Η απάντηση της Σάλκε για την σημαία των Σκοπίων

Η σημαία που σηκώθηκε χθες το βράδυ στην «Φέλτινς Αρένα» με τον Ήλιο της Βεργίνας και...κάποια προκλητικά προς την πλευρά των οπαδών του ΠΑΟΚ μηνύματα για το θέμα των Σκοπίων, έφερε μεγάλη αναστάτωση και ένταση και η διοίκηση της Σάλκε έβγαλε σήμερα επίσημη ανακοίνωση...


Σε αυτήν η πλευρά των Γερμάνων, τονίζει ότι η ενέργεια αυτή δεν έχει καμία λογική αλλά αναφέρει ότι προκλητική ήταν και η στάση των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση της Σάλκε:



Εμφανίστηκε μια σημαία των Σκοπίων, από τους Ultras της Βαρντάρ, που είναι φίλοι των Ultras της Σάλκε. Κατά την άποψη της Aστυνομίας αυτή η σημαία συνιστά πράξη υποκίνησης εθνικού μίσους.

Η σημαία θεωρήθηκε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σαν μια τεράστια πρόκληση. Η κατάσταση άρχισε να κλιμακώνεται και οι Έλληνες οπαδοί απείλησαν να "επιτεθούν" στη Βόρεια κερκίδα. Ωστόσο πριν από αυτό, θα πρέπει να υπογραμμιστεί το γεγονός πως είχαν κροτίδες και πυροτεχνήματα ενώ είχαν κρεμαστεί πολυάριθμα πανό με εξίσου προκλητική φύση.

Η απαίτηση της Αστυνομίας να κατέβει η σημαία των Σκοπίων αγνοήθηκε από τους υποστηρικτές Σάλκε και αυτό οδήγησε σε δραματικές συνέπειες.

«Αυτή η ενέργεια ήταν εντελώς δυσανάλογη. Δεν μπορούμε να έχουμε την παραμικρή κατανόηση γι' αυτό. Το περιστατικό αυτό πρέπει να διερευνηθεί διεξοδικά», δήλωσε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Πίτερ Πίτερς.

tromaktiko
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll