Ζώδια και έρωτας: Με ποιο ζώδιο ταιριάζεις καλύτερα;


Είναι ο/η ιδανικός σύντροφος για σένα;; Δες τι λένε τα ζώδια για σένα και το ταίρι σου!


ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΡΙΟΣ
Είναι μια γυναίκα δυναμική, κινητική, με επιθυμία για δράση, γενναιόδωρη, ορμηττική, πρωτοποριακή και της αρέσει να προβάλετται στην κοινωνία. Ερωτικά θέλει να είναι κατακτητής, είναι επιθετική, αισιόδοξη, ρομαντική, ονειροπόλα. Στηρίζει αυτούς που την αγαπούν και μπορεί να μείνει μόνη της καιρό χωρίς σχέση καθώς ψάχνει τον ιππότη. Θυμώνει, μερικές φορές γίνεται μοναχική, της αρέσει να την επαινούν και να τη συγχαίρουν. Αποκτά εμπειρίες πριν δεσμευτεί, αγαπά δυνατά και είναι απαιτητική στο γάμο και στον έρωτα. Φεύγει εύκολα όταν απογοητευτεί.

Γυναίκα Κριός με άνδρα Κριό
Η σχέση αυτή είναι δυνατή, παθιασμένη, ρομαντική, συναρπαστική. Εκείνη είναι δυναμική και ενθουσιώδης και μπορεί να τον καταλάβει και να τον σεβαστεί καθώς έχουν πολλά κοινά στοιχεία αρκεί να την θεωρεί ίση με αυτόν. Δύσκολα χαλάει αυτή η σχέση καθώς και οι δυο είναι ειλικρινείς και έχουν κοινές κατευθύνσεις.

Γυναίκα Κριός με άνδρα Ταύρο
Εκείνη ενδιαφέρεται για την υλική ασφάλεια, τα οικονομικά και συνήθως έχει το πάνω χέρι στην ερωτική τους σχέση. Την ενοχλεί που είναι απόλυτος. Αγαπούν και οι δυο το σπίτι και την πολυτέλεια. Εκείνος είναι τρυφερός, λογικός, της συμπεριφέρεται όμορφα αλλά τη ζηλεύει γιατί είναι πολύ ανεξάρτητη. Δεν είναι πολύ ιδανική ερωτική σχέση αλλά μπορεί να γίνει πολύ παραγωγική αν τα βρουν.

Γυναίκα Κριός με άνδρα Δίδυμο
Είναι μια σχέση που ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Είναι και οι δυο πνευματώδεις, προσαρμοστικοί και εκφραστικοί. Εκείνος θαυμάζει το μυαλό της, τη συμβουλεύεται και της καλύπτει τα πνευματικά της ενδιαφέροντα. Εκείνη γοητεύεται από την κινητικότητά του και τα πολλά του ενδιαφέροντα. Είναι μια καλή σχέση αφού παλεύουν μαζί για διάφορους στόχους και ζουν με εξαντλητικό ρυθμό.

Γυναίκα Κριός με άνδρα Καρκίνο
Δύσκολη σχέση με συγκρούσεις. Εκείνη είναι αυθόρμητη, δυναμική, ανεξάρτητη, λίγο σκληρή, και πρέπει να κάνει πολλές υποχωρήσεις μαζί του καθώς εκείνος είναι ευγενικός, πολύ συναισθηματικός, δυναμικός χωρίς να το εκφράζει και διστακτικός. Ταιριάζουν μόνο ερωτικά αλλά αυτό δεν αρκεί σε μια σχέση και σε μια γυναίκα αυτού του τύπου.

Γυναίκα Κριός με άνδρα Λέων
Ταιριάζουν πολύ ερωτικά παρόλο που εκείνος είναι πιο συντηρητικός. Ο Λέων είναι μεγαλόκαρδος, την κάνει να αισθάνεται όμορφα, της δίνει το αίσθημα της ασφάλειας και της σιγουριάς και εκείνη το αναγνωρίζει και της αρέσει. Μοιράζεται μαζί του τα ενδιαφέροντά του και τις ευθύνες του.

Γυναίκα Κριός με άνδρα Παρθένο
Εκείνη εντυπωσιάζεται από την ομορφιά του, της αρέσει η συναισθηματικότητά του και η απόσταση που εκείνος κρατάει την ερεθίζει. Εχουν όμως πολλές διαφορές. Ο Παρθένος είναι σχολαστικός, προγραμματισμένος και δύσκολα αλλάζει τον τρόπο ζωής του και το χαρακτήρα του και κείνη είναι φιλόδοξη και ενστικτώδης. Καλύτερα να μείνουν δυο καλοί φίλοι.

Γυναίκα Κριός με άνδρα Ζυγό
Εκείνος είναι ρομαντικός, διακριτικός, συναισθηματικά ευμετάβολος, μισεί τη γκρίνια, την αυταρχικότητα, την επιθετικότητα, παραβλέπει καταστάσεις, του αρέσει η αρμονία, η ηρεμία. Κοινό τους σημείο η ομορφιά και η αισθητική. Εκείνη νιώθει κενά μαζί του, δεν της αρέσουν οι διακυμάνσεις του και διακινδυνεύει για να αγωνιστεί για κάποιο φιλόδοξο σχέδιο. Αν μπορέσουν να βρουν μια μέση λύση, θα είναι ένα δημιουργικό ζευγάρι.

Γυναίκα Κριός με άνδρα Σκορπιό
Είναι ένας συνδυασμός που μπορεί να κρατήσει για πάντα καθώς και οι δυο είναι μαχητές και πολύ ερωτικοί. Εκείνος δεν δείχνει ποτέ τον ευάλωτο συναισθηματικό του κόσμο, πολλές φορές καταπιέζεται και έχει απαιτήσεις ενώ εκείνη έχει δυναμισμό, λέει τις σκέψεις της και εκτονώνεται και πρέπει μαζί του να έχει υπομονή. Τους κρατάει ο δυνατός ερωτισμός και αν διατηρήσουν και οι δυο τη λογική τους, θα γλιτώσουν ομηρικές μάχες.

Γυναίκα Κριός με άνδρα Τοξότη
Εκείνος είναι κοινωνικός, πολυάσχολος, χαρούμενος, μεταβλητός, ευαίσθητος, καλοπροαίρετος. Ταιριάζει στη γυναίκα Κριό η οποία χρειάζεται διπλωματία και στρατηγική για να τον κερδίσει. Η σχέση αυτή είναι μια ωραία εμπειρία αν μπορέσουν και οι δυο να μετριάσουν τον ενθουσιασμό τους και να οργανωθούν. Εκείνη ανακαλύπτει χιλιάδες πράγματα δίπλα του και μπορεί εύκολα να τον οδηγήσει στο γάμο.

Γυναίκα Κριός με άνδρα Αιγόκερω
Είναι ένας δύσκολος συνδυασμός αλλά αν συμφωνήσουν μεταξύ τους, θα καταφέρουν πολλά. Εκείνος είναι φιλόδοξος, πρακτικός, τη θαυμάζει, την προσγειώνει, της στερεύει τον ενθουσιασμό της. Λειτουργούν διαφορετικά στον ερωτικό τομέα. Εκείνη είναι δυναμική, προσπαθεί να τον εντυπωσιάσει για να δικαιωθεί δίπλα του, νιώθει μαζί του καταπίεση και περιορισμό.

Γυναίκα Κριός με άνδρα Υδροχόο
Μαζί του καλύπτει τις πνευματικές της ανάγκες, τη γοητεύει, επενδύει συναισθηματικά πάνω του, της αρέσει η φιλική του διάθεση, το μυστήριο και οι γνώσεις του. Μαζί του γνωρίζει πολύ κόσμο και περίεργες ιδέες. Εκείνος είναι κολλημένος στις σκέψεις του, χρειάζεται συντροφικότητα, ζεστασιά, κατανόηση, είναι πιστός. Τον βοηθάει πολύ στο πρακτικό κομμάτι. Ταιριάζουν ερωτικά αλλά ο Υδροχόος σαν πρωτοπόρος δεν ενδιαφέρεται για το ένστικτο και τις ικανοποιήσεις.

Γυναίκα Κριός με άνδρα Ιχθύ
Εκείνος χάνεται και δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στην πραγματικότητα, είναι υπερευαίσθητος και αντιφατικός. Εκείνη θα τον βοηθήσει να νιώθει καλύτερα, λειτουργεί μαζί του με το ένστικτο. Ο Ιχθύς την έλκει ερωτικά, θαυμάζει τον δυναμισμό της, την ηρεμεί, ακούει τα παράπονά της και τις υποδείξεις της. Αγαπά τα παιδιά, είναι πετυχημένος στη δουλειά του και ικανός στις υποχρεώσεις του. Μπορεί να γίνει ένα δημιουργικό ζευγάρι.


ΓΥΝΑΙΚΑ 
ΤΑΥΡΟΣ
Είναι μια γυναίκα μετρίου αναστήματος, θηλυκή, αργή, με ένταση στο βλέμμα, πλούσια μαλλιά, περιποιημένο δέρμα. Ζει σε ένα μόνιμο περιβάλλον, είναι σταθερή, γόνιμη, θέλει ασφάλεια συναισθηματική ή οικονομική και έχει έντονο το στοιχείο της ιδιοκτησίας. Είναι ψύχραιμη στα δύσκολα, ήρεμη και ξέρει τι θέλει. Αγαπά πρώτα απ'ολα το περιβάλλον της, την ενδιαφέρει η άνεση και η πολυτέλεια, η αισθητκή, ο έρωτας, η φιλαρέσκεια. Της αρέσουν τα λουλούδια, τα αρώματα, η διακόσμηση, η εξοχή, η άνοιξη. Σαν σύζυγος είναι πιστή, έχει υπομονή και κατανόηση, αντοχή, εγωισμό, διαίσθηση αλλά είναι και κτητική.

Γυναίκα Ταύρος με άνδρα Κριό
Η σχέση αυτή βασίζεται στον δυνατό ερωτισμό αλλά δεν κρατάει πολυ. Εκείνη του παρέχει την ασφάλεια, τη σταθερότητα, την πρακτικότητα και στηρίζεται πάνω του. Είναι ερωτική, γόνιμη και του δίνει τον καλύτερο εαυτό της. Εκείνος είναι ενθουσιώδης, παρορμητικός, βιαστικός, ανήσυχος, λίγο βίαιος, την εξαντλεί και πολλές φορές την εγκαταλείπει.

Γυναίκα Ταύρος με άνδρα Ταύρο
Υπάρχει μεταξύ τους αγάπη, πάθος, έρωτας, συναίσθημα και πείσμα που οδηγεί σε αντιθέσεις. Εκείνη δεν είναι πάντα εύκολο να τον καταλάβει και πρέπει να είναι ψύχραιμη και υποχωρητική . Εκείνος είναι σταθερός, δυνατός, σιωπηλός. Χρειάζεται ωραία ατμόσφαιρα και καλή ψυχική διάθεση για να δράσει ερωτικά αργά και σταθερά. Του αρέσουν τα σέξι εσώρουχα, έχει ευαισθησία στα νεύρα και νευριάζει χωρίς πάντα να το δείχνει.

Γυναίκα Ταύρος με άνδρα Δίδυμο
Εκείνη αγχώνεται με την μεγάλη κινητικότητα του αλλά εντυπωσιάζεται με το φλερτ του, τη γοητεία του και την ερωτική του τεχνική. Δεν είναι σταθερός, αλλάζει γνώμες και αυτό δεν της αρέσει. Εκείνος ενοχλείται με το πείσμα της και τις αργές κινήσεις της αλλά του αρέσει που είναι πρακτική. Αν την ενδιαφέρει αυτός ο άνδρας, πρέπει να αλλάξει συνήθειες και να γίνει και πιο γρήγορη.

Γυναίκα Ταύρος με άνδρα Καρκίνο
Η σχέση αυτή μπορεί να δημιουργήσει μια πολύ ωραία οικογένεια. Εκείνος είναι σταθερός, ρομαντικός, γελαστός, λογικός, αφοσιωμένος, έχει ζεστή καρδιά, δυνατές ερωτικές επιθυμίες. Εκείνη του προσφέρει όμορφες ερωτικές βραδιές, τρυφερότητα, ζεστασιά, σιγουριά. Είναι και οι δυο συντηρητικοί και με κοινά ενδιαφέροντα.

Γυναίκα Ταύρος με άνδρα Λέων
Η σχέση αυτή δίνει ισχυρή μαγνητική έλξη αλλά καρποφορεί με πολλές προσπάθειες. Της αρέσει πολύ αυτός ο άνδρας, τη σαγηνεύει αλλά την φοβίζει η αυταρχικότητά του και το ότι ασχολείται πολύ με τον εαυτό του. Δεν μπορεί να της είναι πιστός και αυτό δεν το θέλει. Πεισμώνει και κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα. Εκείνος δεν καταλαβαίνει γιατί δεν παραδέχεται την εξουσία του γιατί είναι κυριαρχικός.

Γυναίκα Ταύρος με άνδρα Παρθένο
Η σχέση αυτή είναι ταιριαστή, με πολλές απολαύσεις αλλά καθόλου πάθος. Εκείνη γοητεύεται από την ομορφιά του και τα χαρίσματά του, του προσφέρει υλική και συναισθηματική πληρότητα. Εκείνος την βοηθάει και της προσφέρει ερωτικές νύχτες ποιότητας και μια πραγματικότητα που δεν μπορεί κανείς να φανταστεί. Αναπτύσσονται γρήγορα συναισθήματα μεταξύ τους και μπορούν να συνεργαστούν μαζί σε πολλούς τομείς.

Γυναίκα Ταύρος με άνδρα Ζυγό
Η σχέση αυτή δίνει ερωτικό ταίριασμα μόνο γιατί οι συνήθειες και οι επιθυμίες είναι διαφορετικές. Εκείνη τον βρίσκει διανοητικό, ονειροπόλο, αμελή σε πρακτικά θέματα αλλά της αρέσει που είναι αισθησιακός στον έρωτα. Εκείνος δεν θέλει να τον κρίνει, να τον ελέγχει και δεν παραδέχεται ποτέ και τις αδυναμίες του. Δύσκολο να μείνουν μαζί γιατί έχουν διαφορετική ψυχοσύνθεση.

Γυναίκα Ταύρος με άνδρα Σκορπιό
Η σχέση αυτή αφήνει αναμφίβολα σημάδια. Εκείνη τον ποθεί από την πρώτη στιγμή, την μαγνητίζει, της αρέσει που είναι σταθερός. Εκείνος την παίρνει από την αρχή στα σοβαρά, είναι δυσπρόβλεπτος, άνθρωπος του καθήκοντος, ενστικτώδης, αρσενικό. Η σταθερότητά τους μπορεί να τους κρατήσει κοντά. Η ερωτική τους ζωή φτάνει στην κορύφωση.

Γυναίκα Ταύρος με άνδρα Τοξότη
Εκείνος εντυπωσιάζεται με τη θηλυκότητά της, τον ελκύει ερωτικά αλλά δεν αντέχει τη ρουτινιάρικη ζωή της. Εκείνη δεν αντέχει την ανεμελιά του, τρομάζει όταν ανακαλύπτει κρυφές πτυχές του εαυτού του, δεν της αρέσει που φλερτάρει όλες τις γυναίκες. Αν την ενδιαφέρει αυτός ο άνδρας πρέπει να προχωρήσει μπροστά, να μην πανικοβάλλεται από τις υποσχέσεις του και να αναπτύξει στρατηγική. Δεν είναι όμως της ιδιοσυγκρασίας της.

Γυναίκα Ταύρος με άνδρα Αιγόκερω
Εκείνη νιώθει μαζί του ασφάλεια στο πρακτικό κομμάτι της ζωής και συμφωνεί σε πολλά πράγματα μαζί του. Εκείνος της δίνει ότι θέλει, δεν είναι ρομαντικός, είναι εντυπωσιακός στον έρωτα, είναι καλός συζητητής, διακριτικός, καλός φίλος, τη βρίσκει θηλυκή, όμορφη, δυναμική. Είναι σταθερός και πιστός και κείνη παίρνει τα ηνία της σχέσης.

Γυναίκα Ταύρος με άνδρα Υδροχόο
Είναι μια μοιραία σχέση για κείνη. Εκείνος έχει όμορφα μάτια, είναι ψηλός και έχει ένα μυστήριο τρόπο που αφήνει υποσχέσεις που της αρέσουν και την τρομάζουν. Η σχέση μεταξύ τους παίρνει μια ανεξέλεγκτη έκταση, γίνεται ένας μεγάλος έρωτας και μια μεγαλοπρεπή τελετή. Εκείνη γοητεύεται από το πνεύμα του, είναι τρυφερή, γεμίζει η ψυχή της από αυτόν αλλά τρομάζει από την ιδιόρρυθμη σκέψη του και την πρωτοπορία του.

Γυναίκα Ταύρος με άνδρα Ιχθύ
Εκείνη μαγεύεται και αιχμαλωτίζεται από το ρομαντισμό του, είναι ένα αίνιγμα γι αυτήν που της αρέσει, τον προστατεύει και τον καθοδηγεί. Της προσφέρει έρωτα και στοργή και κείνη του προσφέρει τη γαλήνη και την ασφάλεια. Εκείνος είναι ευαίσθητος, ανησυχος για το μέλλον. Αυτός ο έρωτας δεν κρατάει για πάντα καθώς τα ψάρια ξεγλιστράνε. Θα κουραστεί από τον πολύμορφο χαρακτήρα του και κυρίως δεν θα αντέξει την ανεξήγητη πολλές φορές φυγή του από την πραγματικότητα ή και από την ίδια.


ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΔΥΜΟΣ
Η γυναίκα Δίδυμος είναι έξυπνη, δραστήρια, φιλομαθής, επινοητική, με χιούμορ και ευμετάβλητες διαθέσεις, πολύμορφη, με ανάγκη για επικοινωνία και εξέλιξη. Είναι μια πεταλούδα που ξέρει να κρύβει τα ελατώμματά της. Είναι όμορφη, ευγενική, με λυγερό κορμί, κομψή και με προσεγμένο ντύσιμο. Χαίρεται να εργάζεται, να ξοδεύει, να πληροφορείται και να αναμεταδίδει νέα στους άλλους. Μισεί την καταπίεση, τη ζήλεια, τη μιζέρια, το φόβο και την αδικία. Της αρέσουν οι δημόσιες σχέσεις, τα θεάματα, οι δεξιώσεις και ζητά έναν άνδρα που να της έχει εμπιστοσύνη και να την κατανοεί.

Γυναίκα Δίδυμος με άνδρα Κριό
Θα τον κατακτήσει από την πρώτη στιγμή. Μαζί θα ζήσουν έντονες ερωτικές εμπειρίες. Εκείνη θα τον ερωτευτεί παράφορα, τον ηρεμεί, τον επαινεί και δυναμώνει τον ενθουσιασμό της δίπλα του. Πρέπει να ξέρει ότι μαζί του δεν αρκεί μια βόλτα ή μια ωραία συζήτηση αλλά οπωσδήποτε και η συνέχεια. Εκείνος κατανοεί τις πνευματικές ανάγκες της και τις ιδέες της.

Γυναίκα Δίδυμος με άνδρα Ταύρο
Με αυτόν τον άνδρα η Δίδυμος θα νιώσει υλική ασφάλεια και θα ζήσει μια άνετη ζωή. Η ήρεμη παρουσία του και ο αισθησιασμός του της δίνουν σιγουριά. Εκείνος είναι προσγειωμένος, σταθερός, με φωτεινό χαμόγελο, πρακτικό πνεύμα που οργανώνει την εξυπνάδα της και ηρεμεί τις ανησυχίες της. Είναι ο κατάλληλος άνδρας για μια ανασφαλή Δίδυμο.

Γυναίκα Δίδυμος με άνδρα Δίδυμο
Η σχέση αυτή είναι μια γιορτή, μια απόλαυση για όσο καιρό κρατήσει. Εχουν και οι δυο ελεύθερες σκέψεις και ιδέες, κοινά ενδιαφέροντα, προτιμήσεις, ελαττώματα αλλά στα δύσκολα ποιος να στηριχτεί σε ποιον. Μαζί μπορούν να περάσουν αξέχαστες στιγμές αλλά δεν πρέπει να κάνουν το λάθος να βασιστούν ο ένας στον άλλο.

Γυναίκα Δίδυμος με άνδρα Καρκίνο
Εκείνος είναι τρυφερός και ευαίσθητος σε βαθμό εκνευριστικό πολλές φορές για κεινη. Για να μείνει δίπλα του, πρέπει να την αφήνει ελεύθερη και να παίρνει μέρος στις πρωτοβουλίες της. Κολλάνε πολύ στις λεπτομέρειες. Εκείνη λύνει τα προβλήματα, τον βρίσκει πολύ ερωτικό και νιώθει οικονομική ασφάλεια κοντά του.

Γυναίκα Δίδυμος με άνδρα Λέων
Αναμφίβολα ο ένας γοητεύει τον άλλο και μαζί μοιράζονται μοναδικές στιγμές στον έρωτα. Εκείνος ξέρει να της ικανοποιεί τις επιθυμίες της και να της προσφέρει ανέσεις. Ο τρόπος που εκφράζεται ερωτικά δηλώνει πως τη θέλει υποτελή του, είναι όμως πολύ τρυφερός. Εκείνη τον θαυμάζει για την μεγαλοπρέπεια του αλλά τον φοβάται λίγο γιατί γνωρίζει πόσο δυνατός είναι σε πολλά πράγματα.

Γυναίκα Δίδυμος με άνδρα Παρθένο
Εκείνη στην αρχή τον ερωτεύεται, εντυπωσιάζεται από την αρρενωπότητά του, την αισθητική του, τον τρόπο που φλερτάρει. Και κείνος όμως εντυπωσιάζεται από κείνη αλλά δεν το δείχνει εύκολα. Μετά εκείνη ενοχλείται από τη γκρίνια του, την εμμονή του στις λεπτομέρειες και την παρατηρητικότητά του. Και κείνος αρχίζει να την υποτιμά και να την αμφισβητεί. Αυτή η σχέση περιέχει σύγκρουση και έλξη και το πιθανότερο είναι να μην ταιριάξουν.

Γυναίκα Δίδυμος με άνδρα Ζυγό
Της αρέσει αυτός ο άνδρας γιατί είναι ευαίσθητος, ρομαντικός, τρυφερός, πιστός, δίκαιος, συνεργάσιμος, ταιριάζουν σε χίλια δυο πράγματα, είναι παρορμητικός και ερεθίζει τις διαθέσεις της και μαζί του πραγματοποιεί τα σχέδια της. Εκείνη πάλι είναι πολύ εγκεφαλική και πρακτική. Θα τον παρασύρει σε άγνωστες ερωτικές ζώνες και σε ρομαντικές βόλτες. Μπορούν να είναι και καλοί συνεργάτες.

Γυναίκα Δίδυμος με άνδρα Σκορπιό
Δεν της ταιριάζει αυτός ο άνδρας καθώς έχουν διαφορετικές απόψεις σε πολλά πράγματα αλλά την τραβάει η αρρενωπότητά του, το μυστήριο, η δύναμη, η περιέργεια να πειραματιστεί. Εκείνος είναι διεισδυτικός, ερωτικός, σταθερός, σίγουρος και θα την παρασύρει σε ερωτικές ενστικτώδεις εμπειρίες. Του αρέσει αυτή η γυναίκα γιατί έχει πνεύμα και φινέτσα.

Γυναίκα Δίδυμος με άνδρα Τοξότη
Ταιριάζουν πολύ γιατί είναι και οι δυο ενθουσιώδεις, πνευματικοί, επινοητικοί, με κοινές επιθυμίες και συνήθειες. Εκείνη έχει να κάνει με έναν επίμονο και εγωιστή άνδρα αλλά αν δεθεί μαζί του, θα ζήσει κάτι διαφορετικό. Νιώθει περήφανη για το δυνατό μυαλό του και μαζί του γίνεται και κείνη πιο δυνατή, τον περιποιείται πολύ και τον θαυμάζει. Λίγες οι αντιθέσεις τους.

Γυναίκα Δίδυμος με άνδρα Αιγόκερω
Είναι μεγάλη η ανηφόρα για να δεθούν ερωτικά. Της αρέσει αυτός ο άνδρας και την ικανοποιεί σε πρακτικό επίπεδο. Γοητεύεται από την σκληρότητά του, το ήρεμο παρουσιαστικό του, την επαγγελματική του ικανότητα, τους καλούς τρόπους του και τη σταθερότητα του. Εξάλλου, είναι φιλόδοξη και την βοηθάει στην επαγγελματική της εξέλιξη. Μπορεί να τον ερωτευτεί αλλά θα την κουράσει η έλλειψη ενθουσιασμού του καθώς και η παρόρμηση της περιπέτειας που δεν διαθέτει.

Γυναίκα Δίδυμος με άνδρα Υδροχόο
Είναι ένας δύσκολος συνδυασμός καθώς εκείνος είναι σταθερός χαρακτήρας που αγαπάει και κείνος τα ταξίδια, τις αλλαγές, τις έρευνες. Εκείνη ηλεκτρίζεται από το παρουσιαστικό του, την γοητεία του και τις κινήσεις του. Τον αγαπά ακόμα και όταν εκείνος την απαρνιέται, εκστασιάζεται όταν δένεται ερωτικά μαζί του, είναι πρόθυμη να αλλάξει τις συνήθειές της για χάρη του. Είναι όμως μεταβλητή. Η πνευματικότητα που διαθέτουν δίνει μια καλή επαγγελματική σχέση.

Γυναίκα Δίδυμος με άνδρα Ιχθύ
Αυτός ο μοιραίος για κείνην έρωτας τα περιέχει όλα: την εντυπωσιάζει, τις προσφέρει όμορφες ερωτικές νύχτες, την μπερδεύει, την εγκαταλείπει. Την γοητεύει αυτός ο άνδρας, της ερεθίζει τη φαντασία, της προσφέρει μοναδικά συναισθήματα, την παρασύρει σε ψευδαισθήσεις και μοναξιά. Είναι ένα περίεργο ζευγάρι που πρέπει να προσπαθήσουν πολύ και οι δυο για να είναι μαζί. Εκείνη πρέπει να στηριχτεί στο ένστικτό της και τη διαίσθησή της. Αν χωρίσουν, δεν θα τον ξεπεράσει ποτέ.


ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή η γυναίκα έχει δυο υπέροχα γλυκά μάτια γεμάτα στοργή και μητρικότητα. Είναι πολύ συναισθηματική, έξυπνη ,φιλόξενη, με φαντασία, υπομονή, πίστη, ηρεμία, δύναμη αλλά και φόβο. Οι διαθέσεις της αλλάζουν συνεχώς και έτσι άλλοτε είναι μελαγχολική και άλλοτε φιλόδοξη. Βρίσκει τον εαυτό της μέσα από τα συναισθήματά της. Θέλει να φτάσει ψηλά επαγγελματικά ή μέσω ενός καλού γάμου. Εχει μεγάλη αντίληψη της πραγματικότητας και φοβερή διαίσθηση. Σκέφτεται γρήγορα και έχει πολλές ιδέες. Δένεται συναισθηματικά με τους ανθρώπους γύρω της και φοβάται τη φτώχεια. Αγαπά την οικογένεια και τους φίλους της. Χρειάζεται συνεχώς επιβεβαίωση και δεν αλλάζει εύκολα τον τρόπο ζωής της. Αναζητά ένα σύντροφο που να της παρέχει ασφάλεια. Είναι καλή μαμά και καλή σύζυγος.

Γυναίκα Καρκίνος με άνδρα Κριό
Εχουν πολλές διαφορές αλλά μπορεί ο ένας να βοηθήσει τον άλλο αν το θέλουν. Εκείνη μαζί του ζεί τον έρωτα με ένταση, απολαμβάνει αλλά και αγχώνεται. Εκείνος είναι ειλικρινής, αυθόρμητος, δυναμικός, λίγο βίαιος και χωρίς να το θέλει μπορεί να την πληγώσει. Δεν του αρέσουν οι ζήλειες, θέλει να του δίνεται απόλυτα και παθιασμένα και μαζί θα ζήσουν ατέλειωτες ερωτικές νύχτες.

Γυναίκα Καρκίνος με άνδρα Ταύρο
Εκείνος είναι πρόθυμος να τη στηρίξει στα εύκολα και στα δύσκολα. Είναι πρακτικός και τα προβλήματά τους λύνονται πάντα με τον καλύτερο τρόπο. Μπορεί να μην νιώθει τις ευαισθησίες της αλλά σίγουρα θα είναι πάντα μαζί της και θα ανακαλύπτει καινούργια ενδιαφέροντα. Εκείνη μαζί του νιώθει σιγουριά, κάνει τη ζωή τους πιο όμορφη και του φέρνει τύχη. Είναι μια σχέση που αντέχει στο χρόνο.

Γυναίκα Καρκίνος με άνδρα Δίδυμο
Είναι ένας δύσκολος συνδυασμός εκτός αν έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Εκείνη μαζί του αποκτά εμπειρίες, την γοητεύει αλλά την κουράζουν η μεταβλητότητά του, η επιπολαιότητά του, η απιστία του. Είναι συντηρητική, αυναισθηματική ενώ εκείνος ατενίζει το μέλλον και είναι ορθολογιστής. Μαζί του ολοκληρώνεται ερωτικά.

Γυναίκα Καρκίνος με άνδρα Καρκίνο
Είναι δυο άνθρωποι με πολλά κοινά στοιχεία, έχουν τις ίδιες ανάγκες, είναι και οι δυο πολύ συναισθηματικοί και ευαίσθητοι. Το κακό είναι πως σε μια δύσκολη στιγμή ποιος θα παρηγορεί ποιον..... Η απομονώνονται ή μεγαλουργούν. Πάντα όμως θα αγαπιούνται, θα είναι τρυφεροί και θα έχουν εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο.

Γυναίκα Καρκίνος με άνδρα Λέων
Είναι μια σχέση σταθερή με εναλλαγές διαθέσεων. Εκείνη εμπνέεται απο αυτόν, τον βοηθά πρακτικά, επαγγελματικά και κοινωνικά. Νιώθει περήφανη γι αυτόν αλλά πρέπει να μάθει να αντέχει τον θυμό του και το πείσμα του. Εκείνος θα της δώσει αυτοπεποίθηση, θα την κάνει θαρραλέα, θα τη βοηθήσει να ξεπεράσει τους φόβους της, θα ξυπνήσει τα πάθη και τους πόθους της. Της προσφέρει ότι επιθυμεί.

Γυναίκα Καρκίνος με άνδρα Παρθένο
Εκείνος είναι έξυπνος, πρακτικός, μετριοπαθής και πάνω απ'όλα καλός οικογενειάρχης. Της καλύπτει τις ανασφάλειές και τις ευαισθησίες της. Μοιράζονται τις δουλειές, κοιτάνε τα συμφέροντά τους και όταν υπάρχουν διαφορές, γκρινιάζουν. Είναι μια σταθερή και ασφαλής σχέση χωρίς ενθουσιασμούς, διασκέδαση και πάθη.

Γυναίκα Καρκίνος με άνδρα Ζυγό
Εκείνη συγκινείται από την ευγένειά του, την τρυφερότητά του, την αγάπη για την ομορφιά και την τέχνη. Τον αγαπά, τον ποθεί και χρειάζεται να τον καταλαβαίνει βαθιά. Εκείνος αγαπά την τέχνη, το σινεμά, τη μουσική. Ταιριάζουν ερωτικά αλλά διαφέρουν στον τρόπο έκφρασης και κίνησης.

Γυναίκα Καρκίνος με άνδρα Σκορπιό
Εχουν πολλά κοινά στοιχεία και ευαισθησίες καθώς ανήκουν και οι δυο στο στοιχείο του νερού. Εκείνος είναι περήφανος, δυναμικός, συναισθηματικός, ιδανικός εραστής και θα εισβάλλει δυναμικά στη ζωή της. Εκείνη θα νιώθει φόβο και ηδονή μαζί. Κοντά του θα μάθει τον έρωτα και τις αισθήσεις, θα γίνει δυνατή, θα ζήσει έντονες συγκινήσεις. Είναι μια σχέση σταθερή.

Γυναίκα Καρκίνος με άνδρα Τοξότη
Είναι και οι δυο συναισθηματικοί, ερωτικοί, ευαίσθητοι αλλά εκφράζονται με διαφορετικό τρόπο. Εκείνος θέλει να ανέβει κοινωνικά και επαγγελματικά και αγαπά πολύ τον εαυτό του. Εκείνη είναι πιο συντηρητική και φοβάται τις πρωτοποριακές του ιδέες. Ταιριάζουν σεξουαλικά, είναι όμως μια δύσκολη σχέση η οποία καλό είναι να μείνει ελεύθερη.

Γυναίκα Καρκίνος με άνδρα Αιγόκερω
Εκείνη μαγνητίζεται από αυτόν τον άνδρα, είναι συναισθηματική και το δείχνει αλλά ταυτόχρονα τρομάζει με την αυστηρότητά του και το βαρύ ύφος του. Της αρέσει ο δυναμισμός του και η σταθερότητά του. Εκείνος την ποθεί, την αγαπάει αλλά δίνεται ερωτικά και συναισθηματικά με μέτρο. Δεν εκδηλώνεται εύκολα, δεν ενθουσιάζεται, δεν τον αγγίζουν οι αδυναμίες γιατί είναι ορθολογιστής και οργανωτικός.

Γυναίκα Καρκίνος με άνδρα Υδροχόο
Είναι μια σχέση δύσκολη και δυνατή ερωτικά και πνευματικά. Η ονειροπόλα Καρκίνος συμπληρώνεται από τον γοητευτικό Υδροχόο που είναι πάντα μπροστά από την εποχή του. Οι άλλοι τους βλέπουν επιπόλαια, όμως μεταξύ τους υπάρχει έντονη σωματική έλξη, συναίσθημα και μυστικότητα. Αν συμφωνήσουν στις λεπτομέρειες της ευαισθησίας τους, μπορούν να πετύχουν πολλά. Εκείνη στο τέλος υποτάσσεται και συμβιβάζεται.

Γυναίκα Καρκίνος με άνδρα Ιχθύ
Η σχέση αυτή μπορεί να είναι ερωτική, επαγγελματική, φιλική. Εκείνη γοητεύεται, τον ερωτεύεται. Είναι συναισθηματική, καλλιτεχνική, ερωτική. Την φοβίζουν λίγο οι εναλλαγές του χαρακτήρα του και οι ιδιορρυθμίες του. Εκείνος είναι ερωτικός, εργατικός, με καλή μνήμη. Κάνει αναδρομές στο παρελθόν, του αρέσει το σπίτι και η απομόνωση. Δεν ερευνείται ποτέ εις βάθος καθώς ξεγλιστράει σαν ψάρι.


ΓΥΝΑΙΚΑ 
ΛΕΩΝ
Η γυναίκα Λέων είναι περήφανη, με αυτοπεποίθηση, ζωντάνια, ερωτισμό, θέληση και αποφασιστικότητα. Εχει διαπεραστικά μάτια, όμορφο σώμα και μακριά μαλλιά. Θέλει να εντυπωσιάζει και να εγκρίνεται από τους άλλους. Εχει πλούσια συναισθήματα, είναι ευαίσθητη, επιτυχημένη , αγαπά την ποιότητα και παντρεύεται κάποιον με όνομα. Δεν συμβιβάζεται, δεν αλλάζει ιδέες, δεν είναι άδικη. Αγαπά τον εαυτό της, τον έρωτα, την οικογένεια. Είναι φιλόφοξη, επιβλητική, εντυπωσιακή, αξιοπρεπής, με δυνατές συγκινήσεις και πολλές δραστηριότητες. Πείθει εύκολα τους άλλους, λυπάται τους αδυνάτους. Είναι θηλυκή και φιλάρεσκη, με προσεγμένο ακριβό ντύσιμο και έχει αδυναμία στο χρυσό και στα αρώματα. Λατρεύει τη μουσική, τα θεάματα και τα ταξίδια.

Γυναίκα Λέων με άνδρα Κριό
Εχουν και οι δυο το στοιχείο της φωτιάς που σημαίνει ότι τους συνδέει το πάθος, ο ενθουσιασμός, η αισιοδοξία και μπορούν να λύσουν μαζί τις όποιες διαφορές έχουν. Εκείνος μαγνητίζεται από το παρουσιαστικό της και τη θηλυκότητά της. Γεννιέται μεγάλος έρωτας μεταξύ τους. Μερικές φορές δεν καταλαβαίνει τις απαιτήσεις της αλλά τις πραγματοποιεί.

Γυναίκα Λέων με άνδρα Ταύρο
Αγαπούν και οι δυο την ποιότητα και τον κόσμο των αισθήσεων. Εκείνη αισθάνεται σιγουριά δίπλα του, την ελκύει το παρουσιαστικό του αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να αποκαλύψει τις σκέψεις του. Εκείνος αισθάνεται όμορφα μαζί της, την εκτιμάει και την υπηρετεί. Είναι και οι δυο πεισματάρηδες όταν οι απόψεις τους είναι διαφορετικές.

Γυναίκα Λέων με άνδρα Δίδυμο
Εκείνη τον θαυμάζει για το χιούμορ του, την άνεση της επικοινωνίας του, τη διανόησή του αλλά αισθάνεται ανασφαλής γιατί δεν κάθεται πουθενά. Τον κρατάει δίπλα της και τον υποτάσσει. Ο έρωτας αυτός είναι εγκεφαλικός. Εκείνος είναι πρακτικός. Την κάνει να ονειρεύεται, τις ενισχύει τις φιλοδοξίες της, τον ελκύει, τον εμπνέει, του αρέσει η μεγαλοπρέπειά της.

Γυναίκα Λέων με άνδρα Καρκίνο
Η σχέση αυτή έχει πολλές αντιθέσεις οι οποίες όμως μπορεί να γίνουν και πόλος έλξης. Εξαρτάται από κείνη. Ο Καρκίνος θα την αγαπήσει, θα της αφοσιωθεί, είναι ευγενικός μαζί της, υποχωρητικός, ρομαντικός. Εκείνη πρέπει να μετριάσει λίγο το ύφος της, να είναι διακριτική, υπομονετική, καθόλου προκλητική και να μην τον θίγει.

Γυναίκα Λέων με άνδρα Λέων
Δυο Λιοντάρια μαζί αλληλοεξαρτώνται, έχουν έντονα συναισθήματα και ερωτικό δέσιμο. Ποιος θα είναι ο αρχηγός; Θα κυριαρχήσει η αξιοπρέπεια. Είναι και οι δυο εγωιστές, αυταρχικοί, απόλυτοι, εργατικοί, καλοί συνεργάτες αν χρειαστεί, πετυχαίνουν στόχους και έχουν καλά οικονομικά. Εκείνη νιώθει ασφαλής δίπλα του και αν δεχτεί να κάνει ένα βήμα πίσω, θα ζήσουν μέσα στη χλιδή, την ομορφιά και την τρυφερότητα.

Γυναίκα Λέων με άνδρα Παρθένο
Δεν είναι ένας αρμονικός συνδυασμός. Εκείνη αρέσκεται από την ομορφιά του, τον βοηθάει στο έργο του αλλά δεν εντυπωσιάζεται, δεν εμπνέεται ούτε αισθάνεται ασφαλής. Εκείνος την βοηθάει πρακτικά αλλά δεν μπορεί να της προσφέρει πάθος και ίσως να μην μπορεί να ανταποκριθεί και στις απαιτήσεις της. Είναι έξυπνος, πρακτικός, αλλά δεν έχει τη φλόγα του ενθουσιασμού. Μαζί της είναι και λίγο ανασφαλής.

Γυναίκα Λέων με άνδρα Ζυγό
Είναι μια πολυέξοδη σχέση με αισθήματα αλλά χωρίς πάθος. Εκείνος την έχει σαν πρότυπο καθότι θέλει δίπλα του δυναμικές γυναίκες, ζητά αγάπη, ενθάρρυνση, συντροφιά. Είναι διπλωμάτης όταν εκείνη πεισμώνει, είναι δυναμικός, παρορμητικός. Εκείνη παίρνει την πρωτοβουλία να λύσει σημαντικά προβλήματα, έχει ψυχική δύναμη αλλά δεν ανέχεται τις απιστίες του.

Γυναίκα Λέων με άνδρα Σκορπιό
Είναι δυο άνθρωποι απαιτητικοί, με δυνατή προσωπικότητα και μεγάλη δύναμη. Αν ταιριάξουν, μπορούν να εντυπωσιάσουν με τα επιτεύγματά τους. Εκείνη θα ζήσει μαζί του δυνατά πάθη, φοβερές εμπειρίες, έντονες συγκινήσεις και μοιραίες καταστάσεις. Εκείνος είναι ερωτικός, ζηλιάρης, με έντονο το αίσθημα της ιδιοκτησίας και του καθήκοντος. Δεν έχουν κοινά ενδιαφέροντα.

Γυναίκα Λέων με άνδρα Τοξότη
Θαυμάζει ο ένας τον άλλο και αναπτύσσεται μεταξύ τους ένας έρωτας περισσότερο με φιλική μορφή. Εκείνη γοητεύεται από το παρουσιαστικό του, το πνεύμα του, την ευγένειά του. Δεν πρέπει να τον κοντράρει και να τον καταπιέζει. Θα μάθει πολλά απ'αυτόν. Εκείνος ξέρει να εκτιμά τις καταστάσεις, δεν είναι εύκολος ερωτικά γιατί είναι ελεύθερος και ανήκει ουσιαστικά στον εαυτό του.

Γυναίκα Λέων με άνδρα Αιγόκερω
Εκείνος είναι σκληρός, ψυχρός, συντηρητικός, οργανωτικός. Δεν συγκινείται από το ωραίο ντύσιμο αλλά από την κοινωνική προβολή και το καλό όνομα. Σκέφτεται πριν πράξει. Είναι ιδανικός για αυτήν που θέλει επαγγελματική και κοινωνική επιτυχία. Για κείνη που θέλει να δημιουργήσει και που ασχολείται μόνο με ωφέλιμες καταστάσεις.

Γυναίκα Λέων με άνδρα Υδροχόο
Είναι αλήθεια ότι τα αντίθετα έλκονται. Εκείνη τον βρίσκει ιδανικό. Την έλκει η ευγένειά του, το σταθερό και ερωτικό του βλέμμα και ακόμα και τα ελαττώματά του. Νιώθει πως ότι της λέει είναι σωστό και δύσκολα του αρνείται πράγματα. Τρομάζει λίγο όταν γίνεται επαναστατικός. Εχουν κοινά ενδιαφέροντα.

Γυναίκα Λέων με άνδρα Ιχθύ
Δεν είναι ιδανικός συνδυασμός. Εκείνος είναι ερωτικός, συναισθηματικός, ευαίσθητος, πολύμορφος, δημιουργικός, ευμετάβλητος και δεν παίρνει εύκολα αποφάσεις. Τον εμπνέει, της κάνει τα χατίρια αλλά δεν τα αισθάνεται. Εκείνη βάζει μια τάξη μέσα του, τον ωφελεί αν και τον καταπιέζει. Μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα μαζί.


ΓΥΝΑΙΚΑ 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η γυναίκα Παρθένος έχει λεπτά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο, παρατηρητικά μάτια, ωραίο παρουσιαστικό, είναι ευγενική, αξιοπρεπής, σχολαστική, περιποιημένη. Εχει ανεπτυγμένη την αίσθηση της τάξης, της καθαριότητας και της λεπτομέρειας. Εχει αναλυτικό πνεύμα, κάνει τις ιδέες της πράξη, είναι λογική και δίκαιη. Της λείπει η πλατιά σκέψη. Είναι ευαίσθητη, ρομαντική, αγαπά την οικογένειά της, αλλάζει συνεχώς διαθέσεις, χειρίζεται επιδέξια οικονομικά θέματα και αναζητά την τελειότητα στις ερωτικές της σχέσεις.

Γυναίκα Παρθένος με άνδρα Κριό
Εκείνη συναρπάζεται από την γενναιοδωρία του και την αρρενωπότητά του, νιώθει ασφάλεια κοντά του και δεν τον αποχωρίζεται εύκολα. Και κείνος νιώθει το ίδιο αλλά αυτή η σχέση δεν έχει μεγάλη διάρκεια. Δεν αντέχει τον παρορμητισμό του, δεν πρέπει να του ασκεί κριτική και κείνη να είναι λιγότερο σχολαστική. Προσαρμόζεται στις συνήθειες του αλλά εκείνος είναι πάνω απ' όλα ο εαυτός του.

Γυναίκα Παρθένος με άνδρα Ταύρο
Εκείνος είναι πολύ προστατευτικός μαζι της, καλός σύντροφος, την αγαπά, είναι αισθησιακός, τρυφερός, σταθερός, υπομονετικός, τον ελκύει η θηλυκότητά της. Εκείνη ηρεμεί κοντά του, ησυχάζει, της είναι απαραίτητος. Νιώθει περήφανη γιατί κοντά του γίνεται δυνατή. Εχει έναν ερωτισμό αυτός ο άνδρας σε όλες του τις πράξεις και η αρμονία που διαθέτει είναι μια ηδονή για κείνην.

Γυναίκα Παρθένος με άνδρα Δίδυμο
Αν και εκείνη είναι πιο συστηματική και υπεύθυνη και κείνος πιο επιφανειακός, έχουν πολλά κοινά σημεία και ειδικότερα την επικοινωνία και τη νόηση. Είναι και οι δυο κομψοί και ζωντανοί άνθρωποι. Ποιος θα δώσει ασφάλεια σε ποιον; Εκείνος είναι ανήσυχος, ευμετάβλητος, νευρικός και δεν της εξασφαλίζει συναισθηματική σιγουριά και σεξουαλική σταθερότητα. Στα μάτια των άλλων φαντάζουν το ιδανικό ζευγάρι.

Γυναίκα Παρθένος με άνδρα Καρκίνο
Εκείνη εντυπωσιάζεται από τις ευαισθησίες του, τον ερωτισμό του, την τρυφερότητά του και τη βοήθειά του σε πολλά ζητήματα. Συναισθηματικά εκείνος είναι πιο ευαίσθητος από κείνη. Πρέπει μεταξύ τους να υπάρχει λιγότερος συντηρητισμός, περισσότερο ενθουσιασμός και όμορφα λόγια. Αν του δείξει τις ερωτικές της διαθέσεις και δεν τον θίξει, θα τον κερδίσει.

Γυναίκα Παρθένος με άνδρα Λέων
Εκείνη εντυπωσιάζεται, νιώθει σιγουριά και προστασία αν και μερικές φορές την τρομάζει η απολυτοσύνη του, νιώθει λίγο άβολα, προβληματίζεται από τον εγωισμό του, την κουράζει ο υπέρμετρος ενθουσιασμός του. Ταιριάζουν πολύ ερωτικά αλλά δεν πρέπει να του ασκεί κριτική. Εκείνος γοητεύεται από την εμφάνισή της και την κοινωνικότητά της, είναι τολμηρός, δυνατός, περήφανος, έχει μεγαλοπρέπεια. Δένεται μαζί της.

Γυναίκα Παρθένος με άνδρα Παρθένο
Δεν είναι εύκολος συνδυασμός. Εχουν κοινά χαρακτηριστικά, κοινούς επαγγελματικούς στόχους αλλά η μεταβλητότητά τους και η σχολαστικότητά τους, τους ωθεί σε συνεχόμενες αλλαγές σκέψεων, ιδεών, συναισθημάτων. Ερωτικά ταιριάζουν μέχρι να εμφανιστεί κάτι άλλο που θα τους εντυπωσιάσει. Την κολακεύει αυτός ο άνδρας και αν καταφέρουν να γεφυρώσουν τις εναλλαγές τους, θα παραμείνουν μαζί.

Γυναίκα Παρθένος με άνδρα Ζυγό
Είναι μια ρομαντική σχέση αλλά με διαφορετικές απόψεις για τη ζωή και τον έρωτα. Εκείνη ενοχλείται γιατί τον βρίσκει ανάλαφρο και καθόλου πρακτικό. Εκείνος γοητεύεται από την κομψότητά της, την πνευματικότητά της, την οργανωτικότητα και την πρακτικότητα του μυαλού της. Είναι ένα κοινωνικό ζευγάρι, με κοινά ενδιαφέροντα και καλή επαγγελματική συνεργασία.

Γυναίκα Παρθένος με άνδρα Σκορπιό
Την εντυπωσιάζει αυτός ο άνδρας και αν αποφασίσει να του δοθεί, θα ζήσει δυνατές, παθιασμένες, ερωτικές στιγμές και πρωτόγνωρες εμπειρίες. Πρέπει να δείξει προσαρμοστικότητα στις διαθέσεις του και να αφεθεί στην κυριαρχία του αν θέλει να μείνει μαζί του και τότε, ως αντάλλαγμα, θα έχει δίπλα της ένα σύντροφο, φίλο και προστάτη της. Θα της δώσει πολλές ιδέες και θα την βοηθήσει στην καθημερινότητά της.

Γυναίκα Παρθένος με άνδρα Τοξότη
Εκείνη ενοχλείται από τον ενθουσιασμό του, την ανάγκη του για περιπέτεια και ελευθερία, δεν δέχεται τις φιλοσοφικές απόψεις του. Πρέπει να ξέρει ότι εκείνος είναι ευαίσθητος, έχει ανάγκη από θαυμασμό, αγαπά τις παρέες και θα τη βλέπει λίγο λόγω των ασχολιών του. Εκείνος ενοχλείται από την κριτική που του ασκεί για τις πράξεις του. Είναι και οι δυο εαυτούληδες, προσφέρουν και οι δυο στο κοινωνικό σύνολο.

Γυναίκα Παρθένος με άνδρα Αιγόκερω
Είναι ένας πετυχημένος γάμος. Εχουν κοινές αντιλήψεις για τη ζωή, τον έρωτα, τη δουλειά, το χρήμα. Εκείνη θαυμάζει τις κοινωνικές του επιτυχίες, νιώθει σιγουριά και δύναμη μαζί του, τη στηρίζει ψυχολογικά στα δύσκολα, τη σπρώχνει να πραγματοποιήσει τις φιλοδοξίες της. Η σχέση αυτή είναι εγκεφαλική, βαθιά συναισθηματική και αμοιβαία, με μεγάλη οικονομική άνεση αλλά και απαιτήσεις από την πλευρά του.

Γυναίκα Παρθένος με άνδρα Υδροχόο
Εκείνη τον ερωτεύεται εγκεφαλικά και παρασύρεται από θύελλες συναισθημάτων. Αν δεχτεί τις απόψεις του και κείνος θα γίνει πιο υποχωρητικός ακόμα και αν δεν συμφωνεί απόλυτα μαζί της. Εχουν πολλές ομοιότητες πνευματικά και ψυχικά και κοινά ενδιαφέροντα όπως το σινεμά, το θέατρο, η πολιτική, η έρευνα και οτιδήποτε αφορά το παρελθόν και το μέλλον.

Γυναίκα Παρθένος με άνδρα Ιχθύ
Είναι ο μοιραίος άνδρας της ζωής της καθώς την παρασύρει από την καθημερινότητα και την παραπλανά με τα λόγια του και τον έρωτά του. Είναι μυστήριος και ρομαντικός τυχοδιώχτης. Ενδιαφέρεται για κείνη, τον επηρεάζει ψυχικά, τρομάζει με την κριτική της αλλά τη θεωρεί το στήριγμά του. Εκείνη δεν επικοινωνεί εύκολα μαζί του, τον αγαπάει περισσότερο απ'ότι εκείνος και τον προστετεύει. Ο συνδυασμός αυτός δεν περιέχει πολλές ευχάριστες στιγμές και οδηγεί σε γρήγορους γάμους.
ΓΥΝΑΙΚΑ ΖΥΓΟΣ

Είναι μια γυναίκα καλοσχηματισμένη, με απαλά μαλλιά και ωραίο βάδισμα, αρμονική, συντροφική, καλοσυνάτη, τρυφερή, συνεργάσιμη. Εχει ανάγκη την αγάπη των άλλων και τη χρησιμοποιεί ως κίνητρο για να πράξει. Θέλει συμπαράσταση, στοργή, κατανόηση. Εχει κοφτερό μυαλό, αντίληψη, ξέρει να αμύνεται όχι όμως να πολεμάει και ανοιχτά, μισεί τη μιζέρια και την αγένεια και ψάχνει πάντα για τις τέλειες σχέσεις. Μερικές φορές κάνει σχέσεις χωρίς να το πολυσκεφτεί, ερωτεύεται με ένα χαμόγελο χωρίς να σκεφτεί τη μετά προδοσία. Αγαπά την ομορφιά, τη γαλήνη, τη θαλπωρή σε όλους τους χώρους που κινείται. Της αρέσει η κοινωνική προβολή και συνήθως στο δεύτερο γάμο βρίσκει την ευτυχία.

Γυναίκα Ζυγός με άνδρα Κριό
Είναι λίγο περίπλοκη αυτή η σχέση. Εκείνη τον βρίσκει γενναιόδωρο, ζει έντονες συγκινήσεις μαζί του, την καταπιέζει η σιγουριά του. Ομως τη μοναδικότητα αυτής της σχέσης δεν θα την ξαναζήσει με κανέναν άλλο. Είναι ερωτικός, κυρίαρχος στη ζωή της, αυθόρμητος, παίρνει πρωτοβουλίες και στα δύσκολα εκείνη θα τον βοηθήσει με την καλοσύνη και την κατανόησή της.

Γυναίκα Ζυγός με άνδρα Ταύρο
Υπάρχει φυσική έλξη μεταξύ τους και έρωτας. Εκείνος αν και λίγο αδέξιος στη συμπεριφορά του και λιγότερο ρομαντικός από κείνη, είναι ρεαλιστής, κάνει υποχωρήσεις και θα την κάνει ευτυχισμένη γιατί τον συγκινεί. Θα της καλύψει επίσης όλες τις πρακτικές της ανάγκες. Εκείνη είναι πιο τρυφερή και φιλάρεσκη, θα στηριχτεί πάνω του και θα νιώθει σίγουρη. Της αρέσει ο χαρακτήρας του και η αρρενωπότητά του.

Γυναίκα Ζυγός με άνδρα Δίδυμο
Είναι μια σχέση με πολλές εναλλαγές όπου πάντα ο ένας δίνει στον άλλο πολλά πράγματα. Εκείνη εμπνέεται από την επινοητικότητά του, την ζωηρότητά του και τις άμεσες αντιδράσεις του. Της αρέσει ο τρόπος που σκέφτεται και ταιριάζει πολύ με το χαρακτήρα της. Δεν πρέπει να τον αμφισβητεί και να τον υποπτεύεται και κείνος πρέπει να σεβαστεί την αναποφασιστικότητά της και να αποφύγει να την κάνει να ζηλέψει.

Γυναίκα Ζυγός με άνδρα Καρκίνο
Είναι μια σχέση που μπορεί να οδηγήσει σε γάμο αλλά με προσοχή γιατί υπάρχουν πολλές διαφορές. Εκείνος είναι πολύ ερωτικός, ευαίσθητος, παρορμητικός, ρομαντικός, συντηρητικός. Και κείνη διαθέτει αυτά τα γνωρίσματα αλλά ενοχλείται από την ακαταστασία του, την παρατηρητικότητά του, τη σχολαστικότητά του. Προσπαθεί να τον εντυπωσιάσει με τα προσόντα της. Για να ζήσουν μαζί, πρέπει να αλλάξουν απόψεις.

Γυναίκα Ζυγός με άνδρα Λέων
Εκείνος είναι σίγουρος για τον εαυτό του και μαζί της αυξάνεται το γόητρό του, διεγείρεται ο πόθος του και όλα του τα συναισθήματα. Εκείνη εντυπωσιάζεται από το ύφος του, νιώθει σιγουριά δίπλα του, υποτάσσεται σε αυτόν αλλά παράλληλα αναπτύσσει τα χαρίσματά της. Οσο περνάει ο καιρός, αυτή η σχέση βαθαίνει και μπορεί να κρατήσει πολλά χρόνια. Προβλήματα αντιμετωπίζουν κυρίως από τους γύρω τους.

Γυναίκα Ζυγός με άνδρα Παρθένο
Εκείνη στην αρχή εντυπωσιάζεται από την καθαριότητά του, την τάξη του, τη μνήμη και την αντίληψή του. Ομως αργότερα απογοητεύεται γιατί οι υποχρεώσεις του την κάνουν να νιώθει μοναξιά και δεν της αρέσει και η ευμεταβλητότητά του. Αν της ενδιαφέρουν τα υλικά αγαθά και η κοινωνική ζωή, προσφέρεται αυτή η σχέση. Παρόλες τις αντιξοότητες, αν θυσιάσει κάποιες επιθυμίες της και δεχτεί και τις δικές του συνήθειες, ο έρωτας αυτός θα αποκτήσει βάθος στο πέρασμα του χρόνου.

Γυναίκα Ζυγός με άνδρα Ζυγό
Είναι μια σχέση που δύσκολα εξελίσσεται γιατί είναι και οι δυο ίδιοι. Λατρεύουν τα σπορ, τα ταξίδια, την οδήγηση, τη μουσική. Αν υποχωρούν και οι δυο, αν η ευαισθησία της δεν θίγει τη δική του, αν ασχολούνται με διαφορετικά πράγματα, τότε ίσως τα βρουν. Τους αρέσει η άνετη ζωή, είναι ανυπόμονοι και δεν μοχθούν ιδιαίτερα για κάτι. Αν εκείνος φανεί εξωτερικά πιο δυναμικός, τότε και κείνη θα αποκτήσει περισσότερη αρμονία και έρωτα γι' αυτόν.

Γυναίκα Ζυγός με άνδρα Σκορπιό
Εκείνη εντυπωσιάζεται από τη δύναμη του κορμιού του, από την αρρενωπότητά του, τη σταθερότητά του, τη μαγνητική δύναμη των ματιών του αλλά ταυτόχρονα τη φοβίζει και το ύφος του. Αν δεχτεί τον τρόπο ζωής του, δεν τον αμφισβητήσει και δεν χάσει την υπομονή και το ενδιαφέρον της και η σχέση δημιουργηθεί, τότε θα είναι ικανοποιημένη. Εκείνος δεν εκφράζει τα πλούσια και δυνατά συναισθήματά του εύκολα, την δοκιμάζει μέχρι να πειστεί για τα δικά της αισθήματα.

Γυναίκα Ζυγός με άνδρα Τοξότη
Είναι μια σχέση φιλική, με κοινά ενδιαφέροντα και αμοιβαία εμπιστοσύνη. Δεν καταπιέζει ο ένας τον άλλο, συνεργάζονται άριστα επαγελματικά, είναι δίκαιοι, ελίσσονται, μισούν τη βία. Είναι ένας έρωτας γόνιμος. Εκείνη είναι ελκυστική, την συγκινεί αλλά πρέπει να δεχτεί ότι ανήκει μόνο στον εαυτό του.

Γυναίκα Ζυγός με άνδρα Αιγόκερω
Εκείνος είναι άλλοτε γλυκός και άλλοτε υπερόπτης, Δεν εκδηλώνει εύκολα τα συναισθήματά του και την θεωρεί υπερβολική. Εκείνη δυσκολεύεται να καταλάβει τις απόψεις και τις ιδέες του, τις πρακτικές αντιλήψεις του, τη σκοπιμότητα που έχουν οι πράξεις του. Είναι μια δύσκολη σχέση που απαιτεί μεγάλη προσπάθεια από κεινη και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα μπορέσει να του μείνει πιστή.

Γυναίκα Ζυγός με άνδρα Υδροχόο
Εκείνη μπορεί να καταλάβει τα αισθήματά του, τις σκέψεις του, τους φόβους του. Την εμπνέει, αποκτά εμπειρίες μαζί του, της ταιριάζει η ιδιορρυθμία του, παίρνει το πάνω χέρι στη σχέση, ασχολείται πολύ μαζί του. Αν συνεργάζονται μαζί για κάποιο σκοπό, είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσουν. Η σχέση αυτή έχει μεγάλες πιθανότητες να είναι επιτυχημένη.

Γυναίκα Ζυγός με άνδρα Ιχθύ
Εκείνη τον ποθεί, την ελκύει, νιώθει ήρεμα και γαλήνια δίπλα του και συζητάει πολύ μαζί του. Την τρομάζουν λίγο οι εναλλαγές του χαρακτήρα του αλλά μεταξύ τους αναπτύσσεται μια βαθιά αγάπη. Η σχέση τους είναι ρομαντική χωρίς μεγάλα πάθη αλλά με πολλές δοκιμασίες υλικές και ψυχικές. Εκείνος ανταποκρίνεται στις ανάγκες της, την υπολογίζει και την τιμά όχι τόσο με μεγάλα λόγια αλλά με τη συμπαράστασή του στα δύσκολα και την όμορφη καθημερινότητα που της προσφέρει. Αυτή η σχέση οδηγεί συχνά σε γάμο.


ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι μια γυναίκα μυστηριώδης, δυναμική,περίεργη, επικίνδυνη, αξιοπρεπής, συντροφική, μοιραία, αυστηρή, εσωστρεφής. Διερευνά συχνά τις ψυχολογικές της ανάγκες και είτε φτάνει στην αυτογνωσία είτε στον πεσσιμισμό. Επηρεάζεται και εξαρτάται από το περιβάλλον της, ξέρει τα χαρίσματα και τις αδυναμίες της και βρίσκεται σε διλήμματα όταν πρέπει να πάρει αποφάσεις. Αναρρωτιέται αν αξίζει να δίνει τον καλύτερο εαυτό της για μια μέτρια ζωή ή αν πρέπει να ψάξει να βρει το ουσιαστικό νόημα της ζωής. Απο παιδί ως και την ώριμη ηλικία, δίνει ένα σκληρό αγώνα με ένα πολύ δικό της τρόπο. Το πάθος της δεν σταματά μέχρι να πετύχει τους στόχους της οπουδήποτε, ειδικότερα στα ερωτικά. Μπορεί να αποτελέσει και την αυτοκαταστροφή της. Η σεξουαλικότητά της είναι θυελλώδης και κανένας δεν μπορεί να την αγγίξει ποτέ σε βάθος. Τα υπαρξιακά της προβλήματα την ωθούν να αναζητά μια άλλη πραγματικότητα.

Γυναίκα Σκορπιός με άνδρα Κριό
Είναι μια σχέση μοιραία. Εκείνη είναι μαγνητική, ερωτική, μυστηριώδης, παθιασμένη, κλειστή, στοργική, κατάλληλη για οικογένεια, σταθερή, επίμονη, υπομονετική. Εκείνος βρίσκει σ'αυτήν πολλά στοιχεία από τον εαυτό του, δεν της αντιστέκεται, είναι πιο αυθόρμητος και ειλικρινής. Για να συμβιώσουν και να ζήσουν συναισθηματικά γεμάτοι, πρέπει να μάθουν να υποχωρούν.

Γυναίκα Σκορπιός με άνδρα Ταύρο
Είναι μια ισχυρή ερωτική και συναισθηματική σχέση με αμοιβαία εμπιστοσύνη και τρυφερότητα, είναι η αποθέωση του έρωτα, Εκείνη γοητεύεται, δεν του αρνείται τίποτα. Εκείνος δεν πρέπει να πληγώσει την υπερηφάνεια της. Είναι και οι δυο σταθεροί, καχύποπτοι, ζηλιάρηδες και πεισματάρηδες. Αν μείνουν μαζί, θα ζήσουν μεγάλες συγκινήσεις και αν χωρίσουν εκείνος δεν θα την ξεχάσει ποτέ.

Γυναίκα Σκορπιός με άνδρα Διδυμο
Εκείνος ερεθίζεται από το ερωτικό και αινιγματικό βλέμμα της, από τη γοητεία της, το πάθος της αλλά δεν είναι ικανός να την βοηθήσει να εκφράσει τα συναισθήματά της. Εκείνη έλκεται από το μυαλό και την πνευματικότητα του αλλά έχουν έντονες διαφορές μεταξύ τους. Αν έχουν κοινά ενδιαφέροντα και κατορθώσουν να λύσουν τις διαφορές τους, θα πετύχουν.

Γυναίκα Σκορπιός με άνδρα Καρκίνο
Είναι μια σχέση ερωτική, παθιασμένη, δυνατή, σταθερή. Εκείνη είναι έντονα συναισθηματική και το κρύβει, εκρηκτικά θηλυκή, επιθετική, του δίνει ερωτική χαρά και απόλαυση, τον ζηλεύει, ζητά προστασία. Εκείνος όμως είναι πιστός και αφοσιωμένος, τον μαγνητίζει.

Γυναίκα Σκορπιός με άνδρα Λέων
Η σχέση αυτή είναι γεμάτη από πάθος και πόθο. Είναι εκρηκτική με πολλές απαιτήσεις και από τις δυο πλευρές. Η αγάπη αυτή είναι έντονη και αργά ή γρήγορα θα τελειώσει. Είναι και οι δυο περήφανοι, με δυνατή θέληση, επιθετικότητα, αποφασιστικότητα και πείσμα. Εκείνη τον συγκινεί και τον φοβίζει. Δεν είναι εύκολη λεία.

Γυναίκα Σκορπιός με άνδρα Παρθένο
Εκείνος είναι μετριοπαθής, σχολαστικός, συντηρητικός, την ελκύει, την απογοητεύει αλλά επιδρούν πολύ ο ένας στον άλλο. Εκείνη είναι περιπετειώδης, ορμητική, επαναστατική, ζηλιάρα και δεν ανέχεται να την υποτιμούν. Δεν είναι ιδανικό ζευγάρι γιατί είναι αντίθετοι χαρακτήρες, είναι όμως καλοί φίλοι.

Γυναίκα Σκορπιός με άνδρα Ζυγό
Εχουν κοινά ενδιαφέροντα όσον αφορά τα καταναλωτικά αγαθά και την μόδα, έχουν κοινές αισθηματικές απολαύσεις αλλά εκφράζονται διαφορετικά. Εκείνος είναι ευαίσθητος, εντυπωσιάζεται από την δύναμη της ψηχής της και την αποφασιστικότητά της αλλά τη βρίσκει πολύ εσωστρεφή, αυτάρκη, απαιτητική και απόλυτη. Δεν πρέπει να υποτιμήσει τις ικανότητες της και την αντίληψή της. Αν έχουν κοινές ενασχολήσεις και ειδικότερα και επαγγελματικές, η σχέση αυτή θα διατηρηθεί. Η δύναμη του έρωτά του θα την συνεπάρει.

Γυναίκα Σκορπιός με άνδρα Σκορπιό
Αυτή η σχέση είναι ξεχωριστή και επικίνδυνη, μιλάει το βλέμμα και το ένστικτο. Εκείνη του δίνει την καρδιά της και πάθος στον έρωτα. Δεν την τρομάζει, αντίθετα τον αντιμετωπίζει με θάρρος και νιώθει σαν να τον ξέρει χρόνια. Πρέπει να αποφεύγουν τις συγκρούσεις. Νιώθει περήφανη γι αυτόν, δεν μπορεί να τον ξεγελάσει και δένεται μαζί του ακολουθώντας τα βήματά του.

Γυναίκα Σκορπιός με άνδρα Τοξότη
Εκείνη μαθαίνει πολλά πράγματα απ' αυτόν, γοητεύεται από την αγωνιστικότητα και τη θέλησή του, τον αγαπά περισσότερο απ'οτι εκείνος. Αν δεν ενοχλείται από τα πολλά ενδιαφέροντά του, αν δεν τον καταπιέζει, αν δεν του θίγει την αξιοπρέπεια, εκείνος δεν θα έχει ποτέ πρόβλημα μαζί της. Ο Τοξότης θα την καλύψει υλικά και συναισθηματικά, και άλλοτε θα είναι σπάταλος και άλλοτε φιλάργυρος. Είναι μια σχέση με έλξη αλλά πολλές διαφορές.

Γυναίκα Σκορπιός με άνδρα Αιγόκερω
Εκείνος είναι θεληματικός, πρακτικός, πολύ ερωτικός και συναισθηματικός χωρίς να το δείχνει, δεν αλλάζει εύκολα γνώμη και την κάνει να αισθάνεται σιγουριά. Τον γοητεύει, θαυμάζει την δύναμή της, τον εμπνέει και τον παρασύρει ερωτικά. Εκείνη δεν πρέπει να υποτιμήσει τις ιδέες του, δεν πρέπει να τον καταπιέζει και επίσης δεν μπορεί να τον δελεάσει εύκολα.

Γυναίκα Σκορπιός με άνδρα Υδροχόο
Είναι και οι δυο επίμονοι και απόλυτοι στις ιδέες και τα συναισθήματα και αυτό μπορεί να φέρει συγκρούσεις. Υπάρχει επιφυλακτικότητα μεταξύ τους. Εκείνη νιώθει μια αοριστία μαζί του και βλέπει την επαναστατικότητά του, όμως της προκαλεί και έναν ερωτικό αισθησιασμό. Εκφράζονται διαφορετικά συναισθηματικά, δεν υποτιμά ο ένας τον άλλο και δύσκολα επηρεάζει ο ένας τον άλλο.

Γυναίκα Σκορπιός με άνδρα Ιχθύ
Εχουν πολλά κοινά στο χαρακτήρα και στις απόψεις τους. Αν του δείξει εμπιστοσύνη και του δώσει αυτά που θέλει, θα γίνει μια γόνιμη σχέση. Θα του αλλάξει σταδιακά τις συνήθειές του και θα τον κάνει πιο σταθερό. Εκείνος είναι πολύ τρυφερός μαζί της, θα της προσφέρει πολλές ερωτικές εμπειρίες και έκσταση, θα τη βοηθήσει να πραγματοποιήσει τους στόχους της και θα την μυήσει στην τέχνη και στη μουσική.


ΓΥΝΑΙΚΑ 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η γυναίκα Τοξότης έχει καλοσχηματισμένο πρόσωπο, μύτη ελληνική, εκφραστικά μάτια, φρύδια τοξοειδή. Εξερευνά, έχει αντίληψη, ελευθερία, βάζει στόχους και κάνει χίλια δυο διαφορετικά πράγματα. Είναι ευγενική, ειλικρινής και ενδιαφέρεται για το παρόν και το μέλλον. Δεν περνά απαρατήρητη, είναι θορυβώδης, ενθουσιώσης, έλκεται από οτιδήποτε καινούργιο και διδάσκεται από τα λάθη της. Της αρέσει να μεταφέρει τις γνώσεις της, να λέει με θάρρος τη γνώμη της και φεύγει εύκολα από καταστάσεις που δεν της ταιριάζουν. Θέλει έναν άνδρα δυνατό, πετυχημένο, ερωτικό, να νιώθει περήφανη γι αυτόν και να μην πλήττει μαζί του. Οσο κι αν αγαπήσει, πάντα την ενδιαφέρει η ατομικότητά της.

Γυναίκα Τοξότης με άνδρα Κριό
Είναι μια σχέση πάθους και αμοιβαίας ικανοποίησης με πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Εκείνη είναι ερωτική, συναισθηματική, διαισθητική, εντυπωσιακή, λογική, ειλικρινής και της αρέσουν το χιούμορ και οι έξυπνες ιδέες του. Του συμπαραστέκεται στα δύσκολα. Εκείνος κουράζεται για το συνεχές ενδιαφέρον της για οτιδήποτε συμβαίνει. Είναι μια καλή σχέση και αν τύχει και οι δυο να είναι πολύ δυνατοί, πρέπει να προσπαθήσουν να βρουν τις ισορροπίες τους.

Γυναίκα Τοξότης με άνδρα Ταύρο
Εκείνη γοητεύεται από την αρρενωπότητά του, τον αισθησιασμό του και μαζί του καλύπτει τις πρακτικές ανάγκες της και απολαμβάνει. Του προσφέρει συγκινήσεις αλλά δεν ξεχνά ότι έχει και φίλους και αυτό ενοχλεί τον Ταύρο. Εκείνος θα ζήσει ωραίες στιγμές μαζί της, δεν την προκαλεί και του φέρνει τύχη. Υπάρχει φυσική έλξη αλλά και εγωισμός που μπορεί να φθείρει τη σχέση.

Γυναίκα Τοξότης με άνδρα Δίδυμο
Ενδιαφέρεται ο ένας για τον άλλο, κάνουν όνειρα, είναι ενθουσιώδεις και έχουν εναλλαγές συναισθημάτων και διαθέσεων. Εκείνη είναι θεωρητική, τον θέλει αλλά ποτέ δεν του ανήκει. Εκείνος είναι πρακτικός και οργανωτικός. Είναι μια σχέση έλξης αλλά με αντιφατικά στοιχεία. Εχουν διαφορές στο σεξ αλλά υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα γάμου.

Γυναίκα Τοξότης με άνδρα Καρκίνο
Εκείνη είναι δημιουργική, ασχολείται με πολλά χωρίς να τελειώνει τίποτα, επιβάλλει εύκολα τις απόψεις της, συννενοούνται. Δεν έχει όρια στον έρωτα και δεν την ικανοποιεί ποτέ γιατί κατά βάθος ανήκει στον εαυτό της. Εκείνος προσαρμόζεται εύκολα, τρομάζει με τις εκρήξεις της και τη μεταβλητότητά της και κουράζεται γιατί είναι ένας άνδρας ευαίσθητος και ανασφαλής. Δύσκολα όμως θα αποφασίσει να την αφήσει.

Γυναίκα Τοξότης με άνδρα Λέων
Η σχέση αυτή είναι πολύ δυνατή αλλά και επικίνδυνη. Οταν ερωτεύονται, εντυπωσιάζουν. Εκείνη είναι ερωτική, έξυπνη, γεμάτη ιδέες και θα τα πάει καλά μαζί του αν δεν του ζητάει πράγματα που δεν μπορεί να της δώσει. Εκείνος πρέπει να αναγνωρίζει τις ιδέες της και να μην προσπαθήσει να τη δεσμεύσει. Μπορούν να περάσουν τέλεια μέχρι να συγκρουστούν.
Γυναίκα Τοξότης με άνδρα Παρθένο
Και οι δυο έχουν αντίληψη, κοινό χαρακτήρα, θέλουν να είναι μαζί, ζητούν παραδοχή, προσφέρουν, εξυπηρετούν, μισούν την κριτική και δεν παίρνουν πρωτοβουλίες. Εκείνος λατρεύει τη φινέτσα της και προσπαθεί με κάθε τρόπο να την κατακτήσει. Εκείνη γοητεύεται, ενθουσιάζεται με το πνεύμα του αλλά συγκρούονται η ελευθερία της με τον συντηρητισμό του. Δεν θα την αφήσει ποτέ, αντίθετα εκείνη θα πάρει την απόφαση να φύγει.

Γυναίκα Τοξότης με άνδρα Ζυγό
Ταιριάζουν πολύ στον έρωτα, δεν πλήττουν, έχουν κοινά ενδιαφέροντα και βρίσκουν λύσεις στα προβλήματά τους. Εκείνη είναι καλοπροαίρετη, αισιόδοξη, άνετη, τον βοηθά να προοδεύσει. Εκείνος την ερωτεύεται, την καλύπτει συναισθηματικά και όσο δύσκολα στάδια κι αν περάσουν, θα βρουν λύσεις που να καλύπτουν και τους δυο.

Γυναίκα Τοξότης με άνδρα Σκορπιό
Εκείνος είναι μυστικοπαθής, γοητεύεται με την ομορφιά της αλλά συγκρούεται με τα υπαρξιακά της προβλήματα. Εκείνη μαγνητίζεται από το μυστήριο του. Εχουν μεγάλες διαφορές, όμως αν τα βρουν ο έρωτας αυτός θα πάρει μεγάλες διαστάσεις, θα δώσει μεγάλες ικανοποιήσεις και θα αποδειχτεί ωφέλιμος και για τους δυο.

Γυναίκα Τοξότης με άνδρα Τοξότη
Είναι και οι δυο ανυπόμονοι και ζητούν την έγκριση των άλλων. Εκείνη δεν πρέπει να τον καταπιέζει και να παίζει με τα νεύρα του, πρέπει να δείχνει απαραίτηττη, απλή, να είναι ο εαυτός της και να συμμετέχει στα προβλήματά του. Εκείνος την θερωρεί ίση προς αυτόν και θα της καλύψει όλες τις ανάγκες της. Αν έχουν θέληση και σκεφτούν λογικά, θα τα βρουν.

Γυναίκα Τοξότης με άνδρα Αιγόκερω
Εκείνη αρέσκεται από την υπεροχή του, την σταθερότητά του αλλά τον θεωρεί ψυχρό και σκληρό και δεν πρέπει να προσβάλλει ποτέ την αξιοπρέπειά και το γόητρο του και να δείχνει μόνο τον ενθουσιασμό της. Εκείνος λειτουργεί με κάποιους κανόνες, είναι ερωτικός και συναισθηματικός χωρίς να το δείχνει, είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης που την καταλαβαίνει και υποχωρεί μαζί της όταν εκείνη έχει δίκιο. Για να λειτουργήσει καλύτερα, πρέπει να του δείξει ότι υπάρχει σχέση μυαλού και συναισθημάτων.

Γυναίκα Τοξότης με άνδρα Υδροχόο
Εκείνη εντυπωσιάζεται από το βλέμμα του, αγωνίζεται να τον κατακτήσει, κάνει πολλές υποχωρήσεις και δεν την τρομάζει το παράδοξο του χαρακτήρα του. Υπάρχει πάθος μεταξύ τους και ο έρωτας τους οδηγεί σε ένα τέλος ευτυχές ή μοιραίο. Η σχέση τους έχει μια σκοπιμότητα, υπάρχει συντροφικότητα και πνευματικά ενδιαφέροντα. Είναι ένας δυνατός συνδυασμός.

Γυναίκα Τοξότης με άνδρα Ιχθύ
Η σχέση αυτή είναι ιδανική αν ενδιαφέρεται εκείνη για τις τέχνες και τις μεγάλες ιδέες. Εκείνος εντυπωσιάζεται, δίνει τον καλύτερο εαυτό του και της συμπαραστέκεται στα δύσκολα. Η ερωτική έκσταση που της προσφέρει είναι το μυστικό για να την επαναφέρει όταν εκείνη επιχειρεί επικίνδυνα πράγματα. Εκείνη του έχει αδυναμία, παραδίνεται στον έρωτα του και οι δυσκολίες της σχέσης τους μπορούν να ξεπεραστούν.


ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η γυναίκα Αιγόκερως είναι γοητευτική, δραστήρια, έξυπνη, ευαίσθητη αλλά και δυναμική, τακτική, δομημένη, συντηρητική, επίμονη. Αναλύει τις καταστάσεις, είναι συγκρατημένη, πιστεύει ότι μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Επιβάλλεται και θέλει να ανήκει σε μια ψηλή κοινωνική θέση. Υπάρχουν δυο ειδών Αιγόκεροι : η πρώτη είναι η γυναίκα που μένει με τα ταμπού που της εμφυσήσανε και η δεύτερη η οποία είναι πιο φιλόδοξη και προχωράει μπροστά δημιουργώντας νέες δομές. Είναι δίκαιη, πρακτική, ελέγχει τα συναισθήματά της. Θέλει έναν άνδρα δυναμικό, να νιώθει περήφανη γι αυτόν και να είναι καλός πατέρας. Αλλοτε είναι ευαίσθητη και αναζητά ασφάλεια και προστασία και άλλοτε είναι μια ψυχρή ρεαλίστρια που ζητά της παραδοχή της εξυπνάδας της.

Γυναίκα Αιγόκερως με άνδρα Κριό
Ερωτικά τα πηγαίνουν καλά αλλά έχουν και πολλές διαφορές. Εκείνος πρέπει να είναι λιγότερο ενθουσιώδης και περισσότερο πρακτικός. Αν την θέλει, πρέπει να μην υποτιμά τη νοημοσύνη της και να μάθει να υποχωρεί. Εκείνη είναι φιλόδοξη, συντηρητική, και την ενδιαφέρει η κοινωνική της άνοδος μην έχοντας έτσι χρόνο για έρωτες. Αν καταφέρουν να γεφυρώσουν τις αντιθέσεις τους, μπορεί να βγει κάτι επικοδομητικό.

Γυναίκα Αιγόκερως με άνδρα Ταύρο
Είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός αφού και οι δυο ζουν τον έρωτα με δύναμη και βαθιά συναισθήματα. Είναι φιλόδοξοι, αφοσιώνονται ο ένας στον άλλο. Εκείνος της δίνει δύναμη, μετριάζει τις υπερβολές της, την βοηθά υλικά και πνευματικά και την οδηγεί σε εκρηκτικές ερωτικές καταστάσεις. Εκείνη θέλει κοινωνική άνοδο, μοιράζεται τις φιλοδοξίες και τους ενθουσιασμούς του. Είναι ένα μεγάλο στήριγμα γι' αυτήν.

Γυναίκα Αιγόκερως με άνδρα Δίδυμο
Εκείνη ενθουσιάζεται με το μυαλό του, την τάση του για περιπέτεια, την επινοητικότητά του αλλά πρέπει να μετριάσει τον συντηρητισμό της. Εκείνος πρέπει να είναι πιο πρακτικός και λιγότερο επιπόλαιος. Ταιριάζουν ερωτικά και πνευματικά αλλά πρέπει να μάθουν να χειρίζονται πιο σωστά τα πράγματα.

Γυναίκα Αιγόκερως με άνδρα Καρκίνο
Δεν είναι μια εύκολη ιστορία. Εκείνη εκτιμά την ευαισθησία και τον συναισθηματισμό του. Του δημιουργεί όμως προβλήματα γιατί το υπέρμετρο ενδιαφέρον για την καριέρα της δεν της αφήνει χρόνο να του δοθεί ερωτικά. Ενώ παρουσιάζεται ψυχρή, μέσα της είναι φωτιά. Εκείνος γοητεύεται από την θηλυκότητά και την επιβλητικότητά της. Καταλαβαίνει τα υπερ και τα κατά της. Αν θέλει να είναι μαζί της, πρέπει να προσπαθήσει να βγάλει προς τα έξω τα μέσα της.

Γυναίκα Αιγόκερως με άνδρα Λέων
Δεν έχουν πολλά κοινά σημεία. Εκείνη έλκεται απ΄αυτόν, της αρέσει η δυναμικότητά του, η εργατικότητά του, η αξιοπρέπειά του, το πείσμα του. Νιώθει σιγουριά δίπλα του.Είναι φιλόδοξη, πρακτική, οργανωτική και τον βοηθά να προωθήσει τα σχέδιά του.Ταιριάζουν ερωτικά αλλά προβληματίζεται με τη συμπεριφορά του. Εκείνος γοητεύεται, πρέπει να ξέρει ότι είναι απαιτητική και κείνος πρέπει να είναι λιγότερο ενθουσιώδης.

Γυναίκα Αιγόκερως με άνδρα Παρθένο
Εχουν και οι δυο τις ίδιες αντιλήψεις για τη ζωή, τον έρωτα, τη δουλειά, είναι μια ήρεμη σχέση. Εκείνος νιώθει ήσυχος δίπλα της, είναι ευγενικός, της προσφέρει βάθος και εγκεφαλικότητα. Εκείνη τον αγαπά, του δίνει δύναμη, τον στηρίζει στα δύσκολα αλλά είναι και απαιτητική καθότι έχει τάξη, μέθοδο και ενδιαφέρεται για τα πάντα. Είναι μια σχέση με διάρκεια στο χρόνο.

Γυναίκα Αιγόκερως με άνδρα Ζυγό
Εκείνη δεν ανοίγει εύκολα τα συναισθήματά της γιατί ο Ζυγός είναι άλλοτε γλυκός και άλλοτε υπερόπτης. Βλέπουν με διαφορετικό μάτι τον έρωτα. Εκείνη το σκέφτεται να δεθεί γιατί τον βλέπει ανέμελο και φοβάται πως δεν θα της είναι πιστός. Εκείνος δεν μπορεί να καταλάβει τις αντιλήψεις της περί συμφέροντος και την υπέρμετρη φιλιδοξία της. Αν προσπαθήσει να την καταλάβει περισσότερο, θα αποκτήσουν κοινά ενδιαφέροντα και θα περιορίσουν τις διαφορές τους.

Γυναίκα Αιγόκερως με άνδρα Σκορπιό
Εχουν κοινές απόψεις για τη ζωή, τη δουλειά, τον έρωτα αλλά διαφέρουν στο σεξ. Εκείνη είναι πολύ συγκρατημένη ενώ εκείνος παθιασμένος. Είναι και οι δυο συναισθηματικοί, υπεύθυνοι και πρακτικοί. Εκείνη είναι πιο φιλόδοξη, τον βοηθάει στα πρακτικά ενώ εκείνος είναι πιο αισιόδοξος και θα της δώσει δυνατές ερωτικές συγκινήσεις. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλο και δημιουργείται μια σταθερή και παραγωγική σχέση.

Γυναίκα Αιγόκερως με άνδρα Τοξότη
Εκείνος εντυπωσιάζεται από τον ερωτισμό, τον δυναμισμό, το παρουσιαστικό της. Εκείνη γοητεύεται αλλά δεν δίνεται εύκολα αν και η παρουσία του την κάνει να νιώθει σιγουριά. Ταιριάζουν ερωτικά και αν έχουν και κοινά ενδιαφέροντα, μπορούν να φτάσουν πολύ ψηλά. Αν χωρίσουν, μπορεί να μείνουν και φίλοι.

Γυναίκα Αιγόκερως με άνδρα Αιγόκερω
Βλέπουν τη ζωή με το ίδιο μάτι, έχουν τα ίδια προτερήματα και ελαττώματα, γι αυτό αν τον θέλει πρέπει να μην είναι απόλυτη και υπεροπτική, να του συμπαραστέκεται στα δύσκολα, να του δείξει κατανόηση γιατί είναι πιο εγωιστής απ'αυτήν. Εκείνος έχει χρόνο περιορισμένο και τον ξεκουράζει η ιδέα μιας αφοσιωμένης γυναίκας. Μπορώ να μην της λέει συνέχεια ερωτόλογα αλλά θα το δείχνει με τις πράξεις του και θα φροντίζει να καλύπτει όλες τις ανάγκες της.

Γυναίκα Αιγόκερως με άνδρα Υδροχόο
Εκείνη συγκινείται από αυτόν αλλά ταυτόχρονα τη φοβίζει η προκλητικότητά του. Δεν θα πρέπει να βιαστεί μαζί του, ούτε να έχει απαιτήσεις. Νιώθει ότι κινδυνεύουν οι αρχές της, δεν καταλαβαίνει την ιδεολογία του. Διαφέρουν σημαντικά καθώς εκείνος ξεφεύγει από την πραγματικότητα ενώ εκείνη συμβιβάζεται με αυτήν. Αν εκείνος τύχει να είναι πιο πρακτικός και εκείνη αναθεωρήσει κάποιες απόψεις της, τότε θα μπορέσουν να επικοινωνήσουν.

Γυναίκα Αιγόκερως με άνδρα Ιχθύ
Θα την εντυπωσιάσει με την πρώτη ματιά η παρουσία του, η γοητεία του, η συμπεριφορά του, ο ρομαντισμός του. Ο έρωτας μαζί του θα γκρεμίσει τα τείχη της και θα συμβιβαστεί με τις εναλλαγές του χαρακτήρα του. Θα τον βοηθήσει να ξεχάσει το παρελθόν του και να νιώσει σιγουριά στο πλάι της. Εκείνος θα της προσφέρει αξέχαστες ερωτικές στιγμές. Αν εκείνη δείξει υπομονή και αγάπη, τότε η σχέση θα πετύχει.


ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η γυναίκα Υδροχόος είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα, εκκεντρική, ανεξάρτητη, περήφανη, ιδιόρρυθμη, εγωίστρια. Αγαπά την μουσική, την έρευνα, την πολιτική, την επανάσταση, τους συλλόγους. Εχει περίπλοκη προσωπικότητα, κοινωνικοποιείται εύκολα, επικοινωνεί, έχει μεγάλες ικανότητες και δεν αντέχει την καταπίεση. Είναι ανασφαλής, ασυμβίβαστη και μεταμορφώνεται. Τα τινάζει όλα στον αέρα και προχωρά σε καινούργιους δρόμους. Ανήκει σε όλους και σε κανέναν. Της αρέσουν τα περίεργα πράγματα, έχει διαίσθηση και οι φίλοι της της εξομολογούνται τα πάντα. Ο άνδρας που θα μείνει μαζί της θα πρέπει να μην της περιορίσει την ελευθερία της και τις δραστηριότητές της και πάλι το μέλλον είναι αβέβαιο.

Γυναίκα Υδροχόος με άνδρα Κριό

Εκείνη είναι γοητευτική, όμορφη, έξυπνη, επαναστατική. Δεν ζηλεύει, είναι τολμηρή και μαζί του πιο θαρραλέα. Εχουν καλή ερωτική ζωή. Εκείνος υποκύπτει στη γοητεία της αλλά πρέπει να ξέρει πως όσο ερωτευμένη και αν είναι μαζί του, δεν ανήκει ποτέ σε κανέναν. Χρησιμοποιεί όλα τα μέσα που έχει για να την κατακτήσει αλλά πρέπει να σεβαστεί την αγάπη της για την ελευθερία.

Γυναίκα Υδροχόος με άνδρα Ταύρο
Εκείνος συγκινείται απ'αυτήν, χάνεται μαζί της, ζει έναν έρωτα με λιγότερο συναίσθημα αλλά με περισσότερο αισθησιασμό και αγωνία για το αύριο. Εκείνη θα τον εμπνεύσει, θα του δώσει ιδέες αλλά αν νιώσει καταπίεση, θα φύγει την ίδια στιγμή. Είναι και οι δυο πεισματάρηδες και είναι δύσκολο να αντέξουν μαζί.

Γυναίκα Υδροχόος με άνδρα Δίδυμο
Εχουν και οι δυο τον ίδιο τρόπο σκέψης, δυνατό ένστικτο, δεν κουράζουν ο ένας τον άλλο και λύνουν μαζί όλα τους τα προβλήματα. Εκείνος ενθουσιάζεται μαζί της και καταλαβαίνει τον συναισθηματισμό και τον ερωτισμό της. Ομως δεν πρέπει να της θίξει την ανεξαρτησία της, πρέπει να είναι ειλικρινής απέναντί της. Εκείνη πρέπει να σεβαστεί τον εγωισμό και τις φιλοδοξίες του. Αν τα καταφέρουν, θα ζήσουν μαζί μια όμορφη, πλούσια και κοινωνική ζωή.

Γυναίκα Υδροχόος με άνδρα Καρκίνο
Εκείνος γοητεύεται, τον εμπνέει ερωτικά, αποκτά εμπειρίες μαζί της, τον παρασύρει στις δικές της επιθυμίες, αισθάνεται ανασφαλής γιατί δεν δεσμεύεται εύκολα εκείνη. Η Υδροχόος γοητεύεται από τη λογική του, την ευαισθησία του, την εμπιστοσύνη που δείχνει αλλά δεν αντέχει το συντηρητισμό του, δεν αντέχει το γεγονός πως δεν τολμά για τις ιδέες του και ασχολείται συνέχεια με τον εαυτό του. Αν καταφέρουν να τα βρουν, θα ζήσουν ωραίες στιγμές.

Γυναίκα Υδροχόος με άνδρα Λέων
Είναι μια σχέση μοιραία, με πολλές διαφορές. Σ'εκείνη αρέσει η μεγαλοψυχία του, ο δυναμισμός του, ο φιλόδοξος χαρακτήρας του, η γενναιότητά του, την εμπνέει ερωτικά. Είναι ανεξάρτητη, συναισθηματική, δείχνει κατανόηση στα προβλήματα των άλλων. Θα ταιριάξουν μόνο αν τους βοηθήσουν τα υπόλοιπα στοιχεία του ωροσκοπίου τους.

Γυναίκα Υδροχόος με άνδρα Παρθένος
Εκείνη έλκεται από τη φυσική του ομορφιά, τη λογική και την γνώση του αν και ενοχλείται από την πρακτικότητά του. Τον φροντίζει αλλά αν εκείνος δεν έχει πνευματικά και κοινωνικά ενδιαφέροντα, φεύγει. Εκείνος εντυπωσιάζεται από την καλοσύνη και την ομορφιά της αλλά δεν πρέπει να την καταπιέζει. Αν ερωτευτούν και καταφέρουν να δεθεί η οργανωτικότητα του με τις ιδέες της, θα δημιουργήσουν μια πετυχημένη σχέση.

Γυναίκα Υδροχόος με άνδρα Ζυγό
Είναι ένας κεραυνοβόλος έρωτας με πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Εκείνος θα δεθεί έντονα ερωτικά μαζί της αλλά δεν θα δεσμευτεί όσο εκείνος θέλει. Εκείνη θα τον αναστατώσει, θα τον εμπνεύσει, θα τον ικανοποιεί. Εχουν να πουν και να μοιραστούν πολλά. Τους αρέσουν τα θεάματα, τα ταξίδια, η ομορφιά. Η σχέση αυτή δεν έχει βάθος, έχει συναισθηματική δύναμη.

Γυναίκα Υδροχόος με άνδρα Σκορπιό
Η σχέση αυτή έχει πολύ δύναμη και πάθος αλλά ο καθένας εκφράζεται διαφορετικά. Είναι πολύ δύσκολο να συμφωνήσουν. Εκείνος γοητεύεται από την ομορφιά της και το πνεύμα της, είναι έντονα ερωτικός και ζητάει περισσότερα. Εκείνη ανεξάρτητη και ριζοσπαστική, προσπαθεί να τον ανακαλύψει και να του δείξει μια άλλη ερωτική πραγματικότητα.

Γυναίκα Υδροχόος με άνδρα Τοξότη
Η σχέση αυτή είναι εκρηκτική και επαναστατική. Εκείνος θα την ερωτευτεί παράφορα χωρίς ανταλλάγματα και η σχέση αυτή θα πάρει μεγάλες διαστάσεις. Θα την στηρίξει, θα την πιστέψει, θα την ενισχύσει. Εκείνη θα γοητευτεί και θα υποκύψει για λίγο. Αν χωρίσουν, θα θυμούνται πάντα τις εκρήξεις και τα πάθη τους.

Γυναίκα Υδροχόος με άνδρα Αιγόκερω
Είναι μια σχέση των άκρων. Οτι δείξει η πρώτη επαφή δεν θα αλλάξει μετά. Η θα είναι ευτυχισμένοι ή εκείνη θα φύγει από την αρχή. Είναι και οι δυο χαρισματικοί, δυναμικοί με ισχυρή προσωπικότητα και δυνατές αντιθέσεις. Εκείνος είναι συντηρητικός και κείνη επαναστάτρια. Αν υπάρξουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και κείνος την ανεχτεί;

Γυναίκα Υδροχόος με άνδρα Υδροχόο
Δυο Υδροχόοι μαζί σέβονται ο ένας τον άλλο και εξελίσσονται. Η μεγάλη της θέληση και οι επαναστατικές της ιδέες πρέπει να συγχρονιστούν με τις δικές του και να μην υπάρξουν διαφορές.Υπάρχει έρωτας μεταξύ τους, ρομαντισμός και φιλία. Εκείνη θα απολαμβάνει τον έρωτά του, την παρέα του, την εγκαρδιότητά του, τις συζητήσεις μαζί του. Εκείνος μπορεί να ξεχνάει να την κοπλιμεντάρει και να την επαινεί. Φτιάχνουν μια ωραία οικογένεια όμως.

Γυναίκα Υδροχόος με άνδρα Ιχθύ
Εκείνη θα ζήσει μαζί του όλων των ειδών τις εμπειρίες που θα την οδηγήσουν σε μια πλασματική πραγματικότητα. Είναι πολύ ανθρώπινη και προστατευτική μαζί του. Τον γοητεύει και τον πείθει. Ενδιαφέρεται για τις δραστηριότητες του και τον βοηθά να ξεφύγει από το παρελθόν του. Εκείνος ανταποκρίνεται και αλλάζει μαζί της, της δίνει ιδέες και την βοηθά σε μεγάλο βαθμό.


ΓΥΝΑΙΚΑ ΙΧΘΥΣ
Η γυναίκα Ιχθύς έχει μεγάλα στρογγυλά μάτια, ωραίο λαιμό, φρύδια σαν τόξα, γλυκό βλέμμα, ωραία πόδια, σταθερό βάδισμα και μεγάλα μάγουλα. Είναι ευαίσθητη, αισθησιακή, δυνατή, μαγνητική. Εχει ανάγκη την προστασία και την καθοδήγηση των άλλων και συχνά δραπετεύει από την καθημερινότητα. Αγαπά την τέχνη, τον έρωτα, τον κόσμο. Με τις σκέψεις και τα συναισθήματά της δημιουργεί έναν δικό της κόσμο. Μισεί το θάνατο, τη βία και την κακία. Πολλές φορές απομονώνεται αλλά όταν αξιοποιηθεί, φτάνει ψηλά. Κανένας δεν μπορεί ποτέ να την καταλάβει σε βάθος. Χαμογελαστή ή μελαγχολική ξέρει πάντα να τραβάει τα βλέμματα των αντρών χάρη στον ερωτισμό της και τα φυσικά της προσόντα. Το μόνο που ζητά απ'αυτούς είναι μια άψογη συμπεριφορά.

Γυναίκα Ιχθύς με άνδρα Κριό
Είναι μια σχέση με πολλά κοινά αλλά και διαφορές, με έντονη ερωτική έλξη, η οποία συχνά καταλήγει σε γάμο. Εκείνη στηρίζεται πάνω του αλλά για να τον κρατήσει, πρέπει να του δείχνει έντονο ενδιαφέρον, να τον θαυμάζει, να τον υπακούει και να αντέχει το θυμό του. Εκείνος είναι φιλόδοξος και ηγετικός. Αγαπούν και οι δυο το σπίτι, τα παιδιά και τις γιορτές.

Γυναίκα Ιχθύς με άνδρα Ταύρο
Εκείνη τον κατακτά με έρωτα, πόθο και ρομαντισμό. Είναι ευαίσθητη, όμορφα ντυμένη και χάρη στην πρακτικότητα του, δίπλα του νιώθει σιγουριά. Τον βοηθάει στις προσπάθειές του και η μυστικότητά της τους οδηγεί σε ατέλειωτες ερωτικές νύχτες. Εκείνος την ισορροπεί και τη βοηθάει να πραγματοποιήσει τα όνειρά της. Αγαπούν και οι δυο την οικογένεια και με αμοιβαίες υποχωρήσεις, η σχέση αυτή διαρκεί.

Γυναίκα Ιχθύς με άνδρα Δίδυμο
Εκείνος μαγεύεται από τα μάτια της, τα λόγια της, τις κινήσεις της, τη θηλυκότητά της και γρήγορα προχωράνε σε σχέση. Τη βλέπει σα σύζυγο, φίλη, μάνα, είναι μοιραία γυναίκα γι αυτόν. Εκείνη στηρίζεται πάνω του, της αρέσουν τα ενδιαφέροντά του αλλά έρχεται σε αντίθεση με το πρακτικό του πνεύμα. Αν τον θέλει, πρέπει να ανεχτεί κάποιες ιδιορρυθμίες του.

Γυναίκα Ιχθύς με άνδρα Καρκίνο
Η σχέση αυτή είναι πολύ ερωτική, παθιασμένηκαι αισθησιακή γιατί και οι δυο είναι συναισθηματικοί και ευαίσθητοι. Εκείνη τα δίνει όλα αλλά πρέπει να σεβαστεί τα ενδιαφέροντά του και την προσωπικότητά του. Εκείνος την κατανοεί βαθιά, τη βοηθάει να εκτιμήσει τις δυνατότητές της και της παρέχει σιγουριά και ασφάλεια.

Γυναίκα Ιχθύς με άνδρα Λέων
Στα μάτια του φαντάζει σαν μια γυναίκα διαφορετική και νιώθει περήφανος που είναι μαζί της. Είναι κυρίαρχος στη σχέση, την παρηγορεί, την στηρίζει αλλά προβληματίζεται με τον μυστικισμό της. Εκείνη τον θαυμάζει,είναι περήφανη γι αυτόν, είναι τρυφερή μαζί του αλλά ενοχλείται από την απότομη συμπεριφορά του.

Γυναίκα Ιχθύς με άνδρα Παρθένο
Εκείνη γοητεύεται από την δύναμή του, την τετράγωνη λογική του, τον περίεργο ερωτισμό του και την αίσθηση του καθήκοντος. Εκείνος μαγνητίζεται απίστευτα και κάνει πράγματα που δεν θα έκανε με άλλη γυναίκα αν και μερικές φορές η μεταβλητότητά της τον γεμίζει φόβο. Είναι μια σχέση πόθου, μια μοιραία σχέση, που για να κρατήσει εκείνος πρέπει να δείξει κατανόηση και να τη στηρίξει.

Γυναίκα Ιχθύς με άνδρα Ζυγό
Εκείνη έλκεται απ'αυτόν, της αρέσουν οι τρόποι του, η ευγένειά του, οι ιδέες του. Ταιριάζουν ερωτικά αλλά εκείνη είναι πιο συναισθηματική και τρομάζει με τη λογική του. Ομως αισθάνεται όμορφα μαζί του, της αρέσουν τα ωραία λόγια, η εξυπνάδα του και οι δυνατότητές του. Αν έχουν και κοινές δραστηριότητες, ακόμα καλύτερα. Είναι μια σχέση δυνατή με αντιθέσεις.

Γυναίκα Ιχθύς με άνδρα Σκορπιό
Είναι μια όμορφη ιστορία με δραματικές στιγμές που δημιουργούν οι ίδιοι ή το περιβάλλον τους. Ο έρωτας μεταξύ τους είναι συγκλονιστικός. Εκείνη αγωνίζεται για την επιτυχία και νιώθει περήφανη γι αυτόν. Εκείνος θα της δείχνει την αγάπη του με χίλιους δυο τρόπους. Είναι μια ιδανική σχέση που αξίζει να την ζήσουν.

Γυναίκα Ιχθύς με άνδρα Τοξότη
Εκείνη συναρπάζεται για περιπέτεια, χαρά, έρωτα, φυγή από την πραγματικότητα, όμως η φλόγα του θα την κάνει να χάσει την υπομονή της. Πρέπει να δεχτεί την ανεξαρτησία του γιατί τα προσόντα του είναι σαφώς πιο πολλά. Μαζί του θα είναι λιγότερο απαισιόδοξη και μελαγχολική και θα έχει λιγότερο άγχος.

Γυναίκα Ιχθύς με άνδρα Αιγόκερω
Εκείνη μαζί του αισθάνεται ασφαλής. Είναι ψύχραιμος,λιγότερο συναισθηματικός από κείνη, σωστός, λιγομίλητος, οργανωμένος, την προστατεύει, της προσφέρει βραδιές έρωτα. Εκείνη τον μαλακώνει, παρασύρεται και αξιοποιεί τα ταλέντα της, γίνεται πιο οργανωμένη και παραγωγική. Είναι μια καλή σχέση αφού εκείνη τον καταλαβαίνει και φροντίζει να ισορροπήσει τις διαφορές τους.

Γυναίκα Ιχθύς με άνδρα Υδροχόο
Είναι ένας ερωτικός συνδυασμός. Εκείνος έλκεται αλλά δεν το δείχνει αμέσως. Της είναι πιστός και ώρες ώρες αδιάφορος χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν την ποθεί. Εκείνη τον προκαλεί να ασχοληθεί μαζί της αλλά πρέπει να ξέρει ότι δεν δέχεται καταπίεση. Πρέπει ο ένας να δεχτεί τις ιδιορρυθμίες του άλλου.

Γυναίκα Ιχθύς με άνδρα Ιχθύ
Είναι και οι δυο πολύμορφοι, άπιαστοι, εναλασσόμενοι. Για να υπάρξει σταθερότητα σ'αυτή τη σχέση, χρειάζεται κόπος. Εκείνος πρέπει να ηγείται της σχέσης αφού εκείνη είναι αδύναμη, ευαίσθητη και μισεί τη βία. Καλύπτει συναισθηματικά και ερωτικά ο ένας τον άλλο αλλά πρέπει να γίνουν και οι δυο πιο πρακτικοί, να ελέγχουν τις ευαισθησίες τους, να έχουν ενδιαφέροντα για να μην πνιγούν μέσα από τα συναισθήματά τους.
kokoria
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll