Κρύβεται εκδίκηση πίσω από το θάνατο του 19χρονου Θανάση;

Νέα δεδομένα φέρνουν στο φως δυο νέες κρίσιμες μαρτυρίες σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του 19χρονου Θανάση Καναούτη την περασμένη Τρίτη στο μοιραίο τρόλεϊ.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΒΗΜΑ, στο τρόλει εκείνο το βράδυ επέβαιναν και δύο κοπέλες που ήταν φίλες του 19χρονου και...
οι οποίες μάλιστα συμπτωματικά ήταν παρούσες και στο περιστατικό πριν ένα χρόνο, οπότε είχε υπάρξει και πάλι διαπληκτισμός του 19χρονου με τον ίδιο ελεγκτή.
Οι δύο κοπέλες δεν είχαν ούτε οι ίδιες εισιτήριο και ο ελεγκτής τους ζήτησε να κατέβουν
Οι δύο κοπέλες, σύμφωνα με το ΒΗΜΑ, υποστηρίζουν ότι το μοιραίο βράδυ που επέβαιναν στο τρόλεϊ μαζί με τον 19χρονο δεν είχαν ούτε οι ίδιες εισιτήριο αλλά ο ελεγκτής τους ζήτησε απλώς να κατέβουν προκειμένου να συνεχίσει τον έλεγχο, που είχε εξελιχθεί σε διαπληκτισμό με τον άτυχο φίλο τους. Σημειώνεται ότι σχετική ενημέρωση είχε και η νομική εκπρόσωπος της οικογένειας, κ. Αρετή Παπαναγιώτου. 

Επίσης, οι δύο κοπέλες αναφέρθηκαν και στο περσινό περιστατικό σημειώνοντας ότι αντιθέτως με όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ της 13ης Αυγούστου, πριν από ένα χρόνο, ο 29χρονος ελεγκτής είχε κόψει πρόστιμο στις δύο κοπέλες οι οποίες και πάλι δεν είχαν εισητήριο αλλά ούτε και χρήματα για να πληρώσουν το πρόστιμο, ενώ στην περίπτωση του νεαρού μετά από διαπληκτισμό ο ελεγκτής δεν του έβαλε πρόστιμο ούτε του ζήτησε να κατέβει στο τέρμα για να του δώσει τα στοιχεία του.
Οι αστυνομικοί θεωρούν κρίσιμο τι ακριβώς συνέβη πριν ένα χρόνο
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι έχουν εμφανιστεί μάρτυρες που κάνουν λόγο για κακή συμπεριφορά του 29χρονου ελεγκτή και σε άλλα δρομολόγια της ίδιας γραμμής τρόλεϊ.
Ο ίδιος ελεγκτής είχε διαπληκτιστεί με μαθητές πριν από 20 περίπου ημέρες στο ίδιο δρομολόγιο σύμφωνα με μάρτυρα
Συγκεκριμένα, ένας περαστικός που δεν βρισκόταν μέσα στο τρόλεϊ αλλά είδε πεσμένο στο έδαφος τον 19χρονο, αναγνώρισε τον ελεγκτή και ανέφερε πως περίπου πριν από 20 ημέρες ήταν μάρτυρας ενώ επεισοδίου μεταξύ του ίδιου ελεγκτή και μαθητών. Ωστόσο σύμφωνα με τον ίδιο σ' εκείνο το περιστατικό ο διαπληκτισμός ήταν μόνο σε φραστικό επίπεδο.
Οι αστυνομικοί θεωρούν κρίσιμο τι ακριβώς συνέβη πριν ένα χρόνο όταν υπήρξε αντίστοιχο περιστατικό μεταξύ του ελεγκτή και του 19χρονου, προκειμένου να διευκρινίσουν τα δεδομένα της τωρινής υπόθεσης. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. υποστηρίζουν πως εάν επιβεβαιωθούν οι σχετικές μαρτυρίες τότε προκύπτει ότι ο ελεγκτής προέβη σε σειρά παράτυπων ενεργειών αφού στις περιπτώσεις ελέγχου του 19χρονου και της παρέας του φέρεται αφενός να έχει προσπαθήσει να συγκρατήσει ή να σπρώξει τον 19χρονο ή να αφήνει χωρίς έλεγχο μέλη της ίδιας παρέας.
Πηγή: newsit.gr
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll