Ποιο φόρεμα ταιριάζει στο σωματότυπό σου;

Δες πoιό είναι αυτό που θα αποθεώσει την σιλουέτα σου.
Ο καιρός είναι υπέροχος για φωτεινά, αεράτα φορέματα και καλοκαιρινή διάθεση. Για να καταφέρεις να αναδείξεις την ομορφιά και τη θηλυκότητά σου, πρέπει να κάνεις σωστή επιλογή ρούχων. Επιλέγοντας ένα καλοκαιρινό φόρεμα που ταιριάζει στον σωματότυπό σου, αναδεικνύετε το σώμα σου και σίγουρα  εντυπωσιάζεις! ...Δες πιο κάτω ποιοι τύποι φορέματος ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο.

1.1

Σωματότυπος Αχλάδι: Αν το σώμα σου τείνει να μαζεύει βάρος στο κάτω μέρος, επέλεξε ένα φόρεμα με "γεμάτη" φούστα και στενή μέση.

2.2

Μικρόσωμο, λεπτό σώμα: Απόφυγε  τα φορέματα με πολλές σούρες και φρου-φρου γιατί το σώμα σου φαίνεται λες και πνίγεται στο πολύ ύφασμα. Προτίμησε φορέματα που "αγκαλιάζουν" το σώμα. Έχεις το κορμί για να τα αναδείξεις!

3.3

Αγορίστικη φιγούρα: Αν δεν έχεις καμπύλες δοκίμασε  φορέματα με χαμηλή μέση, αλλά και φορέματα με πιέτες στο κάτω μισό μέρος, που δίνουν την εντύπωση καμπύλης.

4.4

Κοντός κορμός: Για τον σωματότυπό σου επιλέξτε φορέματα A-line, που θα βελτιώσουν φαινομενικά τις αναλογίες σου.

5.5

Σωματότυπος Κλεψύδρα: Τόνισε  τις αναλογίες σου  επιλέγοντας ένα φόρεμα με V λαιμό, ζώνη στη μέση και "γεμάτη" φούστα.

6.6

Σωματότυπος Καρότο: Αν το σώμα σου  λεπταίνει στο κάτω μέρος (δηλαδή τα πόδια σου είναι το πιο λεπτό σημείο του κορμιού σου) επέλεξε ένα midi φόρεμα που φτάνει μέχρι το μέσο περίπου της κνήμης.

8.8

Κοντά Πόδια: Αν θέλεις να δώσεις την εντύπωση πιο ψηλού ποδιού, επέλεξε  ένα φόρεμα με υπερυψωμένη μέση.

7.7

Μεγάλο Στήθος: Για να αναδείξεις το στήθος σου, χρειάζεσε εσώρουχο με καλή στήριξη. Προτίμησε, λοιπόν, ένα φόρεμα με πλατιές τιράντες, ώστε να μην χρειάζετε να φτιάχνεις το σουτιέν σου κατά τα τη διάρκεια της ημέρας. Ο λαιμός V σε κολακεύει, αλλά φρόντισε να αποφύγεις  φορέματα που έχουν σούρες ή πιέτες στην περιοχή του στήθους.

9.9

Σωματότυπος Μήλο: Αν συσσωρεύεις λίπος στην περιοχή της κοιλιάς, επέλεξε ένα φόρεμα που πέφτει χαλαρό πάνω σου και τελειώνει σε χαριτωμένη φούστα. Ωστόσο, απέφυγε  τα πολύ χαλαρά φορέματα που δεν έχουν "σχήμα" γιατί σε παχαίνουν. Δοκίμασε φορέματα που σουρώνουν στη μέση ή έχουν ζώνη.

10

Μικρό Στήθος: Πτυχώσεις και βολάν στην περιοχή του στήθους θα δώσουν την εντύπωση μεγαλύτερου στήθους.
faysbook
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll