22 παράξενες εφευρέσεις!!


Παράξενες εφευρέσεις1. Το ιδανικό εργαλείο για αυτούς που βαριούνται να γυρίζουν το παγωτό για να το τρώνε από όλες τις πλευρές ονομάζεται ...




Motorized ice cream cone.

2. Τα Noodles μόλις σερβιρίστηκαν στο πιάτο σας και εσείς πεινάτε πολύ. Δεν είναι βασανιστικό να τα βλέπετε λαχταριστά μπροστά σας και να μην μπορείτε να γευτείτε έστω μια πιρουνιά;
Μην ανησυχείτε υπάρχουν τα ξυλάκια με ενσωματωμένο ανεμιστήρα που αναλαμβάνουν να κρυώσουν το φαγητό σας. (Εναλλακτικά υπάρχει και η έκδοση με κανονικά πιρούνια για τις κλασσικές ελληνικές μακαρονάδες!)
Παράξενες εφευρέσεις

3. Το μωράκι σας είναι υπερκινητικό; Θέλει να μπουσουλάει συνεχώς μέσα στο σπίτι; Τέλεια!
Με την σκούπα που μπορείτε να προσαρμόσετε στο μωράκι σας αφήστε το να αλωνίζει!
Έτσι θα έχετε και το μωράκι σας ευτυχισμένο και θα γλυτώσετε από την καθημερινή δυσάρεστη αγγαρεία να σκουπίζετε το σπίτι σας!
Παράξενες εφευρέσεις

4. Έρχεστε συχνά στην δύσκολη θέση να πρέπει να συγκρατήσετε το σκυλάκι σας που συνηθίζει να αφοδεύει πάντα εκεί που δεν πρέπει;
Ταπώστε το! Εύκολο άνοιγμα αλλά και πολύ εύκολο κλείσιμο με αυτή την όμορφη τάπα!
Διατίθεται σε διάφορα χρώματα και σχέδια έτσι ώστε να ταιριάζουν με το μέγεθος και το χρώμα του ζώου σας αλλά και με τη αισθητική σας!
Παράξενες εφευρέσεις

5. Έχετε δοκιμάσει να αλείψετε βούτυρο που μόλις βγάλατε από το ψυγείο σε μια φέτα φρέσκο ψωμί; Δεν είναι τρομερά δύσκολο;
Αυτή η εφεύρεση είναι για εσάς! Βούτυρο σε συσκευασία κόλλας!
Παράξενες εφευρέσεις

6. Το Antitropf ήρθε και οι λεκέδες από παγωτό στα λερωμένα φανελάκια των παιδιών σας εξαφανίζονται!
Παράξενες εφευρέσεις

7. Το Curved Barrel Machine Gun έκανε την εμφάνιση του για πρώτη φορά το 1953. Για κάποιο περίεργο λόγο όμως δεν αξιοποιήθηκε όπως του άξιζε!
Ίσως γιατί ο εφευρέτης σκέφτηκε μεν πως ο στρατιώτης θα πυροβολεί με ασφάλεια χωρίς να βγάζει το κεφάλι αλλά δεν σκέφτηκε  ότι αν δεν βλέπει που πυροβολεί ίσως και να μην είναι και πολύ χρήσιμο σε καιρό πολέμου.
Παράξενες εφευρέσεις

8.  Με το Eye Drop Funnel (γυαλιά με ενσωματωμένο χωνί σε κάθε φακό) τέρμα οι σταγόνες έξω όταν βάζετε κολλύριο στα μάτια σας. Είναι BETA.. από τότε που βγήκε στην αγορά!
Παράξενες εφευρέσεις

9. Δύο σε ένα, πιστολάκι για τα μαλλιά και προστασία από ληστές σε έκτακτες περιπτώσεις.
Παράξενες εφευρέσεις

10. Μια βάση για iPod με ενσωματωμένη βάση για χαρτί τουαλέτας! Εμπνευσμένο!
Παράξενες εφευρέσεις

11. Μια εφεύρεση ειδικά για τις γυναίκες που το χέρι τους τρέμει όταν προσπαθούν να βάλουν κραγιόν για την έξοδό τους. Σας θυμίζει η μάσκα λίγο από «Σιωπή των αμνών»;
Παράξενες εφευρέσεις

12. Απίστευτη πατέντα! Θέλετε να συνδυάσετε την επίσκεψη στην τουαλέτα με την ανάγνωση της αγαπημένη σας εφημερίδας; Αυτή η εφεύρεση είναι για εσάς!
Φροντίζει να δημιουργεί ένα φορητό γραφείο μπροστά σας  καθώς κάθεστε, για να ανοίγετε διάπλατα το αγαπημένο σας έντυπο  χωρίς να φοβάστε μήπως τσαλακωθεί.
Έτσι δεν θα χάνετε ούτε λέξη από τα αγαπημένα σας άρθρα!
Παράξενες εφευρέσεις

13. Έχετε ενοχλητική φαγούρα στην πλάτη; Χρειάζεστε κάποιον να σας ξύσει; Πως όμως θα του εξηγήσετε που ακριβώς στην πλάτη σας πρέπει να εστιάσει; Που ακριβώς νιώθετε την δυσάρεστη φαγούρα;
Φορέστε το παρακάτω μπλουζάκι και δώστε του συντεταγμένες!
Πείτε στην αγαπημένη σας F5 και το χέρι της θα πάει αμέσως εκεί που εστιάζεται στο πρόβλημα..
Παράξενες εφευρέσεις

14. ……………………………………………….
Παράξενες εφευρέσεις

15. Ποιος χρειάζεται πιρούνι και μαχαίρι για να φάει μια πίτσα; Ειδικά όταν υπάρχει αυτό το πιρούνι με ενσωματωμένο κόφτη!
Παράξενες εφευρέσεις

16. Έχετε πάει διακοπές με την σύντροφο σας και χρειάζεστε κάποιον να σας φωτογραφίσει μαζί, με φόντο τα αξιοθέατα; Λάθος!
Δεν χρειάζεστε κανέναν! Αρκεί να έχετε μαζί σας πάντα, όπου και να ταξιδέψετε, αυτή την πρωτότυπη εφεύρεση!Παράξενες εφευρέσεις

17. Με το Geta Grip κρατήστε το άβολο ποτήρι του κρασιού χωρίς δυσκολία!
Παράξενες εφευρέσεις

18. Έχετε Windows; Έχετε βαρεθεί τα επαναλαμβανόμενα κολλήματα του υπολογιστή σας;
Τα κουμπιά Control, Alt και Delete σας φαίνονται απελπιστικά μακρυά για να τα πιέζετε συνεχώς ταυτόχρονα;
Αυτή η συσκευή είναι για εσάς!
Παράξενες εφευρέσεις

19. Γιατί πρέπει να σκύβετε; Αφού υπάρχουν οι παντόφλες με ενσωματωμένα σκουπάκι και φαράσι!
Παράξενες εφευρέσεις

20. Δουλεύετε σε γραφείο; Δεν έχετε χρόνο για άσκηση;
Αγοράστε αυτή την πρωτότυπη τηλεφωνική συσκευή με ενσωματωμένα βαράκια! Έτσι κάθε φορά που θα πρέπει να απαντήσετε στο τηλέφωνο θα γυμνάζετε το χέρι σας!
Καλό θα είναι να έχετε δύο τηλεφωνικές γραμμές.. θα είναι τουλάχιστον δυσάρεστο να αποκτήσετε καλλίγραμμη γράμμωση μόνο στο ένα χέρι
Παράξενες εφευρέσεις

21. Με το To-DoTattoo ο αγαπημένος σας αποκλείεται να ξαναξεχάσει αυτό για το οποίο τον στείλατε στο Σούπερ Μάρκετ.
Γράφετε την λίστα με τα ψώνια  με τον ειδικό στυλό στο ειδικό χαρτί και του το κολλάτε στην παλάμη.
Έτσι αποκτά ένα καλαίσθητο τατουάζ με τα ψώνια που πρέπει να θυμηθεί!
Όταν επιστρέψει σπίτι με λίγο νερό το τατουάζ αφαιρείται πολύ εύκολα, έχοντας πάντα την παλάμη του καθαρή για καινούργια αποστολή!
Παράξενες εφευρέσεις

22. Μήπως έχετε την ατυχία να έχουν αραιώσει απελπιστικά τα μαλλιά σας; Μήπως έχετε αποκτήσει τελευταία ένα ιδιαίτερα μεγάλο κούτελο; Αυτή η εφεύρεση είναι για εσάς!
Ένα καλαίσθητο καπέλο με ενσωματωμένες τρίχες που κρύβουν την γυαλάδα κάθε φορά που το φοράτε! Μπορείτε να επιλέξετε και το είδος το μαλλιών μέσα από μια μεγάλη ποικιλία: κατσαρά, μακρυά, ίσια, ατίθασα, μαύρα, ξανθά σαντρέ.
Μπορείτε ακόμη και να αγοράσετε δύο, ακόμη και τρία καπέλα! Έτσι θα μπορείτε έχετε διαφορετικά μαλλιά ανάλογα με την διάθεση σας!



dinfo
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll