Αδυνατιστικά Τρικ


Οι θεωρίες συνομωσίας σχετικά με το τι μας παχαίνει  είναι άπειρες. Πολλοί κατηγορούν τις θερμίδες, άλλοι τους υδατάνθρακες και αρκετοί τα κορεσμένα λίπη. Η αλήθεια βρίσκεται στη μέση, ενώ υπάρχουν και κάποια διαιτιτικά τρικ που θα σας βοηθήσουν να χάσετε ευκολότερα τα περιττά κιλά...

       1. Κρύο νερό: όλοι ξέρουμε πόσο βασικό στοιχείο της καθημερινής μας διατροφής είναι το νερό και πόσο μεγάλο ρόλο παίζει στη χώνεψη. Καθιερώστε να πίνετε κάθε πρωί ένα ποτήρι παγωμένο νερό για να ξυπνήσετε τον μεταβολισμό σας.

       2. Οι λάτρεις του ψωμιού που επιθυμούν να χάσουν κιλά, καλό θα ήταν να απαρνηθούν την καθημερινή τους απόλαυση, αντικαθιστώντας τη με πίτες ολικής αλέσεως

  3. Σε περίπτωση που επιτρέψετε στον εαυτό σας να κάνει το αμάρτημα της πίτσας, μπορείτε να κερδίσετε μέχρι και εκατό θερμίδες, αν χρησιμοποιήσετε μια πετσέτα για να απορροφήσει το περίσσιο λίπος που υπάρχει στο εξωτερικό της πίτσας.

       4. Η αμαρτία της τηγανιτής πατάτας μπορεί να μειωθεί, εάν τις κόβετε σε χοντρά κομμάτια πριν τις τηγανίσετε, έτσι ώστε να απορροφήσουν όσο το δυνατόν λιγότερο λάδι. 


e-diet
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll