Δείτε τη γυναίκα που ζητιανεύει για αυξητική στήθους

Ένα μπράβο που είπε την αλήθεια!Η ειλικρίνεια, είναι κάτι που εκτιμάται και φυσικά αποτελεί θεμελιώδη αξία για τις ανθρώπινες σχέσεις! Είναι όμως και κάποιες φορές, που η αρετή αυτή είναι ικανή να σου κάψει τα εγκεφαλικά σου κύτταρα και να σε κάνει κυριολεκτικά έξαλλο!

Μία νεαρή γυναίκα λοιπόν ονόματι Christina Andrews, στη Florida των ΗΠΑ, αποφάσισε να...

αναλάβει δράση προκειμένου να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα! Βγήκε λοιπόν στους δρόμους, κρατώντας μία πινακίδα που έγραφε: «Δεν είμαι άστεγη, θέλω απλά στήθος», και άρχισε να τριγυρνάει και να... ζητιανεύει! Το περίεργο δε της υπόθεσης, είναι ότι αρκετοί περαστικοί, κυρίως άντρες, σταμάτησαν και της έδωσαν μία... χείρα βοηθείας για να βρει το κακόμοιρο κορίτσι την ευτυχία!
Η ίδια όταν ρωτήθηκε, μπορεί να απέφυγε να αποκαλύψει πόσα χρήματα έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής, αλλά παραδέχτηκε ότι έχει μείνει έκπληκτη από την προσφορά του κόσμου, κάτι το οποίο και απέδωσε στην... ειλικρίνειά της! «Δεν κοροιδεύω κανέναν λέγοντας πως είμαι άστεγη ή άρρωστη. Λέω απλά την αλήθεια και ο κόσμος επιλέγει αν θα με βοηθήσει ή όχι», δήλωσε η Christina.

Εδώ που τα λέμε δεν έχει και άδικο. Αν και τελικά είναι πολύ πιο ανησυχητικό ότι έχει καταφέρει να συγκεντρώσει χρήματα, παρά το ότι βγήκε στους δρόμους φωνάζοντας ότι θέλει στήθος! Τι να πει κανείς...
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll