Νέα στοιχεία για το θάνατο του 19χρονου δίνει φίλη που ήταν παρούσα

Παλιοί γνώριμοι ήταν ο 19χρονος με τον ελεγκτή καθώς παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί πριν από έναν χρόνο
Η μαρτυρία της 19χρονης κολλητής φίλης του Θανάση Καναούτη που ήταν μαζί του στο τρόλεϊ εκείνο το μοιραίο βράδυ σοκάρει. Η ίδια περιγράφει καρέ-καρέ την αντιπαράθεση που είχε ο φίλος της με τον ελεγκτή και όλα δείχνουν πως πρόκειται για πραγματική "βεντέτα" αφού ο ελεγκτής είχε μικρή συμπλοκή με τον 19χρονο πριν περίπου ένα χρόνο και στο οποίο η ίδια συμπτωματικά ήταν και πάλι παρούσα...
Σύμφωνα με όσα διηγείται η ίδια, "τα παιδιά δεν είχαν χτυπήσει εισιτήριο, κοιτάμε μπροστά και βλέπουμε ότι μάλλον υπάρχει ελεγκτής. Τον καταλαβαίνω εγώ και ο Θανάσης... Γυρνάμε να το πούμε στην κοπέλα (μέλος της παρέας) κι εκείνη την ώρα όπως έχει γυρίσει και ο Θανάσης έρχεται ο ελεκτής, του χτυπάει την πλάτη και του λέει - Είδες τι μικρός που είναι ο κόσμος; - Καταλαβαίνουμε ότι είναι αυτός που είχαμε δει πάλι περσι τον Μάη". Η ίδια συνεχίζει λέγοντας "Χωρίς να έχει κάνει κάποιον έλεγχο πριν, βρισκόταν απλά σε συζήτηση με τον οδηγό, ήρθε πήρε το Θανάση τραβώντας τον από την μπλούζα και του λέει - Θα λογαριαστούμε στο τέρμα εμείς".


Η 19χρονη φίλη του Θανάση δηλώνει σίγουρη πως μεταξύ τους υπήρχε κάποιο είδος βεντέτας προσθέτοντας πως αυτό φαινόταν από το ειρωνικό ύφος που είχε ο 29χρονος ελεγκτής καθώς και από το γεγονός ότι θυμόταν τον Θανάση που είχε συνατήσει πριν από ένα χρόνο και 3 μήνες και πάλι χωρίς εισιτήριο στο τρόλεϊ και τότε σύμφωνα με την ίδια ο διαπληκτισμός δεν ήταν και πάλι μόνο φραστικός αλλά ο ελεγκτής είχε σκίσει τη μπλούζα του 19χρονου παιδιού.

Η 19χρονη μαζί με την άλλη κοπέλα της παρέας κατέβηκαν από το τρόλεϊ και περίμεναν πως θα ακολουθούσε και ο Θανάσης, τελειώνοντας το θέμα εκεί. Όμως όπως περιγράφει η ίδια κοπέλα όταν ο Θανάσης πήγε να κατέβει από το τρόλεϊ ο οδηγός έκλεισε την πόρτα στα μούτρα του παιδιού και τα αίματα άναψαν ακόμη περισσότερο.

"Ξεκινάνε να σπρώχονται στη μεσαία πόρτα, ο ελεγκτής είχε πιάσει το Θανάση στα χέρια, έπεφταν ξύλο, όλα... και σπρώχνοντας έχουν φτάσει στην μπροστινή πόρτα, δίπλα στον οδηγό και πλακώνονται σαν θηρία " δηλώνει η ίδια στον Ant1.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας έχουν εμφανιστεί και άλλοι μάρτυρες οι οποίοι αναφέρουν κακή συμπεριφορά από τον 29χρονο ελεγκτή και σε άλλα δρομολόγια της ίδιας γραμμής. Οι αστυνομικοί θεωρούν κρίσιμο τι ακριβώς συνέβη πριν ένα χρόνο στο αντίστοιχο περιστατικό, ώστε να διευκρινίσουν τα δεδομένα της τωρινής υπόθεσης.
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll