«Πίστευα ότι με τον Καμμένο είχαμε πολιτική ερωτική σχέση κι όχι one night stand!

Ποιός στέλνει πικρό μήνυμα απογοήτευσης στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ; ..Αιχμηρή ήταν η απάντηση του Παναγιώτη Ψωμιάδη στον Πάνο Καμμένο αναφορικά με τα όσα είπε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ....


"Πίστευα πως με τον Πάνο Καμμένο είχαμε μια πολιτική ερωτική σχέση και όχι ένα… one night stand. Σε κάθε περίπτωση, τιμώ και σέβομαι την προσωπικότητα, το ήθος, το έργο και το δυναμικό λόγο του αρχηγού των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Δεν ξεχνώ τους φίλους μου, πόσο μάλλον δε, έναν άνθρωπο που με στήριξε όταν πολλοί άλλοι μου γύρισαν την πλάτη", τόνισε ο πρώην Περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης.
"Πρέπει όμως και ο ίδιος να αντιληφθεί πως δεν ευθύνομαι εγώ για τη δημοσκοπική πτώση του κόμματος του. Οφείλει ο ίδιος και οι συνεργάτες του να κάνουν την αυτοκριτική τους και να εξηγήσουν πως το 10,5% που είχαν πάρει στις εκλογές του Μαΐου του 2012 έπεσε στο 7,5%, ένα μόλις μήνα μετά. Εκτός και αν δεν μου το έχει συγχωρήσει ακόμη…Προφανώς αυτή η διαρροή ψηφοφόρων που συνεχίζεται, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, έχει συγκεκριμένες αιτίες.
Εν πάσει περιπτώσει, δεν ζήτησα ποτέ τη στήριξη του κυρίου Καμμένου για να μου την αρνηθεί. Ας στηρίξει αυτούς που θεωρεί ικανότερους. Οι πολίτες θα τον κρίνουν. Όσο αφορά στον αντιμνημονιακό αγώνα, του θυμίζω απλά πως είμαι από τους πρώτους που πήραν ξεκάθαρη θέση κατά των Μνημονίων. Και αυτό πληρώνω τώρα", επεσήμανε.

Από εκεί και πέρα, υπογράμμισε ο κ. Ψωμιάδης, το ερώτημα παραμένει: "Αυτό το ¨σύνδρομο Ψωμιάδη¨ διακατέχει την πλειοψηφία των πολιτικών αρχηγών; Ακόμη και μετά την απομάκρυνση μου από την Αυτοδιοίκηση, με φοβούνται κάποιοι τόσο πολύ; Αντιλαμβάνομαι πως μια ενδεχόμενη παρουσία μου στην κεντρική πολιτική σκηνή θα τον ανησυχούσε ιδιαίτερα. Σύντομα θα μάθει τις αποφάσεις μου".
"‘Όσον αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις μου με στελέχη της ΝΔ όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης τις οποίες σχολίασε, του υπενθυμίζω απλά πως είμαστε όλοι μέλη της μεγάλης κεντροδεξιάς οικογένειας του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή. Από εκεί και πέρα, του εύχομαι κάθε επιτυχία. Η φωνή του είναι απαραίτητη στο ελληνικό Κοινοβούλιο.", κατέληξε ο κ. Ψωμιάδης. gkourou
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll