Δείτε τι λένε τα ζώδια για τo Σάββατο 24/8!

Δες τις προβλέψεις για το ζώδιο σου...
Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο ίσως βρεθείτε σε προβληματισμό για το αν θα πρέπει να ακολουθήσετε την προσωπική σας ανάγκη και απαίτηση ή αυτές που αφορούν στην οικογένεια. Εκεί θα διχαστείτε και θα πάρετε μια τελείως διαφορετική πορεία από άλλες φορές. Δηλαδή ή θα πιεστείτε και θα κάνετε το χατίρι των άλλων ή θα ακολουθήσετε τα δικά σας θέλω αλλά θα έχετε κάποιες επιπτώσεις. Γενικά και στις δυο περιπτώσεις χρειάζεται ειδική διαχείριση και πάνω από όλα κοινή λογική την οποία μερικές φορές δεν έχετε γιατί αν γινόταν αυτό συνέχεια θα χάνατε αυτή την ορμή που όλοι θαυμάζουν, κυρίως όταν είναι να ανοίξετε δρόμο σε κάτι καινούργιο. Ο Παρθένος θα σας εξαναγκάσει με τον τρόπο του να του δώσετε σημασία.


Έχετε ανάγκη από εσωτερική ελευθερία και ανεξαρτησία αλλά δεν θέλετε να τις μοιραστείτε με κανένα. Η περίεργη σχέση με έναν Κριό σας έχει υποβάλλει σε κάποια μαρτύρια τα οποία μερικές φορές δεν θέλετε να τα θυμάστε γιατί σας ενοχλεί. Αντίθετα με τον Ζυγό θα τα βρείτε πιο εύκολα αρκεί να τον κατανοήσετε και να αποδεχτείτε την αδυναμία του να πάρει αποφάσεις. Ένα μυστικό που πιθανόν να βγει στην επιφάνεια θα σας αναστατώσει αλλά τουλάχιστον θα ξέρετε τι σας γίνεται. Αν πάντως έχετε πάρει απόφαση να είστε μαζί με ένα άτομο τώρα ίσως να είναι πολύ καλή εποχή για να ξεκινήσετε να κάνετε κινήσεις για την νέα σας ζωή.

Μια ξαφνική γνωριμία από κοινούς φίλους θα σας βγάλει έξω από τα δεδομένα σας και θα σας γοητέψει αρκετά. Είναι σημαντικό να κατορθώνετε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να κερδίσετε πολλά από αυτά που είχατε χάσει τον προηγούμενο χρόνο. Έχει μπει πάντως σε καλύτερη κατάσταση η ζωή σας και αυτό το επιβεβαιώνετε μέρα με την ημέρα. Οι πολλές ευαισθησίες έχουν σταματήσει και αν είχατε ξεκινήσει κάποια αυστηρή δίαιτα τώρα θα γευτείτε τα καλά αποτελέσματα. Η διάθεση για αλλαγή στην γκαρνταρόμπα σας και γενικά η βελτίωση της εμφάνισής σας θα σας κάνει πολύ ερωτικούς.

Αποφύγετε τις πολύ εκρηκτικές συμπεριφορές γιατί μπορεί να τρώγεστε για καυγά ή για ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα όπου μπορεί να αποχωρίσετε ακόμα και από μια δουλειά ή από μια κοινωνική επαφή. Ίσως να έχετε δίκιο αλλά μερικές φορές ο τρόπος που το ζητάτε είναι μάλλον ασυμβίβαστος οπότε φαίνεστε να φταίτε. Η ξαφνική αποκοπή από κάτι που είχατε συνηθίσει σίγουρα θα σας ενοχλήσει αλλά αν το κοιτάξετε σε βάθος χρόνου θα διαπιστώσετε ότι μάλλον γίνεται για καλό σας. Η σχέση με τον Κριό θα είναι ηλεκτρική και ξαφνική αλλά όσο πιο ξεκαθαρίζει το έδαφος τόσο θα βιώνετε την αλήθεια.

Πολύ δυναμική ημέρα για σας αφού θα ηγηθείτε μιας κατάστασης και θα πάρετε τα ηνία στα χέρια σας που τόσο καιρό αποφεύγατε. Προτιμούσατε μια συγκαταβατική συμπεριφορά η οποία μερικές φορές σας περιόριζε γιατί δεν θέλατε να φανείτε ότι έχετε ανάγκη από κάτι. Είναι πάντως πολύ δυνατό το στοιχείο της απελευθέρωσής σας και ίσως να αναζητήσετε μια δουλειά περισσότερο ριψοκίνδυνη ή ακόμα και πρωτοποριακή. Η επαφή με τον Κριό θα σας βοηθήσει να πάρετε δυνάμεις και να γίνετε περισσότερο μαχητικοί.

Η εύνοια σας αυξάνεται αφού μαζί με τον Ήλιο έκανε και την εμφάνισή του κι ο Ερμής στην Παρθένο που θα μείνει μέχρι και τις 8/9. Συνεπώς, οι κινήσεις θα είναι περισσότερο σωστές και υπέρ σας αφού θα έχετε, κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες, πολύ ωραίες ιδέες σε συνδυασμό με το ένστικτο να τις υλοποιήσετε άμεσα και να κερδίσετε χρήματα ή ό, τι άλλο έχετε κατά νου. Η επαφή με έναν Καρκίνο θα γίνει πιο εύκολα και θα σας χαροποιήσει το γεγονός ότι επιτέλους μπορείτε να τα βρείτε αλλά να είστε και πάλι προσεκτικοί στην πιθανή ανατροπή που μπορεί να γίνει από ένα συνεργάτη σας γιατί θέλει να χαράξει δικό του δρόμο και ίσως να σας αιφνιδιάσει ακόμα και από τις οικονομικές απαιτήσεις του, κυρίως αν είναι Κριός ή Παρθένος.

Έχετε αναλάβει ηγετικά καθήκοντα και μπορεί να σας προταθεί μια τέτοια κατάσταση, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε και σε όλων των ειδών τις θέσεις. Για αυτό καλό είναι να μετρήσετε τις δυνάμεις σας προτού πείτε το ναι γιατί θα δυσκολευτείτε αν δεν έχετε έτοιμα όλα τα εργαλεία και τα φόντα που χρειάζεστε. Ίσως μια ξαφνική αποκοπή από πρόσωπο να σας αιφνιδιάσει και κυρίως αν είναι Κριός γιατί δεν πηγαίνετε τελικά σύμφωνα με τα μεταξύ σας συμφωνημένα και τελικά να θυμώσει και να θέλει να απομακρυνθεί από εσάς. Μερικές φορές ακόμα κι ένας καλός πλανήτης όπως είναι η Αφροδίτη που έχετε αυτή την στιγμή στο ζώδιό σας μπορεί να μην σας λύνει τις υποθέσεις σας όπως θέλετε γιατί ίσως να πρέπει να εργαστείτε σωστά και σύμφωνα με τους νόμους του δικαίου για να πάρετε αυτό που σας ανήκει.

Τα λέτε έξω από τα δόντια γιατί μερικές φορές κουράζεστε να είστε μυστικοπαθείς και πίσω από το προσκήνιο. Η διαφορά σας αυτή την περίοδο είναι ότι δεν έχετε τόσο μεγάλη ανασφάλεια και αν έχετε και παραπάνω πίστη, θα δημιουργηθεί μια ομπρέλα από πάνω σας προστασίας που θα σας σώζει από τις δύσκολες στιγμές. Είναι σημαντικό να κάνετε πράγματα που τα θέλετε πάρα πολύ χωρίς να σκέφτεστε τι θα πουν οι άλλοι. Το ότι μπορεί να γνωρίσετε έναν Κριό, νεώτερο πρόσωπο, αυτό ίσως να σας δημιουργεί μια μικρή ανασφάλεια γιατί σας αρέσει να έχετε τον έλεγχο και τώρα ίσως τον χάσετε.

Ανακατεύεστε με πράγματα που μπορεί να είναι πρωτόγνωρα για σας αλλά ίσως να χρειάζεται να κάνετε κάτι πιο δημιουργικό και δραστήριο που μέχρι τώρα δεν είχατε κάνει. Αν έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια, καλό θα ήταν να κάνετε κάτι το ξεχωριστό αλλά και να πάρετε την πρωτοβουλία για κάποια θέματα που μπορεί να αφορούν και υπόθεση εξωτερικού. Η σχέση σας θα αλλάξει με ένα πρόσωπο και θα γίνει πιο στενή αφού όμως πρώτα περάσετε από την τυπικότητα στην αλήθεια και στην ουσία. Έχετε ευκαιρίες για να πάρετε μια νέα γνώση που μπορεί να σχετίζεται και με την ενέργεια.

Είστε πολύ δραστήριοι και διατεθειμένοι να κάνετε τελείως νέα πράγματα. Από την ανανέωση του σπιτιού σας μέχρι και να πάρετε γνώσεις που παλιά τις θεωρούσατε πολύ αδιάφορες. Η πιθανή πίεση ίσως να σας φέρει κάποια προβλήματα άγχους και υγείας αλλά θα είναι παροδικά γιατί κάπου χρειάζεστε να ξεσπάσετε και να τα πείτε έξω από τα δόντια. Η αλήθεια βέβαια που βιώνετε μπορεί να μην είναι και τόσο αντικειμενική και να προέρχεται από μεγάλο θυμό ή ευαισθησία. Αν θέλετε να είστε δίκαιοι να μπείτε βαθιά στο θέμα που θέλετε να ξεσκεπάσετε. Να είστε γενικά πολύ προσεκτικοί με την χρήση ηλεκτρικού ρεύματος και αυτοκινήτου.

Νιώθετε πολύ δυνατοί και έτοιμοι να δείτε τα πράγματα από την ωμή τους πλευρά. Ίσως να είναι ο κατάλληλος χρόνος να διαχειριστείτε καλύτερα κάποιες οικογενειακές υποθέσεις που σας έχουν κουκουλώσει και σας παίρνουν όλη την ενέργεια. Επειδή σπάνια δίνετε και μεγάλη σημασία στον εαυτό σας καλό είναι να ασχοληθείτε εποικοδομητικά με αυτόν και όχι μέσω άλλων. Η ευχαρίστησή σας πρέπει να είναι αυτούσια και να σας εξυπηρετεί. Η περίοδος που ξεκινάει για σας από τώρα θα είναι για ένα μεγάλο διάστημα αυτή που θα πρέπει να είστε πιο αναλυτικοί, λογικοί και να ασχοληθείτε περισσότερο με την διατροφή σας και την μείωση του άγχους σας.

Έχετε αναπτύξει ιδιωτικές πρωτοβουλίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να χαρείτε κάποιες καταστάσεις αλλά και μια σχέση που είναι συνέχεια κοντά σας. Ίσως να ασχοληθείτε από τώρα και στο εξής περισσότερο με τις υποθέσεις των τρίτων και να έχετε όλη την καλή θέληση να υπηρετήσετε ή να βοηθήσετε επί ρεαλιστικής βάσης. Αυτό είναι το πιο σημαντικό γιατί καλό είναι που και που με την βοήθεια του πλανητικού συστήματος να βγαίνετε από τις νεφέλες που συνήθως ζείτε και να βλέπετε και κάποια πράγματα και μέσα από το φίλτρο των άλλων. Αυτό θα βοηθήσει τις σχέσεις σας και θα γίνουν καλύτερες.
Πηγή: http://www.astrology.gr
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..

ShareThis

Copyrighttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Copyright (c) 2010-2017 frappedoupoli.gr

sociallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll