Οι ξανθές και οι ξανθοί, θα εξαφανισθούν μέσα σε 200 χρόνιαΟι ξανθές και οι ξανθοί,(μιλάμε μόνο για τους 
φυσικούς ξανθούς) θα εξαφανισθούν μέσα σε 200 χρόνια, επειδή η ξανθότητα προκαλείται από ένα γονίδιο που τείνει να εξαφανιστεί...

Μόνον ένα πρόβλημα υπήρξε: η ΠΟΥ λέει πως ουδέποτε ανακοίνωσε ότι οι ξανθές θα γίνουν είδος προς εξαφάνιση και ουδέποτε έκανε έρευνα για το θέμα. «Η ΠΟΥ δεν γνωρίζει ποια ήταν η πηγή των δημοσιευμάτων αυτών», δήλωσε η οργάνωση αυτή του ΟΗΕ, που έχει την... έδρα της στη Γενεύη. «Δεν έχουμε καμιά άποψη για τη μελλοντική ύπαρξη των ξανθών», πρόσθεσε. Όλα τα δημοσιεύματα στη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες επικαλούνταν μια μελέτη της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας. Αλλά κανένα δεν ανέφερε επιστημονικές λεπτομέρειες της «μελέτης» ούτε τα ονόματα των επιστημόνων που την έφεραν εις πέρας. Στην εκπομπή «Καλημέρα Αμερική» του ΑΒC, ο Τσαρλς Γκίμπσον άρχισε την κουβέντα με τη συμπαρουσιάστριά του, την Νταϊάν Σώγερ, λέγοντας: «Υπάρχει μια μελέτη από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, και μιλάω σοβαρά, ότι οι ξανθές αποτελούν είδος προς εξαφάνιση.

Γυναίκες και άνδρες με ξανθά μαλλιά, φρύδια και μπλε μάτια, οι φυσικές ξανθές, θα εξαφανιστούν, λένε, από προσώπου γης μέσα σε 200 χρόνια επειδή το γονίδιο δεν είναι τόσο δυνατό όσο αυτό των μελαχρινών». Η Σώγερ είπε ότι είναι «κάπως φυσική ξανθιά». Ο Τζέφρι Σνάιντερ, εκπρόσωπος των ειδήσεων του ΑΒC, δήλωσε ότι οι παρουσιαστές πήραν την πληροφορία από έναν παραγωγό του ΑΒC στο Λονδίνο, ο οποίος είπε ότι την διάβασε σε μια βρετανική εφημερίδα. Στο Λονδίνο, η «Τhe Sun» και η «Τhe Εxpress» έγραψαν ότι επιστήμονες, τους οποίους δεν κατονομάζουν, είπαν πως οι ξανθές θα επιβιώσουν περισσότερο καιρό στη Σκανδιναβία, όπου έχουν τη μεγαλύτερη πληθυσμιακή πυκνότητα. Η τελευταία αληθινή ξανθιά, αποφάνθηκαν, θα προέρχεται από τη Φινλανδία. Τα βρετανικά ρεπορτάζ ήταν γεμάτα με απόψεις βαμμένων ξανθών, που έλεγαν ότι οι κομμωτές τους δεν θα επιτρέψουν ποτέ να εξαλειφθεί η ξανθότητα, και γιατρών που έλεγαν ότι σπάνια γονίδια θα κάνουν την εμφάνισή τους για να προστατεύσουν τις φυσικές ξανθές από το να γίνουν είδος προς εξαφάνιση. Δημοσιογράφοι στο Λονδίνο είπαν ότι η πηγή των δημοσιευμάτων ήταν πιθανόν ένα από τα ευρωπαϊκά πρακτορεία ειδήσεων που χρησιμοποιεί ο βρετανικός Τύπος, αλλά παραμένει αδιευκρίνιστο περί ποίου πρόκειται. 

a-pistefto.blogspot.gr
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll