου να δώσεις την ψευδαίσθηση ότι το μαλλάκι σου έχει μακρύνει!
Οι άκρες σου να ταιριάζουν με τις ρίζες: όσο περισσότερο ταιριάζουν οι άκρες σου με τις ρίζες των μαλλιών σου, τόσο πιο υγιές δείχνει το μαλλάκι σου! Αν καταφέρεις οι άκρες σου να δείχνουν όπως οι ρίζες σου, τότε το μαλλάκι σου θα δείχνει και πιο μακρύ! Αυτό που χρειάζεσαι είναι εκτός από το σαμπουάν σου και ένα κοντίσιονερ για βαθιά ενυδάτωση έτσι ώστε ειδικά αν τα βάφεις τα μαλλάκια σου να «φυλακίζει» το χρώμα. Το παν είναι ότι θα δημιουργήσεις την αίσθηση ότι το μαλλάκι σου είναι πιο γεμάτο και πιο μακρύ!
Σκούρυνέ το: μπορεί να μην ενθουσιάζεσαι με το να σκουρύνεις το μαλλάκι σου όμως δεν σου είπε κανείς να το κάνεις κατάμαυρο! Απλά το να το πας ένα τόνο πιο σκούρο είναι ότι πρέπει (είτε έχεις ψυχρή ή θερμή απόχρωση) και ειδικά αν αποφασίσεις να κάνεις διχρωμία στα μαλλάκια σου με το κάτω μέρος των μαλλιών σου να είναι πιο σκούρο, δίνουν την εντύπωση ότι έχεις πιο μακρύ μαλλάκι. Έτσι το μαλλί σου όχι μόνο θα αποκτήσει κίνηση και αέρα, αλλά θα αποκτήσει και νεανική και παιχνιδιάρικη διάθεση ενώ το μαλλάκι σου θα δείχνει πιο μακρύ. 
Ισιώσέ τα: αν έχεις σγουρά ή σπαστά μαλλάκια τότε δεν έχεις παρά να τα ισιώσεις πολύ καλά έτι ώστε να δείχνουν πιο μακριά έτσι κι αλλιώς. Αυτό που μπορείς αν κάνεις είναι να χτενίζεις τα μαλλάκια σου στο σγουρό τους και στις γιορτές να τα ισώνεις συνέχεια έτσι ώστε να δείχνουν αμέσως πιο μακριά.
Κούρεψέ το: το ότι το μαλλάκι μακραίνει πιο γρήγορα όταν το κουρεύεις μπορεί να μην είναι αλήθεια όμως το βασικό είναι ότι το μαλλί σου μπορεί να δείχνει πιο υγιές και όχι καμένο στις άκρες αν το φροντίζεις και το κουρεύεις συστηματικά χω΄ρις όμως να κάνεις υπερβολές γιατί αν το κουρεύεις κάθε 2 εβδομάδες το μόνο που θα πετύχεις είναι να το κάνεις αν δείχνει πιο κοντό. Ο θερμός αέρας και τα εργαλεία στάιλινγκ ταλαιπωρούν την τρίχα σου με αποτέλεσμα να δείχνει θαμπή και να σπάει στις άκρες δημιουργώντας την ψαλίδα. Κούρεψέ τα μια φορά τον μήνα και θα δεις άμεσα τη διαφορά ακόμη και από την πρώτη επίσκεψη στο κομμωτήριο!
Αδύναμα και λεπτά μαλλάκια: τότε ξέχνα το φιλάρισμα και φρόντισε να κόβεις τα μαλλάκια σου σε ένα μήκος για να δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι είναι πιο μακριά. Γενικά έχε κατά νου ότι τα πιο μονοκόμματα κουρέματα κάνουν το μαλλάκι σου να δείχνει πιο μακρύ ενώ τα κουρέματα με επίπεδα και έντονο φιλάρισματα κάνει το μαλλάκι σου να δείχνει πιο κοντό!
Ναι στο σατέν μαξιλάρι: το σατέν μαξιλάρι είναι ότι πρέπει για να μην μπερδεύονται και να μην σπάνε οι τριχούλες των μαλλιών σου γιατί μην ξεχνάς ότι τη μισή σου περίπου μέρα την περνάς ξαπλωμένη στο μαξιλάρι σου! 
womenonly 
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll