Απίστευτο: «Έφτιαξε» τη γυναίκα των ονείρων του... και μετά την παντρεύτηκε!

Πρώτα ο πλαστικός χειρουργός David Matlock χρησιμοποίησε τις δεξιότητές του για να «φτιάξει» τη γυναίκα των ονείρων του. Στη συνέχεια, της έκανε πρόταση γάμου στο πρώτο τους ραντεβού!
Ο Matlock γνώρισε τη Veronica το 2007. Ήταν 18 κιλά βαρύτερη και τον είχε επισκεφθεί για να υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση στα γεννητικά της όργανα μετά τη γέννηση της κόρης της...Μαζί με την αιδοιοπλαστική, ο γιατρός της πρότεινε να υποβληθεί στο «Wonder Woman Makeover» που περιλάμβανε λιποαναρρόφηση στο πηγούνι, τα μπράτσα και τα πόδια, και ανόρθωση οπισθίων.«Δεν μπορούσα ούτε στα μάτια να τον κοιτάξω, ντρεπόμουν για το λόγο που είχα πάει. Ήμουν πολύ ντροπαλή αλλά εκείνος λέει πως ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά», αφηγείται η 38χρονη.

Ο Matlock της ζήτησε να βγουν και στο πρώτο τους ραντεβού της έκανε πρόταση γάμου. Από τότε δεν έχει σταματήσει να τη «βοηθά» να βελτιώσει την εικόνα της.

«Δεν με ένοιαζε το βάρος της τότε, απλά ήξερα τι ήθελα να κάνω», είπε για την πρώτη τους συνάντηση. «Είπε ‘ναι’ σε όλα όσα πρότεινα, ακόμα και στο γάμο», πρόσθεσε.

Πριν γνωρίσει τον νυν σύζυγό της, η Veronica είχε ήδη κάνει τρεις πλαστικές επεμβάσεις στο στήθος. Αλλά από τότε, στο ημερολόγιο των «αισθητικών επεμβάσεων» προστέθηκαν πολλές ακόμα…

«Νιώθω σαν να είμαι κινούμενη διαφήμισή του», δηλώνει για τις επαγγελματικές δεξιότητες του άντρα της.

Ο Matlock, που εμφανίστηκε στο reality show Dr 90210 του δικτύου «Ε!» δεν περιορίστηκε στις επεμβάσεις στη γυναίκα του αλλά και ο ίδιος εφάρμοσε στον εαυτό του την τεχνική Vaser High Def Liposculpting, που ο ίδιος εισήγαγε. Στη διαδικασία αυτή λίπος από το σώμα του «ασθενή» προστίθεται σε μυικές ομάδες δημιουργώντας μία απόλυτα σμιλεμένη αρρενωπή φιγούρα.

Επίσης δοκιμάζει μία εφαρμογή που περιλαμβάνει την τοποθέτηση πλάσματος αντί για αίμα σε ασθενείς όπως ο ίδιος, που έχουν πολύ λίγο λίπος ενώ έχει υποβληθεί και σε λίπογλυπτική.

«Ήθελα να φτάσω το σώμα μου σε ένα σημείο που δεν μπορείς να φτάσεις με δίαιτα και άσκηση», δήλωσε.

Παρότι το ζευγάρι, που ζει στο Λος Άντζελες, είναι φανατικό της υγιεινής ζωής, η κόρη της Veronica δεν βρίσκεται στον ίδιο δρόμο. «Ακόμα το δουλεύουμε με την Isabella, για να γίνει πιο δεκτική στην υγιεινή διατροφή», εξηγεί και παραδέχεται πως όταν ο άνδρας της οι δυο τους μοιράζονται κάποιο σνακ. «Τρώμε παγωμένο γιαούρτι», προσθέτει.

Παρά τη λατρεία των γονιών της για τις χειρουργικές επεμβάσεις, η 9χρονη Isabella λέει πως δεν θέλει να ακολουθήσει τις ίδιες διαδικασίες όταν μεγαλώσει.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο Πηγή: newsbeast.gr
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll