5 Τρόποι για να σε θέλει σαν τρελός!

Όλες οι γυναίκες κατά καιρούς γνωρίζουμε έναν άντρα τον οποίο..
ξεχωρίζουμε από τους υπόλοιπους. Και ενώ πολλές φορές εμείς θα επιθυμούσαμε τα πράγματα να προχωρήσουν κάπως διαφορετικά, αυτό δεν συμβαίνει...


Άλλες φορές φαίνεται ότι ο πάγος δεν λέει να σπάσει, άλλες φορές ο άντρας αυτός δείχνει να μην ενδιαφέρεται και τόσο πολύ, άλλες φορές δείχνει μια να ενδιαφέρεται και μια να μην ενδιαφέρεται, άλλες φορές δείχνει να ενδιαφέρεται αλλά κάτι να τον εμποδίζει να προχωρήσει, κ.τ.λ. Αν λοιπόν αναρωτιέσαι για το πώς να τον κάνεις να σε θέλει σαν τρελός, τότε εμείς στο ηλεκτρονικό περιοδικό Δυναμική Γυναίκα σου αποκαλύπτουμε 5 τρόπους - συμπεριφορές με τις οποίες είναι πολύ πιθανόν να τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου και να σε θέλει σαν τρελός.


Τρόπος 1
Σκωτσέζικο ντουζ
Προφανώς αναφερόμαστε στη μεταφορική έννοια. Η τακτική αυτή είναι η εξής: Το σκωτσέζικο ντουζ περιλαμβάνει μια κρύο νερό και μια ζεστό. Έπειτα ξανά κρύο και μετά ξανά ζεστό κ.τ.λ. Δηλαδή αυτό που έχεις να κάνεις είναι τη μια να δείχνεις μια ενδιαφέρον και την άλλη να μην δείχνεις και τόσο ενδιαφέρον.
Όταν ο άντρας αισθανθεί ότι μια γυναίκα ενδιαφέρεται για αυτόν, αυτό θα του κινήσει την υποψία. Αν ξαφνικά δει διαφορετική στάση τότε αυτομάτως θα αναρωτηθεί μέσα του "μα τι συμβαίνει; αφού αυτή φαινόταν να ενδιαφέρεται"
Αυτό θα τον βάλει σε ένα μονοπάτι διεκδίκησης των "χαμένων" εδαφών που στην πραγματικότητα στην αρχή είχε κερδίσει χωρίς πολλές μάχες διότι του μάλλον του τα πρόσφερες απλόχερα εσύ.  Προσοχή να μην παρακάνεις αυτή την τακτική διότι αν ξεπεράσεις τα όρια θα έχεις αντίθετα αποτελέσματα.

Τρόπος 2
Βάλε τη φαντασία του να δουλέψει
Να φροντίζεις έτσι ώστε τα ρούχα που φοράς κάθε φορά που τον συναντάς ή όταν βρίσκεσαι στον ίδιο χώρο μαζί του να είναι τέτοια που να προκαλούν τη φαντασία του.
Αυτό σημαίνει ότι ο διαλεχτός της καρδιάς σου θα πρέπει να μην μπορεί να δει πολλά αλλά να φαντάζεται πολλά. Αυτό σημαίνει ότι τα ρούχα που θα φοράς θα πρέπει να είναι αποκαλυπτικά όσο πρέπει.
Το παραπάνω αποκαλυπτικό δεν αφήνει την φαντασία να δουλέψει και ο άντρας χάνει το ενδιαφέρον του. Το πολύ σεμνό επίσης δεν τραβάει καθόλου την προσοχή. Η λύση βρίσκεται κάπου στη μέση. Να θυμάσαι ότι οι άντρες μέσα στη φαντασία τους πλάθουν τη γυναίκα να είναι τέλεια στα σημεία που δεν φαίνονται. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα μεγάλο όπλο. Από την άλλη όμως πρέπει με κάποιο τρόπο η φαντασία του  να αρχίσει να δουλεύει και για αυτό το πολύ σεμνό δεν μπορεί να .... "ξεκινήσει τον κινητήρα".

Τρόπος 3
Λίγα νάζια
Λίγα ναζάκια δεν έβλαψαν καμιά γυναίκα. Οι περισσότεροι άντρες φαίνεται ότι "τσιμπούν" στα λεγόμενα γυναικεία νάζια. Λίγες είναι οι περιπτώσεις στις οποίες οι άντρες δεν "μαγνητίζονται" από τα γυναικεία νάζια.
Προσοχή όμως να μην το παρακάνεις διότι μπορεί να γίνεις κουραστική και αυτό θα έχει αντίθετα αποτελέσματα.

Τρόπος 4
Μην φαίνεσαι εύκολη
Δεν λέμε να γίνεις ψηλομύτα. Αυτό όμως που λέμε είναι ότι οι άντρες θέλουν να αισθανθούν ότι πολιόρκησαν το κάστρο και το κατέκτησαν. Αν εσύ μόλις δεις τον εκλεκτό της καρδιάς σου ανοίξεις διάπλατα τις πύλες της καρδιάς του τότε χάνεται όλη η μαγεία.
Η διεκδίκηση είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να κάνει έναν άντρα να θέλει ακόμα πιο πολύ από ότι στην αρχή, ενώ ταυτόχρονα η γυναίκα αυξάνει την αυτοπεποίθησή της επειδή αισθάνεται αρεστή.Η διεκδίκιση είναι αποτελεσματική ακόμα και μέσα στη σχέση.

Τρόπος 5
Λίγη ζήλια
Η τεχνητή ζήλια μπορεί να αποδειχτεί ένας ισχυρός σύμμαχος αν εφαρμοστεί σωστά αλλά και ένας καταστροφικός εχθρός αν δεν χρησιμοποιηθεί σωστά. Κάνε τον λοιπόν να ζηλέψει αλλά χωρίς υπερβολές.
Άλλωστε δεν θέλεις να τον κάνεις να πληγωθεί. Αυτό που θέλεις να κάνεις είναι να τον κάνεις να ζηλέψει λίγο έτσι ώστε να αφυπνιστεί και να πάρει επιτέλους τη μεγάλη απόφαση ότι θέλει πραγματικά να είναι μαζί σου.

Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll