Οριστικά με Σάλκε ο ΠΑΟΚ!


Οριστικά με Σάλκε ο ΠΑΟΚ!Τέλος η αγωνία για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο «Δικέφαλος» θα αντικαταστήσει την Μέταλιστ για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ! Έτσι, η ομάδα του Χουμπ Στέφενς θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του Ολλανδού τεχνικού, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στην Γερμανία σε μια εβδομάδα από τώρα (21/8) και ώρα 21:45, ενώ ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 27 στην άδεια Τούμπα.Aναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της UEFA: ...

«Η επιτροπή έκτακτης ανάγκης της UEFA, η οποία αποτελείται από πέντε μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΟΥΕΦΑ, αποφάσισε να αντικαταστήσει την Μέταλσιτ με τον ΠΑΟΚ για το υπόλοιπο του 2013/14 στις διασυλλογικές διοργανώσεις.
Κατά συνέπεια, η ελληνική ομάδα που αποκλείστηκε από την Μέταλιστ στον τρίτο προκριματικό γύρο, θα αντιμετωπίσει τώρα την Σάλκε στο UEFA Champions League play-offs, με το πρώτο σκέλος να διεξάγεται στις 21 Αυγούστου στη Γερμανία.
Η απόφαση αυτή είναι οριστική! Η Mέταλιστ έχει τη δυνατότητα να προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο για τον Αθλητισμό.
Τον ΠΑΟΚ δεν θα αντικαταστήσει άλλη ομάδα στο UEFA Europa League play-offs και η Μακάμπι θα περάσει απευθείας στους ομίλους του Europa League»
Δείτε την ανακοίνωση ΕΔΩ
Αυτό που περιμένουμε να δούμε τώρα είναι τι θα γίνει από δω και στο εξής με την προσφυγή της Μέταλιστ στο CAS.
Πάντως, οι Ουκρανοί συνεχίζουν να λένε τα δικά τους... 
Αναλυτικά η δική τους ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα τους στο facebook: 
«Η ΟΥΕΦΑ τιμώρησε την Μέταλιστ γι΄ αυτή τη χρονιά, αλλά είναι νωρίς για πανικό αλλά και χαρά για τους Έλληνες φιλάθλους.
Η ΟΥΕΦΑ ανέφερε πως «το κλαμπ μπορεί να εφεσιβάλει την απόφαση στο CAS». Αυτό σημαίνει πως αν η Μέταλιστ πραγματοποιήσει έφεση, τότε μπορεί και να συνεχίσει να συμμετάσχει στο Τσάμπιονς Λιγκ, κατά τη διάρκεια που στη Λοζάνη εξετάζουν την έφεση της.
Ας πάρουμε το παράδειγμα της Φενέρμπαχτσε, η οποία παρά τον αποκλεισμό της, βρίσκεται στο Τσάμπιονς Λιγκ και στον γύρο των πλέι οφ οι Τούρκοι θα αντιμετωπίσουν την Άρσεναλ.
Τον Ιούλιο, το σώμα εφέσεων της ΟΥΕΦΑ απέκλεισε την Μπεσίκτας και την Φενέρμπαχτσε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις εξαιτίας συμμετοχής τους σε στημένους αγώνες. Ωστόσο, οι Τούρκοι προσέφυγαν στο CAS, το οποίο ανέβαλε την εφαρμογή της ποινής.
Σε κάθε περίπτωση, η Μέταλιστ τιμωρήθηκε για έναν χρόνο και όχι για τρία. Τρία χρόνια αποκλεισμού, θα προκαλούσαν μεγάλη βλάβη στον σύλλογο, οι «λεγεωνάριοι» ποδοσφαιριστές θα μπορούσαν να χάσουν το κίνητρό τους.
Τώρα, περιμένουμε την περαιτέρω αντίδραση του κλαμπ. Απλώς προτείνουμε τους Έλληνες να προπονηθούν περισσότερο, προκειμένου να προκρίνουμε βάσει της ικανότητάς τους να παίζουν ποδόσφαιρο και όχι λόγω μίας παράλογης απόφασης της ΟΥΕΦΑ».

*Η πρώτη φωτογραφία είναι από την επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο facebook, ενώ η δεύτερη από την ιστοσελίδα της.
paokplanet
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll