Πανικός στη Θεσσαλονίκη: Αυτή είναι η 22χρονη φοιτήτρια που κόλλησε Aids τους εραστές της

Δεν υπάρχουν λόγια. Σοφός ο λαός μας έλεγε πάντα. Την υπογραφή μας και το π…λι μας οφείλουμε να γνωρίζουμε που τα βάζουμε. Τι συμβαίνει όμως τις τελευταίες ώρες στην συμπρωτεύουσα;
Σάλος έχει ξεσπάσει στην Θεσσαλονίκη, με την 22χρονη καλλονή κοκκινομάλλα Ρωσίδα φοιτήτρια και βίζιτα που κόλλησε AIDS πατέρα τριών παιδιών.

Το προφίλ της κοκκινομάλλας Ρωσίδας: Πρόκειται για μια μια ψηλή και εκθαμβωτική κοκκινομάλλα κοπέλα γεννημένη στην Ρωσία η οποία ήρθε για μεταπτυχιακό πριν ένα χρόνο στο τμήμα νομικής του Α.Π.Θ.

Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα...

και λόγω της εκθαμβωτικής της παρουσίας, μπόρεσε να διεισδύσει στα κοσμικά στέκια της Θεσσαλονίκης κάνοντας βίζιτες (από τις πολύ λίγες που δεχόταν τους πελάτες της χωρίς προφυλακτικό) κι έτσι γνώρισε τον 55χρονο επιχειρηματία πατέρα τριών παιδιών.

Βλέποντας την ψηλή εκθαμβωτική κοκκινομάλλα και γνωρίζοντας από φίλους του ότι η συγκεκριμένη Ρωσίδα εκδίδεται, ο 55χρονος επιχειρηματίας άρχιζε να την δελεάζει με τις προτάσεις του.

Μετά την αποκάλυψη ότι η 22χρονη νεαρή Ρωσίδα βρέθηκε θετική στο τεστ του ιού HIV, ενημέρωσε τον 55χρονο λέγοντας του πως δεν ήξερε ότι ήταν φορέας του AIDS. Σε κατάσταση αμόκ από τότε, ο 55χρονος παρακολουθείται από ψυχολόγους καθώς είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Έπειτα από τις τραγικές εξελίξεις η Ρωσίδα αναχώρησε για την χώρα της φοβούμενη την οργή τον συγγενών και φίλων του 55χρονου…κι όχι μόνο. Πολλοί πρώην πελάτες της νεαρής Ρωσίδας ψάχνονται αν κι αυτοί πάσχουν ή είναι φορείς του AIDS, μια και η πελατεία της υπολογίζονται σε πολλές εκατοντάδες.

Όλη η κοσμική Θεσσαλονίκη ψάχνεται, ενώ οι σύζυγοι των «ύποπτων» αρσενικών ζουν μέσα στον τρόμο των αποκαλύψεων των συντρόφων τους, αν είχαν δηλαδή χρησιμοποιήσει προφυλακτικό ή όχι.

Πηγή: oloi gia olous
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll