Διοικητής Α’ Σώματος Στρατού: «Καληνύχτα Δυτική Μακεδονία, καληνύχτα Κοζάνη»

Με το δικό του πρωτότυπο τρόπο «διαμαρτυρήθηκε» για το κλείσιμο του ιστορικού Α’ Σώματος Στρατού στην Κοζάνη ο σημερινός – τελευταίος – του Διοικητής Υποστράτηγος Γιώργος Ντζιμάνης στην εορταστική συναυλία με  τη στρατιωτική μουσική του Σώματος, που πραγματοποιήθηκε στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης.
«Καληνύχτα Δυτική Μακεδονία, καληνύχτα Κοζάνη…», είπε ο Διοικητής λίγο μετά την...

ολοκλήρωση ενός παραδοσιακού τραγουδιού της περιοχής, που ερμήνευσε ο ίδιος (!), αποσπώντας παράλληλα το παρατεταμένο και ζεστό χειροκρότημα του κοινού, σύμφωνα με το τοπικό www.kozan.gr, αναφερόμενος στην προγραμματισμένη – εντός τριμήνου – διάλυση του Α’ΣΣ που εδρεύει στην Κοζάνη.


«Εύχομαι αυτοί που σχεδίασαν το κλείσιμο του Sώματος να μην το μετανιώσουν, γιατί τις υποδομές που κτίσαμε μέσα σε 100 χρονιά μπορούμε να τις κλείσουμε σε μια ώρα. Δεν μπορούμε όμως να ξανακτίσουμε υποδομές, όποτε και όταν τις χρειαστούμε. Εύχομαι να μην μας ξαναχρειαστεί ποτέ η Ελλάδα, γιατί δεν θα μπορούμε να υπάρχουμε», τόνισε σχετικώς ο Υποστράτηγος Ντζιμάνης σε δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημερώσεως, μετά το πέρας της εκδηλώσεως. - See more at: http://www.aniwthoi.net/2013/08/blog-post_1163.html#sthash.S10KvGro.dpuf
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll