ΑΠΘ: Ανοιχτή γραμμή για την εξυπηρέτηση των φοιτητών

Με μια ιστοσελίδα και έξι τηλεφωνικά νούμερα, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) άνοιξε ήδη γραμμή επικοινωνίας για να διευκολύνει τους φοιτητές να βρουν σπίτι και να εγγραφούν στο τμήμα όπου εισάγονται. Μόλις ξεκινήσουν οι εγγραφές, θα λειτουργήσουν και ειδικά ενημερωτικά περίπτερα στο...
κάμπους του ΑΠΘ, από όπου οι φοιτητές θα μαθαίνουν ό,τι χρειάζονται για θέματα σίτισης και σπουδών.
Όπως ανακοίνωσαν πριν από λίγο οι πρυτανικές αρχές του ΑΠΘ, φρόντισαν να λειτουργήσει και φέτος Ανοιχτή Γραμμή Εξυπηρέτησης, ώστε οι πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του ιδρύματος να βοηθηθούν, ειδικά στην αναζήτηση και εύρεση στέγης. Για το λόγο αυτό, στη διάθεση των ιδιοκτητών διαμερισμάτων βρίσκεται η ιστοσελίδα του τμήματος σπουδών(dps.web.auth.gr), στην οποία καταχωρούνται τα ακίνητα που διαθέτουν προς ενοικίαση. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επικοινωνήσουν με τις τηλεφωνικές γραμμές του τμήματος, 2310991372, 2310997168, 2310995142, 2310994168, δίνοντας τα απαραίτητα στοιχεία. Στην ίδια ιστοσελίδα και στις παραπάνω τηλεφωνικές γραμμές, μπορούν να επικοινωνούν και οι φοιτητές για να ενημερώνονται για τα διαθέσιμα διαμερίσματα.
Επίσης, σε όλη τη διάρκεια των εγγραφών θα λειτουργούν στους χώρους των γραμματειών, στο τμήμα σπουδών και στο κτίριο διοίκησης «Κ. Καραθεοδωρή», περίπτερα όπου θα διατίθενται ενημερωτικό υλικό και πληροφορίες σε ό,τι αφορά στις εγγραφές των φοιτητών, τη σίτιση, τη στέγαση και άλλα θέματα.
Παράλληλα με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και των επιτυχόντων, τέθηκαν σε λειτουργία και οι τηλεφωνικές γραμμές 2310994000 και 2310996000, για πληροφορίες σε ό,τι αφορά στις προθεσμίες και τα δικαιολογητικά εγγραφών.
aggelioforos.gr
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll