ΜΕΓΑΛΕΙΑ – Ποιος ηρθε με ελικοπτερο στο Σταδιο του Αργους;;;

Όχι, δεν ήταν ο εμίρης του… Κατάρ ο υψηλός επισκέπτης, που κινητοποίησε ολόκληρο το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Άργους χθες το απόγευμα αλλά ένας απλός…επαναστάτης του καναπέ, που όμως χοντροκονόμησε και συνεχίζει να κονομάει εν ονόματι των λαϊκών αγώνων και εις υγείαν των κορόιδων που συνεχίζουν να ονειρεύονται…

Η Αυτού Επαναστατική Μεγαλειότης ο Διονύσης Σαββόπουλος, που πολύ νωρίς εγκατέλειψε το «Φορτηγό», συνεχίζοντας «μ” αεροπλάνα και βαπόρια», τώρα προτιμά για τις μετακινήσεις του το λαϊκό μέσο μεταφοράς που λέγεται… ελικόπτερο! Έτσι, αφού αναστατώθηκε ένας ολόκληρος δημοτικός μηχανισμός για την κατάλληλη διαμόρφωση του χώρου στο στάδιο του Άργους, στις 8:30 μ.μ. ήσαν τα πάντα έτοιμα για την υποδοχή του.

Στη συνέχεια, βέβαια, επιβιβάσθηκε (για ξεκάρφωμα) σε ένα παλιό FIAT Panda και όδευσε προς το Αρχαίο Θέατρο Άργους, όπου έπαιζε στην παράσταση του «Πλούτου» του Αριστοφάνη (Στην κωμωδία αυτή ο Αριστοφάνης διακωμωδεί τη κακή διανομή του Πλούτου, που, επειδή είναι τυφλός, πηγαίνει στους κακούς)….
πηγή: paratiritis-news.com
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll