Ισιώστε τα μαλλιά σας χωρίς σίδερο!

Με 3 απλές κινήσεις
Είναι γεγονός πως από τη στιγμή που θα δοκιμάσουμε για πρώτη φορά τι μπορεί να κάνει ένα σίδερο ισιώματος, δεν υπάρχει επιστροφή. Όμως, η θερμότητα ταλαιπωρεί ιδιαίτερα την τρίχα και,ακόμα και αν χρησιμοποιείτε τα ειδικά προϊόντα styling (που όντως δρουν ως κυματοθραύστης της θερμότητας) τα μαλλιά χρειάζονται ένα διαλειμμα πού και πού, για να συνέλθουν...


Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως θα αφήσετε το hairstyle σας στην μοίρα του. Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να ισιώσετε τα μαλλιά σας και χωρίς σίδερο- το αποτέλεσμα δεν θα είναι το απόλυτο sleek look, όμως είμαστε σίγουρες πως θα σας καλύψει.



Θα χρειαστείτε
- Σαμπουάν και Conditioner Λείανσης
- Μεγάλα ρόλει
- Clips για να τα στερεώσετε
- Spray ισιώματος (επιλέξτε μια φόρμουλα που εφαρμόζεται και σε στεγνά μαλλιά και παρατείνει το ίσιωμα)

1. Για να καταπολεμισετε το φριζάρισμα και να θέσετε τα μαλλιά σας υπό έλεγχο, χρησιμοποιήστε συνδυαστικά ένα σαμπουάν και ένα conditioner λείανσης, που θα σας δώσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και θα τα προετοιμάσουν τέλεια.
2. Αφού στεγνώσετε τα μαλλιά σας ταμποναριστά με μια πετσέτα, χωρίστε τα σε τμήματα και τυλίξτε τα με τα ρόλει (χρησιμοποιήστε το μεγαλύτερο μέγεθος που μπορείτε να βρίτε στην αγορά). Στερεώστε τα με τσιμπηδάκια και αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά.
3. Βγάλτε τα ρόλει, χτενίστε τα μαλλιά σας και ψεκάστε με το spray ισιώματος- και είστε έτοιμη! 
queen.gr 
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll