Ανοδικό ξέσπασμα στη Wall Street

Σε ράλι επιδόθηκαν οι βασικοί δείκτες της Wall Street στις συναλλαγές της Τρίτης με τον βιομηχανικό δείκτη Dow Jones να κερδίζει 322 μονάδες και τον τεχνολογικό Nasdaq να σημειώνει άλμα 4,3% καθώς αναζωπυρώνονται οι εικασίες ότι η Federal Reserve θα προχωρήσει και σε νέες παρεμβάσεις για να τονώσει την οικονομική ανάπτυξη..


Οι επενδυτές υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό τα τελευταία κυβερνητικά στοιχεία για την πορεία του τραπεζικού κλάδου που έδειξαν υποχώρηση των "προβληματικών" τραπεζών το β΄ τρίμηνο για πρώτη φορά από το 2006. Την ίδια στιγμή φαίνεται να προεξοφλούν και νέες παρεμβάσεις της Federal Reserve για την ενίσχυση της οικονομίας μετά τα αρνητικά μάκρο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα και δείχνουν ότι η ανάκαμψη χάνει την ορμή της.

Οι δείκτες κινήθηκαν σταθερά σε ανοδικό έδαφος από την έναρξη των συναλλαγών για να μετριάσουν ελαφρώς τα κέρδη τους μετά το σεισμό των 5,9 Ρίχτερ στην πολιτεία της Βιρτζίνια. Ωστόσο γρήγορα ανέκαμψαν για να τερματίσουν τελικά στα υψηλά της ημέρας.

Νωρίτερα στην Ευρώπη, στο Λονδίνο, ο δείκτης FTSE 100 διαμορφώθηκε στις 5,129,42 μονάδες, με άνοδο 0,67%. Στο Παρίσι, ο δείκτης CAC 40 ενισχύθηκε κατά 1,08% και διαμορφώθηκε στις 3.084,37 μονάδες, ενώ στη Φρανκφούρτη, ο δείκτης DAX 30 σημείωσε άνοδο της τάξης του 1,07%, στις 5.532,38 μονάδες.
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll