Ο οκτάχρονος Sanele γευματίζει με την 61χρονη... σύζυγό του!


Εδώ και 10 ημέρες και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει μπει στο κλαμπ των παντρεμένων ο οκτάχρονος Sanele Masilela από τη Νότιο Αφρική που παντρεύτηκε την 61χρονη μητέρα πέντε παιδιών, Helen Shabangu, η οποία είναι ήδη παντρεμένη!...

Το περίεργο αυτό ζευγάρι αντάλλαξε δαχτυλίδια, επειδή, όπως ισχυρίστηκε ο μικρός Sanele, ήθελε να τιμήσει τη μνήμη του νεκρού παππού του, ο οποίος -αν και νεκρός- του είπε ότι πως θέλει να τον δει να παντρεύεται!

Ο νεαρός Sanele είχε δηλώσει την ημέρα του γάμου του: «Είπα στη μητέρα μου πως θέλω να παντρευτώ, επειδή ήθελα να χαροποιήσω τον νεκρό παππού μου. Είμαι ευτυχισμένος που παντρεύτηκα την Ηelen. Φυσικά και θα συνεχίσω το σχολείο μου. Όταν μεγαλώσω, θα παντρευτώ κάποια γυναίκα της ηλικίας μου».

Δηλώσεις εκείνη την -κατά τα άλλα ευτυχισμένη- ημέρα, είχε κάνει και η μητέρα του αγοριού : «Με την πράξη του αυτή, έκανε τους προγόνους του χαρούμενους. Αν δεν το είχαμε κάνει, κάτι κακό θα είχε συμβεί στην οικογένεια» και τόνισε πως η πράξη αυτή είναι συμβολική και πως ο γιος της δε δεσμεύεται από κάποια νομική υποχρέωση.

Και μπορεί η Helen και ο μικρός Sanele να μην έχουν καν υπογράψει κάποιο πιστοποιητικό γάμου, όμως φαίνεται ότι περνάνε χρόνο μαζί, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δείχνουν το ζευγάρι να απολαμβάνει από κοινού το δείπνο του. Ο Sanele, μάλιστα, δηλώνει ότι πλέον έχει αρχίσει να αισθάνεται ότι είναι «σωστός σύζυγος». «Η μέρα του γάμου μας ήταν εξαιρετική και ήταν όπως ακριβώς την είχα φανταστεί ότι θα είναι. Οι φίλοι μου πίστευαν ότι έχει πολύ πλάκα που παντρεύτηκα, αλλά εγώ τώρα αρχίζω να νιώθω πώς είναι να είσαι παντρεμένος».
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll