Πως να την Κάνω να Τελειώσει ή οι 4 Καλύτερες Στάσεις για Οργασμό!


Ένα από τα μεγαλύτερα άγχη που περνάνε όλοι οι άντρες σε μία καινούργια σχέση είναι πως θα κατορθώσουν να φέρουν την κοπέλα τους σε οργασμό.Οι άντρες είμαστε πολύ ευαίσθητοι στο θέμα του σεξ, και θέλουμε οι κοπέλες μας να μένουν ευχαριστημένες από εμάς...

Η υγιής σεξουαλική ζωή άλλωστε αποτελεί απαραίτητο στοιχείο για μια ευτυχισμένη σχέση!
Πως όμως θα καταφέρεις να κάνεις την κοπέλα σου να ευχαριστηθεί το σεξ και να ολοκληρώσει – να έρθει σε οργασμό; 
Σίγουρα με το καιρό μαθαίνεις τα κουμπιά της αγαπημένης σου, αλλά μέχρι να συμβεί αυτό ζεις μες την αμφιβολία: “Της αρέσει; Μήπως προσποιείται ότι έχει οργασμό;“
Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική αλλά όλες απολαμβάνουν ορισμένες στάσεις στο σεξ οι οποίες είναι εγγυημένο ότι θα την κάνουν να έρθει σε οργασμό!

Οι Καλύτερες Στάσεις για Γυναικείο Οργασμό

  • Η πρώτη, και καλύτερη, στάση για να φέρεις μια γυναίκα σε οργασμό είναι και η κλασσικότερη: το “ιεραποστολικό”. Το κόλπο σε αυτή την στάση είναι να φέρεις το σώμα σου σε επαφή με το δικό της έτσι ώστε τα σώματά σας να πιέζουν την κλειτορίδα της και με συνεχόμενες ρυθμικές κινήσεις να την φέρουν σε οργασμό.

Η επόμενη στάση είναι “η γυναίκα από πάνω”. Σε αυτή την στάση η γυναίκα έχει πλήρη έλεγχο της ερωτικής πράξης και γέρνοντας το σώμα της ρυθμίζει την γωνία εισόδου καθώς και την πίεση που ασκείται στην κλειτορίδα της πιέζοντας το σώμα επάνω στο δικό σου. Αυτή η στάση είναι ιδανική για ταυτόχρονο οργασμό αφού η γυναίκα μπορεί να ερεθίσει μόνη της την κλειτορίδα της ενόσω βρίσκεσαι μέσα της.


Πολύ καλή στάση είναι και “στα τέσσερα”.
Σε αυτή τη στάση επιτυγχάνεται η είσοδος με μεγαλύτερη δύναμη ενώ ταυτόχρονα μπορείς να διεγείρεις την κλειτορίδα της με το χέρι σου. Αυτό μπορεί να το κάνει και μόνη της με το ρυθμό που προτιμάει. 
” Στα πλάγια και αντικριστά”.
Με αυτή τη στάση μπορείτε να επιτύχετε ταυτόχρονο οργασμό αφού η πίεση στον άντρα είναι μικρότερη (και άρα αντέχει περισσότερη ώρα) ενώ αν γείρετε τα κορμιά σας προς τα πίσω θα υπάρχει άνετη πρόσβαση στην κλειτορίδα. Αν σταματήσεις μπορείς να την ερεθίσεις με το χέρι σου και να την κάνεις να τελειώσει ενώ είσαι μέσα της.
Όπως βλέπεις δεν χρειάζεται κάποια εξωτική στάση για να κάνεις την κοπέλα σου να έρθει σε οργασμό. Οι στάσεις για να απολαύσετε το σεξ και να την κάνεις να τελειώσει πρέπει να είναι προπάντων άνετες και να παρέχουν ελευθερία κινήσεων για επιπλέον διέγερση.

Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll