Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Δευτέρα 5/8

Δες τις σημερινές προβλέψεις για το ζώδιο σου...

Χρειάζεται να είστε αρκετά προσεκτικοί στις συναισθηματικές κρίσεις και συγκινήσεις. Όσοι έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα κάνετε υπερπροσπάθεια η οποία θα έχει ένα σοβαρό αποτέλεσμα την επόμενη ημέρα. Μην χάνετε το κουράγιο σας με μια αιφνίδια αλλαγή, αποκοπή ή ακόμα και το χάσιμο ενός πράγματος. Αν κινείστε με το σκεπτικό ότι κάθε εμπόδιο για καλό, τουλάχιστον στα απλά πράγματα θα δείτε ότι η συμπαντική ροή θα σας το αποδείξει. Η σχέση με έναν Καρκίνο μπορεί να σας έχει οδηγήσει σε κάποιες συναισθηματικές υπερβολές.

Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια ωραιότατη ευκαιρία είτε να υπογράψετε ένα συμβόλαιο για ένα ακίνητο ή μια δουλειά, είτε να πάρετε κάποια χρήματα. Αυτό θα σας ξεμπλοκάρει ελαφρώς και θα ανακουφιστείτε αρκετά. Μην αφήνετε όμως και οι υπόλοιποι ευκαιρίες και ανοίγματα που σας έρχονται μέσα από την επικοινωνία ή από ταξίδια. Κινηθείτε όσο μπορείτε. Στις διακοπές σας μπορείτε να ξεκουράζεστε αλλά το μυαλό σας ας δουλέψει δημιουργικά και όχι αντίστροφα ή τεμπέλικα. Πάνω στην ξεκούραση έρχονται τα καλύτερα. Η σχέση με έναν Καρκίνο θα βελτιωθεί αρκετά.

Έχετε αφοσιωθεί σε ένα οικογενειακό ή οικονομικό έργο και μπορεί να νιώθετε προς στιγμή ότι δεν θα τα καταφέρετε αλλά αν συγκεντρωθείτε, θα δείτε ότι έχετε μεγάλη πρόοδο. Μπορεί το ρεύμα να είναι αντίθετο σε κάποιες περιπτώσεις αλλά αν έχετε σιγουριά και πάνω από όλα σταθερότητα, τότε θα δείτε αλλαγές και μεγάλα ανοίγματα να σας συμβαίνουν. Βάλτε πρόγραμμα όπου και να βρίσκεστε γιατί έτσι θα είστε πιο ξεκάθαροι. Η σχέση με Αιγόκερω μπορεί να γίνει καλύτερη γιατί θα δείξετε ότι αντιλαμβάνεστε περισσότερο τα θέλω του.

Έχετε προσεγγίσει με ένα σωστό τρόπο όλες σας τις προσωπικές ευαισθησίες και προτιμάτε ακόμα και να μένετε είτε μόνοι με τον εαυτόν σας ή με λίγους επιλεγμένους φίλους είτε με άτομα συγγενικά που εμπιστεύεστε και αγαπάτε. Είναι δυναμικό γενικά το κλίμα που κινείστε και εσείς έχετε μεγαλύτερη δυνατότητα από παλιά να είστε δραστήριοι και δυνατοί. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια καλή ευκαιρία για οικονομικές απολαβές ή ακόμα και για μια συμφωνία η οποία μπορεί να σας φέρει άμεσα χρήματα.

Έχετε διανύσει ένα μεγάλο μέρος του καλοκαιριού χωρίς να βλέπετε και τα πιο σημαντικά πράγματα. Αυτό είναι όμως τελικά υπέρ σας γιατί το καλοκαίρι θα κλείσει πολύ θετικά για σας, αφού το πλανητικό σύστημα έχει αποφασίσει να σας δωροδοκήσει με πολλά καλούδια προς το τέλος. Για αυτό βιώστε και πάρτε εμπειρίες που μπορεί σας φαίνονται ανούσιες ή βαρετές. Θα δείτε ότι στην πορεία δεν θα χαθείτε κι όποια κίνηση κάνετε τώρα θα την βρείτε μπροστά σας και με τον καλύτερο τρόπο. Για αυτό μην αρνείστε να δείτε δουλειές αν σας παρουσιάζονται ευκαιρίες.

Είστε σε καλή φάση και πάνω σε αυτό μπορεί να εμφανιστεί και ένας Καρκίνος ο οποίος τις πιο πολλές φορές σας ενοχλεί με τις ιδιόρρυθμες συμπεριφορές του αλλά επειδή ταιριάζετε, θα διαπιστώσετε ότι κάτι καλύτερο μπορεί να γίνει. Μην αφήνετε πάντως κάποιες ευκαιρίες να πάνε χαμένες, κυρίως αν μπορείτε να επεκταθείτε φιλικά ή ακόμα σε κοινωνικό επίπεδο. Μέσα από εκεί θα σας έρθει αυτό που ζητάτε. Πάντως μην είστε πολύ αντίθετοι με κάτι καινούργιο που πάει να γεννηθεί είτε από συνεργασία είτε με έναν άλλον τρόπο να βγάλετε χρήματα. Μπορεί να μην σας αρέσει γιατί το φοβάστε αλλά θα δείτε ότι θα είναι για καλό σας.

Κάνετε πολλές κινήσεις από τις οποίες μερικές δεν θα έχουν αποτέλεσμα γιατί είναι ήδη πολύ αργά ή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Πάντως γενικά η υπέρ δραστηριότητά σας σάς έχει και τα θετικά της. Από την άλλη αντιλαμβάνεστε περισσότερο πόσο σημαντική είναι για σας μια σωστή σχέση κι ίσως μερικοί που δεν είστε βολεμένοι ή δεν έχετε υποχρεώσεις θα κάνετε το μεγάλο βήμα να αποχωρήσετε. Είστε σίγουροι ότι θέλετε συντροφικότητα και μεγαλύτερη ερωτική φόρτιση. Η επαφή με έναν Υδροχόο θα εξελιχτεί πολύ πιο εύκολα από τα αναμενόμενα. Αν δείξετε μεγαλύτερη συναισθηματική εξυπνάδα σε κάποιες οικογενειακές υποθέσεις, θα κερδίσετε και θα ξεκινήσετε και πάλι να μιλάτε με άτομα που είχατε διακόψει.

Αναλογίζεστε τι θα πρέπει να κάνετε για να φερθείτε προστατευτικά και καλά σε πρόσωπα που είτε έχουν έρθει από μακριά για να μείνουν μαζί σας είτε είναι μέλη της οικογενείας σας. Επειδή έχετε ανάγκη πλέον όμως να γίνονται και κάποια πράγματα που θέλετε εσείς, δυναμώνει η απόφασή σας να βρίσκεστε στο επίκεντρο των προσωπικών γεγονότων. Ίσως να παρουσιάσετε ένα πρόσωπο πολύ πιο δραστήριο αλλά απόλυτο. Το Λιοντάρι σας βοηθάει να καταλάβετε κάποιες ιδιαίτερες δυνάμεις που έχετε. Η διάθεσή σας για σπουδές και επέκταση για καλύτερη και πιο ποιοτική ζωή ίσως να σας βοηθήσει να κάνετε κάποια πράγματα γρήγορα.

Αναρωτιέστε γιατί κάποια πράγματα που έχετε κάνει και μάλιστα με μεγάλη διάθεση και αισιοδοξία δεν βγαίνουν καθόλου εύκολα. Αυτό χρειάζεται να το κοιτάξετε από άλλη οπτική γωνία και όχι τόσο επιφανειακά. Εσείς περιμένετε ένα αποτέλεσμα άμεσο και αυτό ίσως να μην έρθει τώρα αλλά όταν οι συνθήκες ευδοκιμούν θα έχετε μια ξαφνική έκπληξη. Με την φιλοσοφία και το ψάξιμο θα καταλάβετε γιατί κάποια πράγματα που επιθυμείτε, δε γίνονται. Από το βράδυ και μετά τουλάχιστον οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα δείτε να γίνεται κάτι πολύ καλό στην ερωτική σας σχέση.

Εσείς συνεχίζετε απτόητοι το έργο σας με τους άλλους και το κυριότερο είναι ότι οι γεννημένοι του πρώτου δεκαήμερου έχετε μια ιδιαίτερη ευνοϊκή μεταχείριση από πολλούς που είναι δίπλα σας ενώ του δευτέρου είστε στην πρίζα και αρκετά ανταγωνιστικοί. Του τρίτου, δε, έχετε αποφασίσει να γίνετε πιο επικοινωνιακοί και περισσότερο συνεργάσιμοι. Για αυτό έχει μοιραστεί σε ποικιλία αποχρώσεων το πλανητικό σύστημα και δεν αδικεί κανέναν. Απλά έχετε μεγαλύτερη φόρτιση από παλιά και αυτό μπορεί να μην αρέσει λόγω του ήπιου χαρακτήρα σας αλλά τουλάχιστον θα έχετε αποτελέσματα.

Μερικοί είστε σε φάση που σκέφτεστε να τα παρατήσετε ή να κάνετε κάτι άλλο από αυτό που κάνατε γιατί δεν αντέχετε την πίεση και από την οικογένεια αλλά και από τις δικές σας δουλειές. Ίσως το να σταματήσετε κάτι που δεν τραβάει μπορεί να είναι και για καλό σας. Όμως αυτό δε σημαίνει ότι θα κάνετε άμεση κίνηση και θα το σταματήσετε γιατί πιθανόν να χρειάζεστε μεγαλύτερη συναισθηματική εμπειρία η οποία δεν θα σας παρουσιαστεί τόσο γρήγορα. Η σχέση με Ταύρο η Σκορπιό διαμορφώνεται και γίνεται πιο βαθιά και σταθερή.

Έχετε χειριστεί άψογα κάποιες συνθήκες που μπορεί να ήταν έξω από τα μέτρα σας για αυτό μπορείτε να απολαύσετε τα καλά αποτελέσματα, αφού το δικαιούστε. Μόνο προσέξτε τις πολύ μεγάλες ψευδαισθήσεις γιατί μερικές φορές θεοποιείτε άτομα που πιθανόν μετά να σας απογοητεύουν. Ο γήινος νόμος δεν θεοποιεί κανέναν γιατί υπάρχουν άφθονα ψεγάδια στον καθένα. Κυρίως μην το κάνετε αυτό με σύντροφο ή με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει γιατί θα βγείτε εκτός παιχνιδιού, εκτός αν το κάνετε με την θέλησή σας επειδή δεν σας αρέσει να ξεβολεύεστε.
Πηγή: http://www.astrology.gr
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll