10 Γυναικεία ρούχα που δεν αρέσουν στους άντρες

Αν θέλετε να εντυπωσιάζετε τους άντρες όπου και αν πηγαίνετε, τότε καλά θα κάνετε να..
προσέχετε τις επιλογές των ρούχων σας.
Τα ρούχα παίζουν καθοριστικό ρόλο στην συνολική εικόνα μιας γυναίκας και πολλές φορές μπορούν να σας δώσουν το κάτι παραπάνω έτσι ώστε να γίνετε το επίκεντρο ή να μαγέψετε τον άντρα που επιθυμείτε.
Από την άλλη πλευρά υπάρχουν και ορισμένα ρούχα που θα πρέπει να αποφεύγετε διότι δεν σας κολακεύουν ιδιαίτερα.
Σας παρουσιάζουμε λοιπόν 10 γυναικεία ρούχα που δεν αρέσουν στους άντρες και για αυτό καλό είναι να τα αποφεύγετε...



1. Harem Pants

Τα παντελόνια Harem Pants έγιναν ξαφνικά δημοφιλή όταν πρωτοεμφανίστηκαν και αποτέλεσαν την αγαπημένη επιλογή πολλών γυναικών. Δυστυχώς όμως οι άντρες δεν έχουν την ίδια γνώμη για αυτά τα παντελόνια. Οι περισσότεροι άντρες θεωρούν ότι τα παντελόνια αυτά δεν έχουν τίποτα σeξι, θυμίζουν τις "βράκες" που φορούσαν οι άνθρωποι σε παλαιότερες εποχές και ορισμένοι από αυτούς θεωρούν ότι είναι ακόμα και αντιαισθητικά. Αν θέλετε να φαίνεστε σeξι και να εντυπωσιάζετε τους άντρες, τότε τα παντελόνια Harem Pants δεν θα πρέπει να βρίσκονται ανάμεσα στα ρούχα που επιλέγετε.
2. Jumpsuits
Εδώ και αρκετά χρόνια, τα ρούχα jumpsuits είναι αρκετά δημοφιλή. Από ότι φαίνεται πολλές γυναίκες θεωρούν ότι τα ρούχα αυτά αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή για αρκετές περιπτώσεις. Από την άλλη πλευρά, πολλοί άντρες θεωρούν ότι τα ρούχα αυτά δεν είναι ωραία επειδή κάνουν το γυναικείο σώμα να φαίνεται "χωρίς σχήμα". Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα καθώς τα ρούχα αυτά έχουν το δικό τους "σχήμα" με αποτέλεσμα να κρύβουν το σχήμα του σώματος της γυναίκας. Σύμφωνα με τους περισσότερους άντρες, οι γυναίκες που φορούν jumpsuits είτε μοιάζουν με τα μικρά παιδιά,, είτε με ηλικιωμένες γυναίκες.


3. Ugg Boots

Πρόκειται για αυτές τις χειμωνιάτικες μπότες που προσφέρουν ζεστασιά, ωστόσο λαμβάνουν πολλά αρνητικά σχόλια από τους άντρες. Οι μπότες αυτές δεν έχουν τίποτα σeξι πάνω τους και πολλοί άντρες τις αντιπαθούν σφόδρα. Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε κάποιον άντρα είναι προτιμότερο να επιλέξετε high heels (παπούτσια με υψηλά τακούνια), τα οποία θα σας κάνουν πιο σeξι και θα σας δώσουν περισσότερο ύψος. Αν από την άλλη πλευρά προτιμάτε την άνεση και τη ζεστασιά, τότε αυτές οι μπότες είναι για εσάς.


4. Αξεσουάρ μαλλιών

Αναφερόμαστε σε οτιδήποτε φορούν οι γυναίκες στο κεφάλι τους εκτός από τα καπέλα. Οι κορδέλες στα μαλλιά που φορούν πολλές γυναίκες, διάφορα πριγκιπικά στεφάνια, κ.τ.λ. είναι αξεσουάρ που δεν αρέσουν στους περισσότερους άντρες. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν μπορούν να καταλάβουν ούτε καν για πιο λόγο μπορεί μαι γυναίκα να φορέσει ένα τέτοιο αξεσουάρ στα μαλλιά της. Αν θέλετε λοιπόν να του τραβήξετε την προσοχή με θετικό τρόπο, τότε σκεφτείτε διπλά για το τι αξεσουάρ θα φορέσετε στα μαλλιά σας.


5. Gladiator sandals

Αυτά τα σανδάλια διχάζουν. Ορισμένοι άντρες τα βρίσκουν αρκετά κομψά, ενώ άλλους άντρες τους αφήνουν αδιάφορους. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα τους είναι ότι κάνουν τη γυναίκα να φαίνεται πιο κοντή (σε σχέση με άλλα παπούτσια). Οι κοκκινίλες που αφήνουν τα λουριά πάνω στο γυναικείο πόδι καθώς και οι πληγές που μπορεί να δημιουργήσουν, κάνουν τα σανδάλια αυτά αρκετά επίπονα για το τίποτα.


6. Leggings

Οι περισσότεροι άντρες θεωρούν ότι τα κολάν αυτά δεν αφήνουν καθόλου μυστήριο διότι δεν κρύβουν τίποτα. Η αλήθεια είναι ότι ότι πολλοί άντρες δεν μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από αυτά τα κολάν διότι τα βρίσκουν αρκετά σeξι, ενώ αντίθετα άλλοι άντρες τα θεωρούν πολύ προκλητικά. Αν είστε δεσμευμένη, τότε αυτά τα κολάν δεν κάνουν για εσάς, διότι αργά ή γρήγορα θα αρχίσει να γκρινιάζει ο καλός σας. Πρόκειται για ένα ρούχο μου τραβάει πολύ τα αντρικά βλέμματα, ωστόσο δεν αφήνει και την καλύτερη εντύπωση.


7. Tuxedos

Αναφερόμαστε στα αντρικού τύπου ρούχα που έχουν "κλέψει" οι γυναίκες. Οι άντρες θεωρούν ότι τα αντρικά ρούχα είναι για τους άντρες. Οποιοδήποτε γυναικείο ρούχο θυμίζει "αντρικό στιλ" δεν θεωρείται σeξι. Τα γυναικεία "κοστούμια", τα γυναικεία "σμόκινγκ", τα ταγιέρ, κ.τ.λ. είναι ρούχα που οι περισσότεροι άντρες θεωρούν ότι είναι αντί - σeξι.


8. Dungarees

Ελάχιστοι άντρες θα τους άρεσε μια γυναίκα που μοιάζει με υδραυλικό. Αυτά τα πολύ πρακτικά ρούχα μοιάζουν πολύ με "φόρμες εργασίας" και δεν θεωρούνται καθόλου σeξι. Αν θέλετε να αλλάξετε τη βρύση στο σπίτι σας, τότε βρήκατε τα κατάλληλα ρούχα. Αν από την άλλη πλευρά θέλετε να τον εντυπωσιάσετε, τότε ίσως θα πρέπει να επιλέξετε κάποιο άλλο ρούχο.
9. Πολύ μεγάλα γυαλιά ηλίου

Ορισμένες χρονιές, η μόδα επιβάλλει μεγάλα γυαλιά ηλίου. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το στιλ δεν αρέσει σε αρκετούς άντρες. Από την άλλη βέβαια υπάρχουν και άντρες που δεν έχουν πρόβλημα. Τα υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου δίνουν την εντύπωση ότι η γυναίκα έχει να κρύψει κάτι κάτι που γενικώς δεν αρέσει στους άντρες.
10. Tea length skirt

Αυτές οι φούστες που φτάνουν πιο κάτω από το γόνατο αλλά πιο πάνω από τον αστράγαλο είναι μια όχι και τόσο καλή επιλογή αν θέλετε να εντυπωσιάσετε έναν άντρα. Το ρούχο αυτό πολλές φορές κάνει τη γυναίκα να φαίνεται πιο μεγάλη σε ηλικία και τη δείχνει αρκετά πιο συντηρητική. Ορισμένοι άντρες πολλές φορές θεωρούν ότι οι φούστες αυτές είναι "γιαγιαδίστικες".
Πηγή: dynamikhgynaika.gr
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll