Ποια θα είναι η αντικαταστάτρια της Μαρίας Ηλιάκη;

Η γνωστή παρουσιάστρια ξάφνιασε με την έιδηση αποχώρησης της από την επιτυχημένη εκπομπή στην οποία συμμετείχε..

Μετά από μια πολύχρονη συνεργασία με τον Μάκη Πουνέντη στο ραδιόφωνο, η Μαρία Ηλιάκη επέλεξε να διακόψει την συνεργασία της με τον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό και πολύ καλό της φίλο, λίγο πρίν το καλοκαίρι...

Στο άκουσμα της είδησης όλοι παραξενεύτηκαν καθώς και με την Μαρία Μπεκατώρου είχαν επιτύχει την απόλυτη χημεία και η ομάδα είχε “δέσει” σε τέτοιο σημείο που δύσκολα θα φανταζόταν κάποιος ότι τα δύο κορίτσια θα αποχωρούσαν.
Παρόλα αυτά, ο Μάκης που διατηρεί άριστες σχέσεις και με τις δυό τους, πριν λίγες μέρες επέστρεψε από τις καλοκαιρινές του διακοπές και έσπευσε να ξεκινήσει τα casting προκειμένου να βρει τις αντικαταστάτριές τους. 
Τα ονόματα που δοκιμάζονται είναι πολλά και τα δοκιμαστικά θα συνεχίσουν και τις επόμενες μέρες. 



Ανάμεσα στις υποψήφιες αλλά και επικρατέστερη για την θέση της Μαρίας Ηλιάκη, είναι η όμορφη θεσσαλονικιά Ελένη Τσολάκη που βρίσκεται στην Αθήνα πριν το καλοκαίρι για την παρουσίαση της εκπομπής “ Πέδες ” μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά. Η Ελένη που διαθέτει σκέρτσο και τσαχπινιά φαίνεται ότι τράβηξε το ενδιαφέρον του Μάκη και αρκετοί είναι εκείνοι που την είδαν να επισκέπτεται το κτίριο στου star για δεύτερη φορά μιας και τα γραφεία του ραδιοφωνικού σταθμού “ Λάμψη ” βρίσκονται στον δεύτερο όροφο του ίδιου κτίρίου. 
Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν..
ΠΗΓΗ: apospasma.gr
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll