Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...

Καλό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα, με ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο και υψηλές θερμοκρασίες στη Δυτική Ελλάδα, περιμένουμε τη Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011...


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 ως 32 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, 21 ως 32 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 20 ως 36 στη Δυτική Ελλάδα, 22 ως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη. Στα ανατολικά τμήματα των Δωδεκανήσων και στη νότια Κρήτη, η θερμοκρασία θα φτάσει τοπικά στους 34 με 35 βαθμούς

Ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο και τοπικά στα Κυκλάδες θυελλώδεις 8 μποφόρ. Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι βορείων διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Καλό καιρό περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 32 με 33 βαθμούς. Μέτριοι και τοπικά ισχυροί βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.

Καλό καιρό περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 με 31 βαθμούς. Μέτριοι νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό μετά το μεσημέρι.
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll