ΠΑΟΛΑ: Με έχετε ακούσει να γαυγίζω όταν τραγουδάω;


ΠΑΟΛΑ: «Με έχετε ακούσει να γαυγίζω όταν τραγουδάω;»
Ξεσπά η λαϊκή τραγουδίστρια Πάολα απέναντι 
σε όσους υποστηρίζουν ότι υπηρετεί τα σκυλάδικα. Αντιδρά επίσης και για τα ανέκδοτα που κυκλοφορούν ευρέως στο διαδίκτυο με θέμα την ίδια.
Η αοιδός, μιλώντας σε εβδομαδιαίο περιοδικό, ξεκαθαρίζει πως δεν έχει προφίλ και προσωπικό λογαριασμό στα social media.
Η Πάολα φωτογραφήθηκε και έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ. Σε ερώτηση του συντάκτη τι απαντά σε εκείνους που αποκαλούν «σκυλάδικο» το λαϊκό τραγούδι υπογράμμισε: ...


«Μπήκα σε ένα τριπάκι να υποστηρίζω το λαϊκό τραγούδι περισσότερο από όσο το αγαπάω μόνο και μόνο γιατί κάποιοι το πολεμάνε. Το λαϊκό τραγούδι το έχουν τραγουδήσει οι μεγαλύτεροι της χώρα μας… Δεν ντρέπονται να αποκαλούν το λαϊκό τραγούδι σκυλάδικο; Πώς συνδύασαν το πιο αγαπημένο ζώο του ανθρώπου, που είναι η σκύλος, με τη μουσική; Έχουν ακούσει τον Καζαντζίδη να γαυγίζει; Αν όχι, έχουν ακούσει εμένα να γαυγίζω;», είπε χαρακτηριστικά στο ΟΚ και πρόσθεσε:

«Μου έχουν πει ότι έβγαιναν κάποια ανέκδοτα –ακόμα και η μικρή μου το είπε. Και της λέω: «Δεν θα μπαίνεις να διαβάζεις τέτοια». Στον λόγο της τιμής μου δεν έχω διαβάσει τίποτα, μου το έχουν πει πέντε φίλοι μου και τρεις άσχετοι. Καταρχήν να πω πως δεν έχω Facebook και Twitter γιατί όλοι νομίζουν ότι απαντάω εγώ.

Δεν το έκανα ποτέ και ούτε θα το κάνω! Δεν υπάρχει περίπτωση να απαντήσω ποτέ και σε τίποτα. Δεν τους διαβάζω καν, δεν ξέρω τι γράφουν.

Πάντως αυτοί που το κάνουν πρέπει να έχουν κακά βιώματα, να έφαγαν ξύλο από τους γονείς τους, να τους αφήνει συνέχεια ο γκόμενός τους, δεν ξέρω τι άλλο, και αντιδρούν με αυτόν τον τρόπο και χτυπούν όποιον βρουν.

Νιώθεις καλύτερα και παίρνεις πίσω το ξύλο του μπαμπά σου με το να βρίσεις εμένα; Για όνομα του Θεού! Κρίμα!».

 radar.gr
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll