Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 27/8!

Δες τις προβλέψεις για το ζώδιο σου...
Έχετε αναλάβει πρακτικά θέματα να τα φέρετε εις πέρας και αυτό σας ενεργοποιεί και σας κάνει περισσότερο ρεαλιστές. Η διαπραγμάτευση για ένα ζήτημα που σας απασχολεί είναι το πρώτο βήμα που θα κάνετε για να ξεκολλήσετε από μια κατάσταση που σας έχει προβληματίσει. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο περνάτε από μια φάση η οποία σας βοηθάει να πάρετε πιο άμεσες και ξαφνικές αποφάσεις. Μέσα από αυτό το μονοπάτι ξεκολλάτε και γίνεστε δημιουργικοί αλλά και ατρόμητοι.

Ψάχνετε την ασφάλεια και αυτό σας κάνει πολύ πρακτικούς και σταθερούς. Από την δική σας πάντως πλευρά έχετε μεγαλύτερες αναζητήσεις από ό, τι παλιά και αυτό είναι πολύ επιβοηθητικό σε οτιδήποτε κάνετε. Η σχέση με έναν Σκορπιό, παρόλο που είναι πολύ ενεργητική, μερικές φορές παραμένει στάσιμη γιατί υπάρχουν κολλήματα και από τις δυο πλευρές. Αν πάντως είναι να ζητήσετε χρήματα και βλέπετε ότι δεν υπάρχει προοπτική να τα πάρετε, να μην το βάλετε κάτω γιατί αύριο ή μεθαύριο τελικά θα πληρωθείτε.

Αναζητάτε την χαμένη ισορροπία σας και αυτό ίσως να σας κάνει να απομονωθείτε για λίγο. Έχετε κουραστεί αρκετά ή έχετε προβληματιστεί έντονα με ένα θέμα που σας παιδεύει και αυτό σας κάνει να θέλετε την ησυχία σας, πιθανόν για να μη σκέφτεστε καθόλου. Σε μερικά πρακτικά θέματα που σας απασχολούν θα σας δοθούν λύσεις αλλά ίσως να μην σας κάνουν ή να μην είναι εφικτές για τα δικά σας μέτρα και σταθμά. Είστε πάντως γενικά ψύχραιμοι και αντιμετωπίζετε ανοικτά τη σχέση με έναν Σκορπιό.

Επενδύετε σε κάτι σταθερό αλλά χωρίς να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα γιατί υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες οι οποίοι σας αφυπνίζουν και σας βάζουν να αναζητάτε ακόμα και το τέλειο για σας. Αυτό βέβαια είναι δύσκολο γιατί δεν υπάρχει κάτι στον ανθρώπινο παράγοντα που να είναι το απόλυτα καλό. Γενικά όμως έχετε ανακουφιστεί αρκετά από κάποια οικογενειακά θέματα που σας πίεζαν και κυρίως που σας υποχρέωναν να βρείτε άμεσες λύσεις. Ό, τι κάνατε στο επαγγελματικό θέμα ή για την προσωπική σας βελτίωση, τώρα καλό είναι να το στρέψετε και να βγάλετε χρήματα, διεκδικώντας αυτά που είχατε ξεκινήσει πριν λίγο καιρό.

Έχετε ξεκινήσει κάτι πολύ θετικό για την δική σας την φιλοσοφία το οποίο όμως δεν σας αφήνει να ησυχάσετε γιατί υπάρχουν στόχοι, κυρίως οικονομικοί. Η ζωή σας σιγά-σιγά θα μπει σε ένα δημιουργικό πλάνο το οποίο θα σας δώσει μεγάλη δύναμη. Η επαφή με έναν Ιχθύ σας αποπροσανατολίζει και σας δημιουργεί συναισθηματικές νεφέλες αλλά στο τέλος τα ξεκαθαρίζετε όλα και καταλαβαίνετε αν σχετίζεστε από αγάπη ή από λύπη. Η δουλειά σας έχει μεγαλύτερη κίνηση αλλά για να πετύχετε χρειάζεστε να έχετε διάθεση να ξεπεράσετε τα εμπόδια.

Είστε πολύ σίγουροι για αυτό που αισθάνεστε για αυτό κάνετε κινήσεις που θα σας ξελασπώσουν από τις δυσκολίες. Επειδή θέλετε να ξεκινήσει η χρονιά σας και πάλι πολύ δυναμικά και συγχρόνως πολύ δημιουργικά, με στόχο να κερδίσετε χρήματα αλλά και προσωπική επιτυχία, κάνετε τα αδύνατα δυνατά να μην δυσαρεστείτε κανέναν και πάνω από όλα να είστε πολύ αισιόδοξοι με τους γύρω σας. Η επαφή με τον Καρκίνο σας εξασφαλίζει την συναισθηματική θαλπωρή που έχετε ανάγκη. Αν πάλι έχετε γνωρίσει έναν Υδροχόο και έχετε διαφορά ηλικίας, υπάρχει μια νέα πληροφορία μέσα σας η οποία σας ωθεί να κάνετε καινούργιες επαφές με άτομα που είναι έξω από τα δικά σας καλούπια.

Έχετε γίνει πιο ρεαλιστές και ίσως να συνειδητοποιήσετε ότι τα πράγματα έχουν μια διαφορετική υπόσταση από εκείνη που εσείς είχατε μέσα στο μυαλό σας. Τώρα που θα έρθετε αντιμέτωποι με την αλήθεια και θα κατανοήσετε ποιός σας αγαπάει και ποιός όχι, θα δείτε ότι είχατε κάνει κι εσείς λάθη και μάλιστα απέναντι σε ένα άτομο που ίσως να σας ήθελε για το φαίνεσθαι και όχι για το είναι. Αυτό είναι σημαντικό γιατί όταν το ανακαλύψετε, θα σας απαλλάξει από μια λάθος σχέση και θα σας δείξει τον σωστό άνθρωπο.

Έχετε ανακατευτεί με υποθέσεις άλλων χωρίς όμως τελικά να βγαίνει ένα σημαντικό αποτέλεσμα γιατί ενώ έχετε ανάγκη να είστε πολύ συνεργάσιμοι οι πράξεις δείχνουν άλλα. Ίσως να αναλώνεστε με λάθος πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν σας αφήνουν να κινηθείτε ελεύθερα. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο έχετε βάλει περισσότερο νερό στο κρασί σας και κάνετε πολύ καλούς ελιγμούς για αυτό προγραμματίζετε τον χρόνο σας καλύτερα. Ο Παρθένος είναι πολύ κοντά σας και, πέρα από την φιλική συμπεριφορά του, σας δείχνει και συναισθήματα με τον δικό του τρόπο, όταν το επιτρέπετε.

Έχετε κάπως βαρεθεί, επειδή δεν σας αρέσει να κάνετε συνηθισμένα πράγματα γιατί βαριέστε εύκολα κι ίσως να χρειαστεί να κάνετε υπομονή για να διατηρήσετε μια κατάσταση. Τα χρήματα σας φέρνουν πάντα μια αναστάτωση, κυρίως αν δεν τα έχετε και έχετε υπερβολικές υποχρεώσεις να καλύψετε. Αν δεν αφήσετε τον κόμπο να υπάρχει μέσα σας και να σκέφτεστε ότι δεν υπάρχει λύση, τότε θα δείτε ότι όλα θα λυθούν πιο εύκολα και ίσως, από εκεί που δεν το περιμένατε, να βρεθεί λύση.

Αναλύετε όλα τα δεδομένα και προσπαθείτε να καταλήξετε κάπου χωρίς όμως να τα καταφέρνετε και πολύ. Το καλό είναι ότι φεύγει τελείως η ένταση και η συναισθηματική ανησυχία που είχατε για πολλούς λόγους και την θέση της παίρνει η λογική και η κρίση που σας βοηθά στο να βγάλετε έξυπνα συμπεράσματα. Η διάθεση για να προστατέψετε την οικογένειά σας θα σας κάνει να επιστρατεύσετε όλες τις εσωτερικές σας δυνάμεις. Η επαφή με Σκορπιό μπορεί να μην είναι και πολύ εύκολη αλλά αν την πετύχετε, θα είναι μια πολύ στερεή σχέση.

Απολαμβάνετε κάποια σημεία ανεξαρτησίας τα οποία όμως δεν είναι και πάρα πολλά αλλά τουλάχιστον δεν είστε και σε δρόμο χωρίς καμία επιλογή. Το ενδιαφέρον για ένα ακίνητο θα σας δώσει την προοπτική για να κινηθείτε και λίγο οικονομικά. Η συνεργασία με ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι και συγγενικό θα σας δώσει την ευκαιρία να κερδίσετε κάποια σημαντικά χρήματα. Η βοήθεια και η συνεργασία με έναν Ταύρο θα σας δυσκολέψει για λίγο αλλά τουλάχιστον θα σας κάνει να ξεπεράσετε κάποιες φοβίες σας.

Αντιλαμβάνεστε πολύ γρήγορα τι είναι αυτό που θα πρέπει να κάνετε για να μην πελαγώσετε. Αν έχετε δική σας δουλειά ίσως θα πρέπει να δώσετε και σε άλλα άτομα κάποιες υπευθυνότητες οι οποίες θα σας ξελαφρώσουν λίγο γιατί πελαγώνετε μερικές φορές και δεν ξέρετε τι να κάνετε. Το πιο εύκολο για σας είναι να αναλάβετε μία-μία τις δουλειές που σας ενδιαφέρουν για να μην τα χάσετε. Η επανασύνδεση με έναν Ζυγό ίσως να είναι η καλύτερη σας φάση γιατί μπορεί να έχετε καταλάβει τι έχετε χάσει.
Πηγή: http://www.astrology.gr
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll