Δείτε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 13/8

Δες τις προβλέψεις για το ζώδιο σου...
Είσαστε ελαφρώς σκεπτικοί και συντηρητικοί. Ο λόγος είναι ότι μπορεί ορισμένα δύσκολα συναισθήματα είναι πιθανόν να σας φέρουν αντιμέτωπους με κάποιες εσωτερικές σας φοβίες. Μερικές φορές, παρόλο που κλείνετε εύκολα το παρελθόν σας, αυτό ξαναγυρνά με στόχο να το λύσετε. Μην αφήνετε λοιπόν τίποτε άλυτο. Καλύτερα να γίνετε πιο πρακτικοί με τα χρήματα και γενικά με τις υλικές σας ανάγκες. Η εξουσία και έλεγχος μπορεί να είναι κάπου κρυμμένα μέσα σας και να βγουν – κυρίως αν έχετε σχέση με Σκορπιό.

Το παρελθόν ακόμα και σε συναισθηματικό επίπεδο μπορεί να ξαναβγεί στην επιφάνεια. Ένα είδος ανασφάλειας, κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο θα βγει στην επιφάνεια. Ίσως να γίνεται κάτι που επαναλαμβάνεται συχνά και δεν μπορείτε να το ελέγξετε. Ευτυχώς, υπάρχουν νέα στοιχεία που μπορεί να σας δώσουν λύση ή ακόμα και τη συναισθηματική δύναμη για να λύσετε άμεσα τα θέματα που θα προκύψουν. Η σχέση με Σκορπιό πιθανόν να περάσει μια δυσκολία στην επαφή.

Έχετε ανάγκη ένα κομμάτι της ζωής σας να το κρατήσετε σε μυστικό επίπεδο κι αυτό ίσως σας δώσει τη δύναμη της διερεύνησης μιας κατάστασης. Να είστε όμως πολύ προσεκτικοί με μια σχέση από την οποία έχετε υποστεί πίεση. Και ο λόγος είναι ότι μπορεί να πρέπει να κάνετε κάτι διαφορετικό σε ένα οικονομικό θέμα, αλλά εσείς να μη συμφωνείτε. Η εξάρτηση από μια σχέση μερικές φορές είναι δύσκολη και κυρίως αν αφορά έναν Σκορπιό, για αυτό προσπαθήστε να έχετε μεγαλύτερη προσωπική ελευθερία.

Μπαίνετε στα βαθιά νερά, αλλά ευτυχώς τα καταφέρνετε σε όλα τα επίπεδα. Είστε γενικά έτοιμοι να μπείτε στην έρευνα, καθώς και να εκφράσετε συναισθήματα πολύ έντονα και με πάθος. Η ερωτική σας σταθερότητα θα βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο που πιθανόν να σας ενδιαφέρει, αλλά δεν έχετε ακόμα κατορθώσει να το κερδίσετε. Επειδή μπορεί να έχετε θυμό με τη σχέση σας με ένα Λιοντάρι ή Υδροχόο, να είστε όσο μπορείτε αντικειμενικοί, γιατί σίγουρα θα χαθεί για λίγο η αίσθησή σας περί δικαίου.

Έχετε δυσκολέψει κάπως γιατί όλο κάτι θυμόσαστε από το παρελθόν και σας βγαίνει στην επιφάνεια κάτι δύσκολο, το οποίο ίσως να μην μπορείτε να διαχειριστείτε. Σίγουρα θα θέλετε να έχετε το πάνω χέρι στο επίπεδο των οικονομικών και πιθανόν να γίνετε πιο παθιασμένοι με μια σχέση. Ο Σκορπιός σας έχει προβληματίσει γιατί αντιστέκεται στα θέλω σας. Η δράση σας πάντως ξεκινάει από εδώ και πέρα σιγά-σιγά, και αυτό θα το διαπιστώσετε όσο περνάνε οι ημέρες.

Σίγουρα θα γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί αλλά και πιο απόλυτοι σε αυτά που λέτε. Το ζητούμενο είναι να μπείτε βαθιά σε οποιαδήποτε συζήτηση κάνετε κυρίως με ένα συγγενικό σας πρόσωπο, γιατί θα χρειαστεί να δείτε την ουσία των πραγμάτων. Πιθανόν να σας βγαίνει ένα είδος πόνου ή θυμού και να θέλετε να πείτε πράγματα που τα κρατούσατε πολύ καιρό στην ψυχή σας. Το καλό είναι ότι θα βρεθεί λύση για να διοχετευτούν πιο εύκολα όλα τα έντονα συναισθήματα και θα νιώσετε πολύ πιο ανάλαφροι. Η σχέση με Ταύρο που μπορεί να βρίσκετε μακριά από εσάς αυτή την στιγμή, θα γίνει πιο έντονη.


Κάνετε κινήσεις για να συντονίσετε κάποια οικονομικά θέματα. Η ζήλεια ίσως να είναι ένα συναίσθημα που σας περιορίζει και σας δημιουργεί μια εσωτερική ένταση. Η επαφή με Ταύρο θα επηρεάζει τον τρόπο που σκέφτεστε και ίσως γίνετε πιο πρακτικοί σε υλιστικά θέματα. Πιθανόν να κάνετε μια νέα γνωριμία μέσω ενός φιλικού πρόσωπου. Το Λιοντάρι και ο Υδροχόος είναι άτομα που σας δείχνουν ενδιαφέρον. Με τον Καρκίνο θα δεθείτε κάπως ιδιαίτερα γιατί θα έχετε συναισθηματική ταύτιση. Ο αγώνας που κάνετε για ένα ομαδικό πρόβλημα σίγουρα θα αναδείξει τα προσόντα σας.

Έχετε αναλάβει πρωτοβουλίες οι οποίες σας δίνουν ένα προβάδισμα σε όλα τα επίπεδα. Ο πήχης που έχετε βάλει είναι ψηλά και ίσως να ξεπεράσετε τον εαυτό σας, κάνοντας πράγματα πολλά και διαφορετικά. Ένα πρόσωπο που έχετε δεθεί αρκετά, μπορεί να φύγει για λίγο και αυτό να σας ενοχλήσει υπερβολικά. Είναι σημαντικό να μην είστε πολύ απόλυτοι σε θέματα καριέρας ή προσωπικά, γιατί χρειάζεστε ευελιξία για να κερδίσετε. Γενικά, παρόλο που έχετε φίλους και αρκετές γνωριμίες έχετε και μια μοναχικότητα, αλλά αυτό δεν σας ενοχλεί σχεδόν καθόλου. Γιατί όταν απομονώνεστε, δυναμώνετε.

Έχετε αποφασίσει να μείνετε για λίγο μόνοι και αυτό θα σας κάνει καλό. Μπορεί να μην ανακοινώσετε στον κύκλο σας τι θα κάνετε ακριβώς αυτές τις ημέρες, γιατί νιώθετε ότι δεν θέλετε να μοιράζεστε και πολλά πράγματα. Η σχέση με το Λιοντάρι είναι πολύ καλή γιατί σας στηρίζει με τον δικό του τρόπο. Η επαφή με Ταύρο μερικές φορές είναι δύσκολη γιατί σας φέρνει σε μια πραγματικότητα που μερικές φορές σας προσγειώνει απότομα.

Έχετε αναλάβει χρέη ευθύνης για μια μεγάλη δουλειά και οι γεννημένοι προς το τέλος του δευτέρου δεκαημέρου θα νιώθετε πίεση και ανταγωνιστικότητα. Σήμερα τουλάχιστον, θα διοχετεύσετε την έντασή σας ίσως ξεσπώντας με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Και ο τρόπος είναι ότι θα καταφέρετε να συγκινήσετε το άλλο πρόσωπο με τα λεγόμενά σας, γιατί θα δείξετε πάθος και βάθος συναισθημάτων. Οι δυσκολίες που υπάρχουν μ' ένα Λιοντάρι σας βάζουν να κολυμπήσετε στα βαθιά και να γίνετε πιο δυνατοί.

Ίσως να νιώθετε ότι είστε εξαρτημένοι από ένα πρόσωπο που είναι για σας πολύ ιδιαίτερο. Αλλά, όταν ξαναγυρνάει το παρελθόν, σας πληγώνει και σκέφτεστε τις αποτυχίες σας. Αυτό σίγουρα δεν σας κάνει καλό. Μπορεί σήμερα να είστε ιδιαίτερα καχύποπτοι και να θέλετε να ψάξετε προσωπικά και πιο βαθιά για ένα πρόσωπο που σας απασχολεί. Ο Σκορπιός σίγουρα σας προβληματίζει με τον τρόπο επικοινωνίας του. Πιθανόν όμως να έρθει πιο κοντά σας γιατί θα είστε κάπως πιο συγκεκριμένοι μαζί του.

Θα δημιουργήσετε ένα όμορφο περιβάλλον και θα εκτονώσετε την ενέργεια σας πολύ δυναμικά και αποφασισμένοι για την επιτυχία. Διαφορές τακτικές που υπάρχουν με ένα Λιοντάρι ίσως τώρα να δυσκολέψουν, όχι για σας αλλά για την κοινή σας επικοινωνία. Γιατί θα υποχρεωθείτε από τις περιστάσεις να γίνετε πιο απόλυτοι και ίσως ατομιστές και αυτό γενικά θα σας βλάψει. Η υπόθεση για τον χειρισμό ενός παιδιού θα σας κάνει να έχετε διαφωνίες και δυσκολίες. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην δείχνετε δείγματα εκδίκησης. Μια οικονομική ενίσχυση υπό τη μορφή δανείου μπορεί να την πάρετε γρήγορα.
Πηγή: http://www.astrology.gr
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll