Λάθη ομορφιάς που πρέπει να αποφεύγετε

Κάθε γυναίκα από νεαρή ηλικία μαθαίνει πως μπορεί να αναδείξει τα χαρακτηριστικά της, με το σωστό μακιγιάζ, το σωστό μανικιούρ, τη σωστή περιποίηση και άλλα. Όμως, πολλές φορές κάνουμε και κάποια λάθη, δείτε παρακάτω ποια λάθη σας πρέπει να διορθώσετε...


1. Μπερδεμένες βλεφαρίδες: καμία φορά είναι φυσικά μπερδεμένες, άλλες φορές όμως οφείλεται στο έντονο τρίψιμο των ματιών ή στη μη σωστή εφαρμογή της μάσκαρα. Χτενίστε τις βλεφαρίδες με ειδικό χτενάκι ή βουρτσάκι κάθε μέρα, ακόμα και αν δεν φοράτε μάσκαρα, για να πάρουν σωστή και ομοιόμορφη φορά.

2. Ξεφλουδισμένο βερνίκι νυχιών: χίλιες φορές να έχετε άβαφα νύχια, περιποιημένα όμως, παρά ξεφλουδισμένο βερνίκι. Αφιερώστε ελάχιστα λεπτά να ξεβάψετε τα νύχια σας και απλώστε αμέσως μια κρέμα ή ένα λάδι νυχιών για να τα φρεσκάρετε.

3. Ξηρά πετσάκια στα νύχια: αυτό συμβαίνει συνήθως στα πόδια, γύρω από τα νύχια εμφανίζονται ξηρά πετσάκια. Αν δεν έχετε χρόνο ή την οικονομική άνεση να κάνετε συχνά πεντικιούρ, τότε μην αμελείτε να ενυδατώνετε καθημερινά τα πέλματα, τα νύχια και τα πετσάκια.

4. Υπερβολικό glitter: ειδικά το καλοκαίρι το glitter στο σώμα είναι ωραίο αλλά όχι το υπερβολικό. Σε όλο το πρόσωπο όμως είναι περιττό. Απλώστε λίγο glitter, αν σας αρέσει, τοπικά στα σημεία που θέλετε να δώσετε λάμψη.

5. Έντονα βαμμένα φρύδια: τα καλοσχηματισμένα φρύδια ομορφαίνουν και γλυκαίνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Όμως, τα πολύ έντονα βαμμένα φρύδια δημιουργούν ένα αλλόκοτο και αντιαισθητικό αποτέλεσμα.

6. Επιλογή look ανάλογα με την περίσταση: κάθε περίσταση, event και χώρος έχει το δικό του, ας πούμε… code ομορφιάς. Οπότε να επιλέγετε το σωστό μακιγιάζ, χτένισμα, μανικιούρ και άλλα, για τη δουλειά, για μια βραδινή έξοδο, για ένα κάλεσμα και άλλα.

7. Η λάθος περιποίηση: όλα έχουν τη σειρά τους, στην ομορφιά υπάρχουν βήματα που δεν πρέπει να παρακάμπτετε, όπως για παράδειγμα δεν πρέπει να κοιμάστε χωρίς να έχετε κάνει ντεμακιγιάζ ή να κάνετε απολέπιση χωρίς να καθαρίσετε το πρόσωπο σας με ένα καθαριστικό και άλλα.
jenny.gr
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll