Δυσάρεστα νέα.. Ο ξανθος "Βασιλιάς" "κοιμάται" επ αόριστον...


Πως και πως περίμεναν οι ...συγγενείς, οι φίλοι αλλά και οιγιατροί που παρακολουθούν τον Τόμας Πρωτόπαπα τη σημερινή ημέρα, καθώς θα έρχονταν στα χέρια τους τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα έδειχναν εάν και κατά πόσο ο νεαρός ηθοποιός αντιδρά στη νέα φαρμακευτική αγωγή. Ομως τα νέα ήταν δυσάρεστα και ο θείος του Τόμας Πρωόπαπα κάνει λόγο πλέον για μια μακροχρόνια μάχη που έχει να δώσει ο ηθοποιός και η οικογένειά του.
Σύμφωνα με το Star οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο ηθοποιός έδειξαν ότι η θεραπεία η οποία του χορηγήθηκε δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, με αποτέλεσμα ο εγκέφαλος του ηθοποιού να μην δίνει κάποιο σήμα ή έστω κάποια ελάχιστη αντίδραση.
Οπως είπε ο θείος του ηθοποιού Γιώργος Πρωτόπαπας, μιλώντας στην «Μεσημεριανή Μελέτη» οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένεια ότι από εδώ και πέρα μιλάμε για μια πιθανή μακροχρόνια αναμονή.
Παράλληλα, ο κ. Πρωτόπαπας ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση οι γιατροί να επιχειρήσουν να βγάλουν τη μηχανική υποστήριξη για να ελέγξουν τις αντιδράσεις του, τονίζοντας ότι αν βγάλουν τα μηχανήματα το παιδί θα... «φύγει», ενώ την ίδια ώρα απόφαση της οικογένειας είναι να συνεχιστεί η μηχανική υποστήριξη του παιδιού τους, έως ότου υπάρξει κάποιο σημάδι αντίδρασης.
aniwthoi
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll