Ο δήμος Θεσσαλονίκης στο πλευρό του Ηρακλή

Ανακοίνωση υποστήριξης στον Ηρακλή εξέδωσε ο δήμος Θεσσαλονίκης, αναφέροντας ότι «στέκεται στέκεται αρωγός στα ιστορικά αθλητικά σωματεία της πόλης» ζητώντας...

από την αθλητική δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Η ανακοίνωση του δήμου Θεσσαλονίκης

Η ΠΑΕ Ηρακλής δίνει τον πιο κρίσιμο αγώνα στην ιστορία της. Είναι ένας αγώνας που δεν θα κριθεί στο γήπεδο, αλλά στις δικαστικές αίθουσες.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης στέκεται αρωγός στα ιστορικά αθλητικά σωματεία της πόλης, που αποτελούν σημεία αναφοράς γι’ αυτήν, έχοντας συνεισφέρει τόσο στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό όσο και στην κοινωνική ζωή της Θεσσαλονίκης.

Η περιπέτεια που περνάει ο Ηρακλής, η πλέον ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης, που σήμερα αγωνίζεται πλέον για την επιβίωσή της, προκαλεί προβληματισμό, ωστόσο το ζητούμενο, σε κάθε περίπτωση, είναι η μέχρι κεραίας εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας, αταλάντευτα και χωρίς θετικές ή αρνητικές διακρίσεις.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι βαθιά άρρωστο. Αναμφίβολα, για την αρρώστια αυτή ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό και οι ίδιοι οι παράγοντες που εμπλέκονται σε αυτό. Προκειμένου όμως να γίνει ένα βήμα προς την κάθαρση, θα πρέπει η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να πράξει το αυτονόητο. Να αποδώσει δικαιοσύνη. Είναι το πρώτο και ίσως το σημαντικότερο βήμα προς την επίτευξη αυτού του σκοπού.
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll