Γιατί δεν απαντάει στα μηνύματά σας; Ιδού 4 πολύ σημαντικοί λόγοι!

Πάρτε μια βαθιά ανάσα και διαβάστε..

Ναι το έχουμε πει πολλές φορές, ο έρωτας δεν είναι παιδί της λογικής. Ειδικά εμάς τις γυναίκες, μπορεί να μας χαζέψει εντελώς, χωρίς να λάβουμε υπόψιν και όλες εκείνες τις κουλές αντιδράσεις που έχουμε άνευ λόγου και αιτίας!
Είναι φυσιολογικό, εννοείται, όταν θες κάποιον, να μη σε νοιάζει ούτε αν θα εκτεθείς ούτε φυσικά να σκέφτεσαι και δεύτερη φορά πριν κάνεις κάτι. Κι αν παλαιότερα τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά, τώρα πια, και κυρίως με την εξέλιξη της τεχνολογίας είναι κυριολεκτικά ανυπόφορα! Τα κινητά για παράδειγμα έχουν δημιουργηθεί για να καταστρέφουν κόσμο!

Παλιά χτυπούσε το τηλέφωνο στο σπίτι, κανονίζατε τι ώρα θα βρεθείτε και αυτό ήταν όλο! Τώρα έχουμε τα μου λείπεις, τα σε σκέφτομαι και τα είσαι καλά, όταν η απάντηση αργεί. Και πώς γίνεται πάντα, μα πάντα όμως, εμείς τα κορίτσια να είμαστε πάνω από ένα κινητό και να καρδιοχτυπάμε αναμένοντας την απάντηση του;
Και αυτή να μην έρχεται και τα νεύρα μας να αγγίζουν οριακά σημεία; Εδώ λοιπόν σας έχουμε, κάποιους από τους αμέτρητους λόγους, για τους οποίους δεν έχετε λάβει απάντηση στο μήνυμά σας.

1. Δεν το θεώρησε απαραίτητο: Πρώτον και κύριον, οι άντρες μιλάνε λιγότερο! Ενώ εμείς σε μία μηνυματική συνομιλία με την κολλητή μας μπορούμε να πούμε 15 φορές τη λέξη αγάπη μου ή φιλάκια τα λέμε σε λίγο(!), οι άντρες επειδή ακριβώς είναι άντρες, επιδιώκουν να χρησιμοποιούν τα πληκτρολόγια του κινητού όσο το δυνατόν λιγότερο! Όταν λοιπόν του στείλεις εσύ, σε σκέφτομαι, αν αυτός δεν σε σκέφτεται, τι να σου απαντήσει δηλαδή; Ότι δε σε σκέφτεται; Υποθέτουμε ότι εφόσον σε έγραψε το καταλάβες! Επίσης οι άντρες δεν απαντούν ποτέ σε μήνυμα κατηγορώ, ή σε εξομολόγηση συναισθημάτων, μα τώρα κι εσείς με sms;, γιατί πολύ απλά δεν έχουν κανένα λόγο να απαντήσουν! Συμπέρασμα: Αν όντως θέλετε να πείτε κάτι βαρύγδουπό, πάρτε τηλέφωνο. Άπαξ και το σηκώσει την έβαψε! Παίξτε μπάλα άφοβα!

2. Έχει δουλειά: Είναι πολλοί άνθρωποι ξέρετε, που ενώ εργάζονται δεν είναι σε θέση να τσεκάρουν ανά πάσα ώρα και στιφμή το κινητό τους! Οπότε λοιπόν, αν υπάρχει έστω και η παραμικρή υποψία ότι είναι απασχολημένος, μην κάνετε το λάθος να στείλετε και δεύτερο μήνυμα. Αν θέλει θα απαντήσει. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να μην είναι στη δουλειά, αλλά να έχει κάτι να κάνει! Μπορεί να τρώει με τους δικούς του, να μιλάει με κάποιο φίλο και να μη θέλει να διακόψει ή απλά να είναι... στην τουαλέτα, που όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό για τον άντρα! Αν η απάντηση έρθει σε διάστημα τριών ωρών είστε σε σχετικά καλό επίπεδο. Αν αργήσει κι άλλο ή δεν έρθει καθόλου, τότε καλύτερα να ψάξετε αλλού για παρηγοριά!

3. Το ξέχασε: Ε καμιά φορά συμβαίνει κι αυτό. Πόσες φορές δεν έχει τύχει να είστε έτοιμες να στείλετε μήνυμα και τελικά αυτό να μη γίνει ποτέ επειδή κάτι έγινε και σας τράβηξε την προσοχή; Αμέτρητες; Ή πόσες φορές, επειδή κάνετε κάτι άλλο, λέτε στον εαυτό σας ότι θα απαντήσετε μετά και το μετά δεν έρχεται ποτέ; Επίσης αμέτρητες; Ε αφού συμβαίνει σε εσάς, γιατί ναμη συμβαίνει και σε εκείνον; Αυτός δεν είναι άνθρωπος; Προς θεού, μην ξαναστείλετε μήνυμα να ρωτήσετε αν είναι καλά, γιατί είναι τέρμα αξιοθρήνητο! Για να το ξέχασε, πάει να πει ότι δεν σας έχει και τόσο μεγάλο καημό, Επίσης, όταν θελήσει εκείνος να σας δει, σίγουρα θα επικοινωνήσει και τότε θα ανασύρει και εκείνο το ξεχασμένο μήνυμα από το χρονοντούλαπο του κινητού του. Και πόσο cool θα του φανείτε που δεν θα έχετε στείλει και δεύτερο μήνυμα. Αυτό σας το υπογράφουμε!

4. Δεν σας θέλει πια και τόσο πολύ: Είναι γεγονός ότι όταν κάποιος θέλει, μπορεί κιόλας! Υπάρχουν βέβαια και κάποιες περιπτώσεις, που μπαίνουν στην μέση οι τακτικές, ξέρετε πώς να σκαλώσετε κάποιον, και φυσικά ο εγωισμός, Ωστόσο, επειδή ο άντρας δεν είναι σαν εμάς, και όταν θέλει κάτι ορμάει κατευθείαν στο ψητό αγνοώντας τακτικές και όλα τα σχετικά, βαριέται ακόμα και στην ιδέα να καταστρώσει ένα ολόκληρο σχέδιο μόνο και μόνο για να κατακτήσει μία γυναίκα! Οπότε λοιπόν αν σας θέλει όσο κι εσείς, τότε σίγουρα θα σας απαντήσει αμέσως. Αν όχι, τότε σας έχουμε άσχημα νέα!
Πηγή: queen.gr

Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll