Πώς να πετύχετε το τέλειο μαύρισμα!

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να πάρετε το προβάδισμα και να αποκτήσετε την πολυπόθητη χρυσαφένια λάμψη του καλοκαιριού! ...

Αχ…καλοκαιράκι! Ώρα για φουστίτσες και ανάλαφρα φορεματάκια… Η κομψή εμφάνιση τους καλοκαιρινούς μήνες είναι δύσκολη υπόθεση και εσείς σίγουρα θέλετε να αποκτήσετε εκείνο το σοκολατένιο χρώμα που τόσο σας ομορφαίνει.

Μόνο που εσείς δεν έχετε προλάβει καν να πάτε στην παραλία! Ποια είναι η λύση; Ένα καλό προϊόν αυτομαυρίσματος, το must γι’ αυτή την όμορφη εποχή! Αλλά, πώς θα το εφαρμόσετε σωστά για να μην κάνει εκείνες τις άσχημες γραμμές; Ορίστε τα μικρά μυστικά μας για να πετύχετε ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Επιλέξτε τη σωστή υφή

Για καλύτερα αποτελέσματα διαλέξτε ένα προϊόν που θα σας δίνει ό,τι ζητάτε αλλά και ό,τι χρειάζεται το δέρμα σας.

Σπρέι για τις βιαστικές:

Είναι η καλύτερη λύση όταν δεν σας περισσεύει χρόνος. Το σπρέι είναι μια πολύ πρακτική επιλογή. Αφήνει στο δέρμα μία στεγνή στρώση και απορροφάται γρήγορα. Ακόμα, τα σπρέι δεν κολλάνε και σας επιτρέπουν να ντύνεστε σχεδόν αμέσως μετά την εφαρμογή χάρη στο σύντομο χρόνο που χρειάζονται για να στεγνώσουν (περίπου 10 λεπτά). Επίσης, έχουν το πλεονέκτημα ότι φτάνουν στα δύσκολα σημεία του σώματος όπως είναι το πίσω μέρος των ποδιών και η πλάτη, χωρίς να χρειάζεται τρίψιμο.

Τζελ για λιπαρό δέρμα:

Η δροσερή, μη λιπαρή υφή του κάνει την εφαρμογή γρήγορη και ευχάριστη ενώ είναι ιδανικό για όσες έχουν προβλήματα γυαλάδας και θέλουν ένα ματ αποτέλεσμα. Αν όμως έχετε ξηρό δέρμα, το τζελ ίσως να μην είναι η καλύτερη λύση για εσάς επειδή μάλλον ξηραίνει την επιδερμίδα.

 Αφρός για εκείνες που δε μπορούν να αντισταθούν σε μια νέα υφή:

Αυτή η καινοτόμα λύση είναι ιδιαίτερα εύχρηστη χάρη στην ελαφριά κρεμώδη υφή της. Ενυδατώνει την επιδερμίδα περισσότερο από το σπρέι ή τα μαντηλάκια και αφήνει στο δέρμα μια αίσθηση απαλότητας και ελαστικότητας.

Γαλακτώματα και κρέμες για ξηρό δέρμα:

Πρόκειται για τα κλασικά προϊόντα αυτομαυρίσματος που απαιτούν κάποιες ιδιαίτερες ικανότητες στην εφαρμογή και χρειάζονται αρκετό χρόνο για να στεγνώσουν. Ωστόσο, αποτελούν την καλύτερη λύση για τα ξηρά δέρματα αφού προσφέρουν ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας.

Επιλέξτε τη σωστή απόχρωση

Εξαρτάται από τη συχνότητα εφαρμογής. Αν το αποτέλεσμα είναι πολύ ανοικτό μετά την πρώτη εφαρμογή, επαναλάβετε τη διαδικασία καθημερινά μέχρι να πετύχετε την επιθυμητή απόχρωση. Μετά, χρησιμοποιήστε το προϊόν αυτομαυρίσματος τουλάχιστον μια φορά τη βδομάδα για να διατηρήσετε τη χρυσαφένια λάμψη σας.

Προετοιμάστε το δέρμα σας

Ωραία, βρήκατε το προϊόν αυτομαυρίσματος που σας ταιριάζει. Πριν το χρησιμοποιήσετε υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε αν θέλετε να έχετε επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Ενυδατώστε το δέρμα σας:

Ενυδατώστε καλά το πρόσωπο και το σώμα σας τουλάχιστον μία βδομάδα πριν την εφαρμογή του προϊόντος αυτομαυρίσματος. Έτσι το δέρμα σας θα γίνει απαλό και λείο και θα απορροφήσει το προϊόν πιο εύκολα χαρίζοντάς σας καλύτερα αποτελέσματα. Να θυμάστε ότι όσο πιο καλά ενυδατώσετε το δέρμα σας, τόσο πιο ομοιόμορφο θα είναι το μαύρισμα. Συμβουλή: εφαρμόστε μια θρεπτική μάσκα την προηγούμενη μέρα για να βελτιώσετε την υφή της επιδερμίδας σας.

Κάντε απολέπιση στο δέρμα σας:

Χρησιμοποιήστε ένα προϊόν απολέπισης πριν εφαρμόσετε το προϊόν μαυρίσματος για να αφαιρέσετε όλα τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις σκληρές και ξηρές περιοχές όπως οι φτέρνες, τα γόνατα και οι αγκώνες. Το λαμπερό και ομοιόμορφο μαύρισμα είναι εγγυημένο.

Πάμε λοιπόν!

Ωραία, ας μη χάνουμε χρόνο! Να πως θα εφαρμόσετε την κρέμα, το γαλάκτωμα, τον αφρό ή το τζελ αυτομαυρίσματος…

Στο πρόσωπο:

Απλώστε το προϊόν αυτομαυρίσματος όπως θα απλώνατε μια βάση, από το κέντρο προς τις άκρες προσέχοντας να μην το παρακάνετε στη ζώνη Τ (μέτωπο – μύτη - πηγούνι). Εφόσον το περίγραμμα των ματιών είναι πιο ευαίσθητο και απαλό σε σχέση με το υπόλοιπο πρόσωπο, χρησιμοποιήστε πρώτα μια κρέμα ματιών για να διατηρήσετε το φυσικό στυλ. Μην ξεχάσετε τα αυτιά! Κάντε τους μασάζ με το προϊόν που έχει απομείνει στα χέρια σας. Το ίδιο ισχύει και για το λαιμό αλλά και για τον αυχένα. Στις περιοχές αυτές απλώστε το προϊόν αυτομαυρίσματος με τις παλάμες ώστε να αποφύγετε τη δημιουργία γραμμών. Όταν τελειώσετε, περάστε τα φρύδια σας και τις ρίζες των μαλλιών σας με μια μπατονέτα ή την άκρη μιας πετσέτας για να σκουπίσετε ό,τι περισσεύει και να αποφύγετε την πορτοκαλί όψη.



Στο σώμα:

Για τελείωμα χωρίς γραμμές, χρησιμοποιήστε ένα νωπό φανελένιο ύφασμα μουσκεμένο σε προϊόν αυτομαυρίσματος. Αρχίστε από τα πόδια και ανεβείτε προς τους μηρούς πριν περάσετε στο υπόλοιπο σώμα. Τελειώστε με τις πιο σκληρές περιοχές (γόνατα, φτέρνες και αγκώνες) χωρίς να προσθέσετε άλλο προϊόν αυτομαυρίσματος. Όταν έρθει η ώρα να κάνετε την πλάτη, το πιο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσετε ένα σπρέι που θα σας βοηθήσει να φτάσετε όλα εκείνα τα δύσκολα σημεία. Αν έχετε χρόνο, περιμένετε 30 λεπτά για να στεγνώσει πριν ντυθείτε. Διαφορετικά, χρησιμοποιήστε ένα πιστολάκι μαλλιών για να επιταχύνετε τη διαδικασία. Σε περίπτωση που κάνετε λάθη, τρίψτε ελαφρά το προβληματικό σημείο (χωρίς να γδάρετε το δέρμα) και ενυδατώστε. Με αυτόν τον τρόπο θα «σβήσετε» τις γραμμές.

Αν χρησιμοποιήσετε σπρέι

Ψεκάστε απευθείας στο δέρμα και απλώστε το προϊόν με την παλάμη σας με κινήσεις προς τα πάνω, αποφεύγοντας το τρίψιμο.

Αν χρησιμοποιήσετε μαντηλάκια

Όταν χρησιμοποιείτε μαντηλάκια αυτομαυρίσματος στο πρόσωπο, κάντε κυκλικές κινήσεις σαν να καθαρίζετε το δέρμα σας, αποφεύγοντας τις ρίζες των μαλλιών και τα φρύδια. Όταν χρησιμοποιείτε μαντηλάκια στο σώμα, απλά περάστε το μαντηλάκι πάνω από τα επιθυμητά σημεία και σιγουρευτείτε ότι το δέρμα είναι στεγνό πριν ντυθείτε (περίπου 10 λεπτά).
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll