Ξυπνήστε το ερωτικό πάθος!!


Αν δεν μπορείτε να θυμηθείτε πότε ήταν η τελευταία φορά που με τον σύντροφό σας περάσατε μια ολόκληρη μέρα στο κρεβάτι, ήρθε ο καιρός να κάνετε κάτι γι’ αυτό. 

       1. Έρευνες έχουν δείξει ότι, προκειμένου οι γυναίκες να μπορέσουν να αισθανθούν ερωτικά, πρέπει να έχουν όλη την υπόλοιπη ζωή τους σε...
τάξη. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα πρέπει να μην αφήνετε εκκρεμότητες στις δουλειές του σπιτιού ή των παιδιών, γιατί αλλιώς θα τις κουβαλάτε μαζί σας στο κρεβάτι. 

       2. Ρίξτε το στη γυμναστική. Η άσκηση ανανεώνει πνεύμα και σώμα και όσο καλύτερα αισθάνεσθε εσείς με τον εαυτό σας τόσο πιο επιθυμητή θα νιώθετε. Ανεβάστε τη διάθεση στις ενδορφίνες σας για να σας ανεβάσουν μετά κι αυτές στον ουρανό της σεξουαλικής απόλαυσης.

       3. Αγκαλιάστε  τον σύντροφό σας. Έρευνες έχουν δείξει ότι αν αγκαλιάζουμε τον σύντροφό μας καθημερινά για πάνω από 30 δευτερόλεπτα, η σεξουαλική μας διάθεση τονώνεται, εξαιτίας της οξυτοσίνης, της ορμόνης που ευθύνεται για τα συναισθήματα της επιθυμίας και της εμπιστοσύνης.

       4. Ακόμη κι αν αισθάνεσθε τρομερά κουρασμένη ή αγχωμένη, δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να απολαύσει την ευχαρίστηση της σεξουαλικής επαφής. Ξεκινήστε το ερωτικό παιχνίδι και θα δείτε ότι σε λίγα λεπτά η επιθυμία θα έχει ξυπνήσει για τα καλά. 

       5. Αρχίστε τα παιχνίδια. Δώστε στον εαυτό σας και τον σύντροφό σας την ευκαιρία να νιώσετε και πάλι ξέγνοιαστοι, μετατρέποντας την ερωτική επαφή σε ανέμελο παιχνίδι. Δώστε έμφαση στα προκαταρκτικά, φιληθείτε και φλερτάρετε, μοιραστείτε τις φαντασιώσεις σας, αφιερώστε στη σχέση σας τον χρόνο και τη φροντίδα που της αξίζει.

nooz 
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll