, η οποία προέρχεται από το πάντρεμα δυο παραδοσιακών προϊόντων: της μαύρης σοκολάτας και του τοπικού κρασιού Vinsanto.
Aν σου άρεσε κάνε LIKE..
Πρόκειται για τη σοκολάτα Vinsanto που διατίθεται μόνο σε επιλεγμένα σημεία του νησιού, στο duty free του αεροδρομίου Σαντορίνης και φυσικά στο οινοποιείο Αργυρού που παράγει το εν λόγω κρασί, στην Επισκοπή Γωνιά, κοντά στο Καμάρι.
Όπως αναφέρει το bostanistas, η σοκολάτα Vinsanto είναι χειροποίητη, βιολογική, fair trade παραγωγής και παράγεται με μαύρη σοκολάτα βουνού κατά 50% και 15 % Vinsanto Αργυρός. Ο υπεύθυνος εξηγεί: «Ως ιδανικό συνοδευτικό αναθέσαμε στον Αυστριακό σοκολατοποιό Zotter να δημιουργήσει για μας αυτή τη σοκολάτα, με γέμιση από το δικό μας Vinsanto»
Μπορεί στη Σαντορίνη ακόμα και οι Έλληνες να αισθάνονται τουρίστες, ωστόσο μέσα από μια επίσκεψη στα οινοποιεία μπορεί κανείς εύκολα να ανακαλύψει την Σαντορινιά γνησιότητα και να έχει τη χαρά να δοκιμάσει αυτή την ιδιαίτερη ελληνική γεύση.
|